10 Activități de Vacanță. Recomandări GOKID 25-26 August | București

Vacanța continuă, pentru aceia dintre noi care preferă să stea în București, cu Caravana Muzeelor, workshop de joacă pentru părinți, festivalurile GreenSounds și Innersound New Arts, numeroase ateliere creative și chiar o vânătoare de…. deșeuri!

Vezi lista noastră de 10 recomandări de evenimente în weekendul 25-26 august: ateliere, târguri și festivaluri, alte evenimente speciale și recomandări de școli de vară.

Vă dorim un weekend minunat!

vremea in weekend Bucuresti 25-26 august 2018
meteoblue.com

VINERI

24 AUGUST 2018

1 Caravana Muzeelor ajunge la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Activităţile de vacanţă organizate de Muzeul Municipiului București sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Prin intermediul jocului și al artelor, copiii vor descoperi, pe înțelesul lor, câteva secrete ale muzeelor și tehnici artistice inspirate de obiectele de preț găzduite de acestea.

SÂMBĂTĂ

25 AUGUST 2018

WORKSHOP PĂRINȚI

2

Vrei sa te poti juca cu copilul tau? Da-ti voie sa te joci intai cu tine. Da-ti voie sa intri in papucii copilului care poate sa vorbeasca cu zane, sa se lupte cu dinozaurii sau sa fie ceea ce el isi doreste. Vrei sa ai o relatie frumoasa cu copilul tau? Invata sa te joci. Si vei fi parintele de care copilul tau are nevoie. Așa că sâmbătă, 25 august, mergem la workshopul Cum să te conectezi cu copilul tău, cu Lavinia Sîrboiu ne vom aduna mai mulți părinți și ne vom juca.

ATELIERE

3Puro&Bio ne invita la joaca si cum altfel decat cu mana in coca si la inghetatarit! Ne sunt propuse 2 ateliere de creatie speciale in care intram in contact cu elemente primordiale si roade ale pamintului: apa, graul, legumele si fructele … cald-rece in stil italian. La Pizza & Gelato Workshops Puro&Bio atat copii cat si parintii vor putea participa la o calatorie prin bucataria Italiana cu doua din cele mai iubite produse de toata lumea: pizza si inghetata.

4

Clay Play Ceramica ne așteaptă de vineri până duminică în Parcul Lumea Copiilor cu ateliere creative de pictura pe ceramica si olarit. Un program dependent de prognoza meteo :).

5 Timp de o oră şi jumătate Casa cu Rost vă invită la Atelierul cu Povești, un spectacol unic la care veţi călători în tărîmuri îndepărtate, din Extremul Orient pînă în Europa Occidentală, şi veţi cunoaşte personaje fabuloase şi istorii incredibile, pline de miracole şi pilde adînci de viaţă.

FESTIVAL DE MUZICĂ

6 În weekend are loc cea de-a 5-a ediție Bucharest GreenSounds Festival, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală. Trei zile de concerte cu artiști și trupe de renume din țară și din străinătate, activități recreative și un spațiu de gastronomie internațională, propunându-și să celebreze orașul prin muzică și dans în aer liber.

Sunteți la mare? Vezi unde puteți merge cu copilul pe litoral în weekend.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 25 AUGUST


 ZIUA PORȚILOR DESCHISE | 1 SEPTEMBRIE 

  • Pentru că onorăm magia începuturilor cu sens, avem bucuria de a vă invita să fiți parte din povestea Centrului Holistic Atlanthea. Pe 1 septembrie 2018 vom celebra Ziua Porților Deschise pentru noul sediu din Str. Bârlogeni Nr.46, începând cu ora 10.00. Ne dorim să deschidem, în același timp, și porțile sufletelor celor care susțin educația cu sens, abordarea integrată și viziunea holistă.

 ȘCOLI DE VARĂ 

  • De ce să îți îndrumi copilul către o școală de vară? Chiar dacă școala s-a terminat și cel mic a intrat în vacanță, drumul cunoașterii nu se termină. Vacanța este o poartă deschisă spre aventură, spre experiențe noi, spre comunicare și prietenie. YOUNG ACADEMICS vă propune Summer School Young Academics, o școală de vară cu program recreativ, dinamic și diversificat ce cuprinde activități artistice, sportive, vizite, cursuri de înot, excursii, cursuri de limbi străine, cluburi de cunoaștere și activități pentru dezvoltarea abilităților de socializare și comunicare.

 DUMINICĂ 

26 AUGUST 2018

ATELIER

7Prietenă cu Soarele și Cranta Crina ne așteaptă duminică la grădină să ne exprimăm împreună prin culori și modelaj, la un atelier kid-friendly de art-terapie cu sunete si culori. Vom fi îndrumați de sunetele tank drum-ului și de armonia harpei, ghidați într-o călătorie spre noi înșine, descoperind cum putem pune emoții, gânduri, trăiri uitate pe o pânză, cum poate modela conștiința noastră și ce anume se ascunde în noi și așteaptă să fie adus la suprafață și transformat.

SPECTACOL

8 O pisică la fel ca toate pisicile cu mustăți, urechi și gheare, pleacă la plimbare. Dar ce-o fi oare de arată așa diferit? Duminică, 26 august, ora 10:30, vă invităm la spectacolul-atelier ”Cu toții au văzut o pisică!”, vârsta recomandată 2-6 ani!

FESTIVALURI

9

UnderCloud 2018 – Festival de Teatru Independent de Orice, primul și cel mai longeviv Festival Internațional de Teatru Independent din România, intră într-un nou deceniu de susținere și promovare a artiștilor independenți. Între 22-31 august, la ARCUB-Gabroveni, ne întâlnim pentru cura anuală obligatorie de oxigen cultural: spectacole de teatru, dans, performance, evenimente teatrale unice, personalităţi culturale românești şi internaţionale, petreceri şi multe surprize artsy.

  • Cea de-a cincea ediție a Innersound New Arts Festival va avea loc la București între 26 august și 1 septembrie 2018. Concerte camerale, instalații, film mut însoțit de compoziție contemporană interpretată live, cineconcert, artă participativă și performance, precum și workshop-uri creative, pun muzica contemporană în relație cu artele vizuale și multimedia.

VÂNĂTOARE DE DEȘEURI

10 Pe 15 septembrie facem curățenie în toată țara într-o singură zi! Let’s Do It, Romania! te așteaptă în perioada 20 august – 2 septembrie la evenimentul de cartare Let’s Bike It! Primul eveniment Let’s Bike It! din județul Ilfov va avea loc pe 26 august. Plecarea se va face din parcarea centrelor comerciale unde există magazinul Decathlon: Decathlon Băneasa și Decathlon Berceni.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 26 AUGUST


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU