10 Cele Mai Interesante Evenimente Kid-Friendly la Final de Iunie | Bucureşti, 29-30 Iunie

Vezi evenimentele pentru copii și părinți în weekendul 29-30 Iunie la Bucureşti: festivaluri, ateliere, spectacole și alte evenimente speciale!

Ne pregătim pentru un weekend cu vreme plăcută de vară în care nu trebuie decât să alegem activitatățile preferate pentru a petrece cu cei mici un sfârșit de iunie minunat la București: ne bem cafeaua in aer liber, la iarba verde, in timp ce copiii se distreaza in natura, vedem demonstrații interactive care să ne inspire să facem alegeri alimentare corecte, profităm de ateliere de teatru dar și de experimente, mergem #laumbratârgului la o nouă ediție Bounty Fair sau nu ratăm ultimul spectacol Abracadabra al stagiunii.

meteoblue.com

Weekend minunat!

SÂMBĂTĂ

29 IUNIE 2019

ATELIERE

1Din vara aceasta, la ShoShon te poti bucura de un nou concept, Vacanta Altfel. Vino sa iti bei cafeaua in aer liber, la iarba verde, in timp ce micutul tau se distreaza cu noi, in natura, la cativa metri de tine. Am pregatit Beneficii pentru intrega familie, in Programul de vara ShoShon, „Vacanta Altfel”.

2 Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici reprezintă o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.

3Toți copiii sunt așteptați la AKADEMIA KINDERLAND, locul în care primesc explicații accesibile, au parte de demonstrații interactive și, cel mai important, găsesc inspirație pentru alegerile alimentare corecte pe care să le facă în viața de adolescent și de adult.Ne găsiți în parcarea Kaufland Basarab (Șos. Orhideelor 46), de miercuri până vineri, între orele 10 – 18, și sâmbătă, între orele 11 – 17. ACCESUL ESTE GRATUIT!

4Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 29 iunie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se întâmplă în interiorul vulcanilor atunci când erup? Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!


Tabăra de Artă Studyinno 
@ Pensiunea Irgo, Izvoare

 21-27 IULIE 

Tabara de Arta Studyinno GOKID - 2019

Ești creativ?
Îți place să te scufunzi într-o altă lume?
Vrei să te cunoști mai bine și să-ți mărești încrederea în forțele proprii?
Vrei să-ți faci prieteni noi și să-ți cunoști și mai bine prietenii pe care îi ai deja?
Vrei să cunoști peisaje de vis pe care garantat nu le-ai vizitat până acum?

Dacă ai răspuns la cel puțin trei dintre aceste întrebări afirmativ, Tabăra de artă Studyinno este pentru tine!

DETALII


TÂRGURI ȘI FESTIVALURI

 5

În weekendul 29-30 iunie generoasa grădină a Casei Universitarilor găzduiește din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa ediție. Același eveniment creativ, aceeași grozavă locație dar de data aceasta într-o formulă aproape nouă, cu oameni și idei noi care pun la cale o idilică întâlnire între creatorii și iubitorii de frumos, #laumbratârgului.

 6

Muzeul Satului vă invită la târg! Între 28 și 30 iunie 2019 va avea loc tradiţionalul Târg de Sfinții Apostoli „Petru și Pavel”. Evenimentul face parte din seria acţiunilor dedicate “Anului omagial al satului românesc, al preoţilor, învăţătorilor şi primarilor gospodari”, așa cum este declarat de Patriarhia Română.

SPECTACOL

 7

Clubul Miruna vă invită la ”Întâmplările lui Cipollino!”, un spectacolul-atelier recomandat copiilor de 2-6 ani! Cine este Cipollino, prin ce peripeţii trece și cum reușește să-și facă prieteni? Eşti curios să afli? Vino să vezi! După spectacol vom construi un personaj din legume, fructe şi multe alte materiale interesante!

TUR PRINTRE MESERII

 8

Muzeul interactiv „Mame care ne inspiră” este un adevărat tur captivant printre meserii, materiale de lucru, povești și demonstrații! Proiectul WAHM susține mamele pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 29 IUNIE


10+ Școli de Vară
pentru o Vacanță Reușită la București în 2019

scoli de Vara pentru o Vacanta Reusita Bucuresti 2019 1200X628 GOKID

VEZI LISTA


DUMINICĂ

30 IUNIE 2019

TÂRGURI ȘI FESTIVALURI

  • În weekendul 29-30 iunie generoasa grădină a Casei Universitarilor găzduiește din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa ediție. Același eveniment creativ, aceeași grozavă locație dar de data aceasta într-o formulă aproape nouă, cu oameni și idei noi care pun la cale o idilică întâlnire între creatorii și iubitorii de frumos, #laumbratârgului.
  • Muzeul Satului vă invită la târg! Între 28 și 30 iunie 2019 va avea loc tradiţionalul Târg de Sfinții Apostoli „Petru și Pavel”. Evenimentul face parte din seria acţiunilor dedicate “Anului omagial al satului românesc, al preoţilor, învăţătorilor şi primarilor gospodari”, așa cum este declarat de Patriarhia Română.

ATELIERE

  • Din vara aceasta, la ShoShon te poti bucura de un nou concept, Vacanta Altfel. Vino sa iti bei cafeaua in aer liber, la iarba verde, in timp ce micutul tau se distreaza cu noi, in natura, la cativa metri de tine. Am pregatit Beneficii pentru intrega familie, in Programul de vara ShoShon, „Vacanta Altfel”.

9Cum să petrec timp de calitate cu copilul meu? Când este momentul potrivit? Ce activități să alegem? Ce așteptări și dorințe are copilul meu? Dar eu? La Atelierul Fresh în familie vom explora într-un mod interactiv comunicarea părinte – copil și vom descoperi împreună variante de a petrece timp de calitate. Va fi un prilej de joacă și de învățare împreună! 

TEATRU

10Duminică va avea loc ultimul spectacol din această stagiune la Teatrul Naţional pentru Copii „ABRACADABRA”. Pentru acest ultim spectacol al stagiunii 2018-2019, care va avea loc la Sala Media, de la ora 11.00, pregătiţi-vă costumele şi veniţi la teatru, la CARNAVAL! E vară şi trebuie să alegem Prinţesa Cireaşă şi Prinţul Sâmbure. Nu vor lipsi nici personajele de poveste.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU