10+ Recomandări de Weekend Kid-Friendly în 4-5 Mai @ București

Sfârșitul vacanţei de primăvară ne întâmpină cu vreme frumoasă și dorință de a ieși cât mai mult în natură. Din ce în ce mai mulți organizatori de evenimente ne așteaptă la activități outdoor. Dacă nu ați planificat deja o excursie la munte vă invităm să profitați de recomandările noastre kid-friendly pentru un weekend de excepție: ateliere pentru cei mici, picnicuri, activități sportive și alte evenimente speciale.

Foarte căutate în această perioadă sunt și vizitele la muzeele kid-friendly din București.

Weekend minunat!

vremea bucuresti 4-5 mai 2019
meteoblue.com

1.

Praslea cel Voinic si Merele de Aur
SPECTACOL INTERACTIV @ TEATRUL COQUETTE

SÂMBĂTĂ 4 MAI

Îndrăgitul spectacol pentru copii Praslea cel Voinic si Merele de aur din repertoriul Teatrului Coquette revine cu o nouă reprezentație! Zmeul a răpit-o pe frumoasa Ileana, fiica împăratului din regatul de Safir, dar Prâslea cel Voinic, reușește să o salveze din peștera zmeului. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, interactiv și plin de umor.

DETALII

2.

Crăiasa Zăpezii
SPECTACOL @ PALATUL COPIILOR

SÂMBĂTĂ 4 MAI 

Teatrul Ion Creangă a pregătit spectacol bazat pe una dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Christian Andersen, „Crăiasa zăpezii”. Povestea, care începe cu „A fost odată…”, vorbeşte despre o iarnă friguroasă, despre un orăşel cât se poate de obişnuit şi despre o făptură care încearcă să distrugă echilibrul fragil al lumii. „Crăiasa zăpezii” nu este povestea clasică despre bine şi rău, ci o lume cu personaje puternice şi complexe, dialoguri cu mult umor şi scene de acţiune pline de suspans: o lume într-un glob de cristal peste care ninge încet…. 

DETALII


Ziua Porților Deschise la Grădinița Montessano

Sâmbătă 11 Mai 2019

Sistemul pedagogic Montessori este considerat la nivel mondial cel mai indicat pentru grupa de vârsta preșcolară și școlară: educația Montessori se bazează pe dezvoltarea naturală a copiilor, oferindu-le activități corespunzătoare nevoilor și interesului lor la fiecare categorie de vârstă. Vă invităm sâmbătă, 11 Mai, orele 10:30-12.30, la Ziua Porților Deschise la Grădinița Montessano! Veți putea afla chiar de la fondatoarea Montessano, Magda Voinea, despre conceptul educațional unic care îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate.

Vezi detaliile evenimentului și înscrie-te acum!


3.

Flori sălbatice din România — o istorie botanică
Expoziție @ MNAR

PÂNĂ ÎN 5 MAI

Muzeul Național de Artă al României împreună cu Societatea Română a Artiștilor Botanici organizează expoziția de pictură „Flori sălbatice din România – o istorie botanică”. Florile sălbatice, între artă și știință. Expoziția reunește opere din colecția Muzeului Național de Artă al României și lucrări din patrimoniul muzeului Grădinii botanice D. Brandza din București. Ea pune în paralel lucrări artistice cu lucrări de interes științific, cele două viziuni complementare oferind o imagine nouă, proaspătă asupra frumuseții și unicității florei sălbatice a României. În perioada 28 aprilie- 1 mai muzeul este închis.

DETALII


RECOMANDARE

Taberele de Construcții eematico
Skylab 4-9 ani și 7-14 ani | Părinți și copii 4+ ani | Arhitectură 10-14 ani

colaj eematico

În taberele pentru copii și părinți toată lumea are liber la jucat, experimentat, murdărit, construit, creat, greșit, reparat, inventat. Părinții nu doar supraveghează copiii, ci au un rol activ în toată experiența taberei și în clădirea unei relații hrănitoare. Anul acesta avem nu una, ci două tabere pentru copii și părinți, iar locurile se ocupă rapid, așa că rezervă din timp. <3
#HappyFamily #HappyMonth #KidsandParents

DETALII


4.

Plimbare din Delta Văcăreștiului la Gara Filaretului!

SÂMBĂTĂ 4 MAI

Andrei Berinde te invită la o plimbare ghidată prin Parcul Natural Vacărești, ”Delta dintre blocuri” și îți oferă posibilitatea de-a imortaliza ineditele instantanee pe care le putem observa într-o după-amiază petrecută în mijlocul parcului natural din inima capitalei.

DETALII

5.

Degețica
Spectacol +3 ani @ Teatrul Excelsior

SÂMBĂTĂ 4 MAI

Părinți și prichindei, a doua zi de Paște aduce o super-distracție în aer liber: Vânătoarea ouălor de ciocolată Kinder. Hai la joacă în Grădina Botanică din București, unde vă așteptăm cu mic cu mare între orele 10:00 – 16:00. Vă întâmpinăm cu un circuit de vânătoare, înveselit cu activități creative și recreative: magicieni, ateliere de pictat pe față și multă distracție. După joacă și răsplată! Pe toți vânătorașii îi așteaptă o surpriză.

DETALII

Vezi și: Sărbători Legale 2019. Ce Zile Libere Avem în Anul 2019

RECOMANDARE

Tabără de Vară pentru Adolescenți 12 – 18 ani
17-22 iunie 2019

Tabără de Vară pentru Adolescenți 13 – 18 ani Bucovina padure drumetieSoca Tour propune adolescenților cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani (prin intermediul și recomandarea părinților) o tabără de vară în perioada 17-22 iunie 2019 prin care tânărul va avea ocazia de a înțelege mai bine propriile comportamentele din familie și din societate, pentru a ști cum să le gestioneze mai eficient. Descoperim Bucovina și tărâmul din noi înșine!

DETALII


6.

Te provocăm la mers sportiv #33 
TURĂ @ Parcul Tineretului

DUMINICĂ 5 MAI

Decathlon și Walking Club by Decathlon Romania te invită în Parcul Tineretului la ediția #33 de mers sportiv din București. O tură de parc în care descoperim împreună beneficiile mersului sportiv! 🚶🚶

DETALII

7.

50
Flux Performativ: 50 de minute cu 50 de artiști @ CNDB

SÂMBĂTĂ 4 MAI

Centrul Național al Dansului București ne invită la evenimentul 50. Flux Performativ: 50 de minute cu 50 de artiști. Fiecare dintre cei 50 de artiști va prezenta o „acțiune” de 1 MINUT într-un flux performativ contracronometru organizat cu această ocazie „semicentenară”.

DETALIIRecomandari de Weekend Kid-Friendly 4-5 Mai gokidTOATE EVENIMENTELE DE SÂMBĂTĂ – 4 MAI


8.

Hainele cele Noi ale Imparatului
SPECTACOL @ Teatrul Coquette

DUMINICĂ 5 MAI

Celebra poveste de Hans Christian Andersen, Hainele cele Noi ale Imparatului, a dat nastere unui spectacol plin de umor și invataminte la Teatrul Coquette. O poveste despre mandrie, linguseala, minciuna si adevar spusa cu maiestrie de Teatrul Coquette. Cand mandria este alimentata in mod constant, aceasta se dezvolta in prostie. Escrocii au in asta o mare participare. Linguseala se claseaza astfel in topul celor mai rele lucruri. Povestea cu o morala clara este construita pe placul celor mici, dar si pe al celor mari.

DETALII

9.

Ecstatic Dance with Cacao * New Birth Moon
Kid-friendly / Dans Liber / Ceremonie cu Cacao / Body art / Zona de masaj / Ora in comunitate / Potluck vegan

DUMINICĂ 5 MAI

O data pe luna: celebram, exploram si vindecam prin dans ECSTATIC DANCE – o calatorie care te poate transforma – facilitata de *** DJ VESICA (ECSTATIC DANCE BERLIN) ***

+ Ceremonie cu Cacao / Body art / Zona de masaj / Ora in comunitate / Potluck vegan
Patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care Ecstatic Dance iti ofera prilejul sa simti…
• energia hranitoare si eliberatoare a dansului
• conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti
• increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare
• vitalitatea pe care o primesti prin miscare complexa si creativa

DETALII

10.

Festin în Grădina Hotel Caro! 
Picnic Kid-Friendly în Oraș

3-5 MAI

Anulează orice program aveai pentru weekendul 3-5 Mai, avem un plan mai bun! Ne-am organizat în grădina din spatele Hotelului Caro, pe malul lacului, cu peste 5000 de metri de iarbăăă, o parcare plină de food-truck-uri celebre și baruri de bere craft. Trebuie doar să-ți aduci o pătură, familia, prietenii și cheful de chilleală, noi ne ocupăm de restul!

DETALII

11.

Sistemul Solar
Spectacol interactiv pentru copii 6 – 10 ani

DUMINICĂ 5 MAI

SmartyKids vă invită la un spectacol interactiv, SISTEMUL SOLAR, susținut de Teatrul din Podul Meu. Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învăţăm distrându-ne, lucruri noi surprinzătoare despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani şi sateliţi. Ne întrebăm dacă sistemul solar este format din 8 sau 9 planete, ce înseamnă aselenizare, care sunt sateliții lui Jupiter, cum e cu Luna satelitul natural al Terrei unde gravitația este de 6 ori mai redusă.

DETALII

 

12.

Filme pentru întreaga familie
@ CINEMA ELVIRA POPESCO

4 – 5 MAI

Cinema Elvire Popesco te așteaptă la o nouă serie de Filme pentru întreaga familie! Program nou, filme noi! Continuă seria filmelor pentru întreaga familie cu două noi proiecţii: „Parcul de distracţii” şi „Manou-aventuri în zbor”. Vezi toate filmele pentru copii de la cinema.

DETALII


TOATE EVENIMENTELE DE DUMINICĂ – 5 MAI

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU