10 Sugestii de Evenimente de Weekend în Familie | București, 1-2 Septembrie

Sfârșitul de săptămână este aproape și ne pregătim să mergem la deschiderea Centrului Holistic Atlanthea, la festivalurile Bucureștii lui Caragiale, Festival Estival, Bike Fest sau Eden Urban Festival, spectacole și piese de teatru pentru cei mici.

Vezi lista noastră de 10 sugestii de evenimente în familie la București, în weekend 1-2 Septembrie.

vremea in bucuresti Sugestii de Evenimente de Weekend Familie
meteoblue.com

Vă dorim un început de septembrie minunat!

SÂMBĂTĂ

1 SEPTEMBRIE 2018

ZIUA PORȚILOR DESCHISE

1

Pentru că onorăm magia începuturilor cu sens, avem bucuria de a vă invita să fiți parte din povestea Centrului Holistic Atlanthea. Pe 1 septembrie 2018 vom celebra Ziua Porților Deschise pentru noul sediu din Str. Bârlogeni Nr.46. Ne dorim să deschidem, în același timp, și porțile sufletelor celor care susțin educația cu sens, abordarea integrată și viziunea holistă.

SPECTACOL

2 Tăpușele vă invită la spectacolul-atelier “Omida mâncăcioasă”, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani şi părinţilor lor. Personajul îndrăgit al multor copii e dornic să se întâlnească cu voi chiar în grădina în care a ieşit din ou. Vino, să vezi cum a fost şi să asişti la metamorfoza omidei. După spectacol, îţi vei face propria omidă, de care va trebui să ai grijă.

SPECTACOL – ATELIER

3 Teatrul Mititel vă invită la spectacolul-atelier ”Oul Micului Bufniță!”. Oare ce ascunde el un pui de râmă lipicioasă, sau o furnicuță, sau un pui de pinguin, de crocodil, sau unul de dragon….sau poate un pui de Râmuță Furni-Pingo-Drago-Crocofant??! Vino să vezi, o poveste perfectă pentru micile ființe de pretutindeni, despre venirea pe lume a unui frățior sau surioare!

4

Clay Play Ceramica ne așteaptă de vineri până duminică în Parcul Lumea Copiilor cu ateliere creative de pictura pe ceramica si olarit. Un program dependent de prognoza meteo :).

FESTIVALURI

5În weekend Parcul Cișmigiu găzduiește ultimele zile ale Festivalului Bucureștii lui Caragiale. Vă așteptăm cu mic cu mare să vă bucurați de atmosfera Bucureștilor de altădată, în zona Aleii Platanului, în perimetrul delimitat de Intrarea Rigas, Piața Valter Mărăcineanu și Lacul Cișmigiu. Accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuit.

6 Între 31 august și 2 septembrie la Roata Mare din Herăstrău petreceți ultimul weekend de vară la Festival Estival! Trei zile de concerte – The Motans, Direcția 5, Cargo, Alina Eremia, Irina Rimes, Ami, și tot atâtea în care să savurați bunătăți românești!

7 Pe 1 și 2 septembrie mergem la cea de-a opta ediție a BikeFest. Peste 30.000 de oameni au sărbătorit bicicleta la evenimentele BikeFest și tot ce aduce ea în viețile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate și – nu chiar în ultimul rând – competitivitate și sportivitate.

8 [EN] Eden Urben Festival. In the middle of the urban jungle we have decided to gather creators on a wide range of contemporary forms of expression. Gradina EDEN nature oasis is going to host for exhibition and sale Art, Design, Fashion, Bio & Organic, Photography entertained by Live Concerts, Film, Theatre. An exquisite selection of Food Trucks will also be present to go along with the refined cocktails on the bar.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 1 SEPTEMBRIE


ZILELE PORȚILOR DESCHISE |  3-7  SEPTEMBRIE

  • After school Young Academics, zona 1 Mai – Domenii, va asteapta la Zilele Porților Deschise sa faceti o vizita pentru a descoperi pachetele educationale pentru anul scolar 2018-2019. Programează o vizită în săptămâna 3-7 septembrie!

 DUMINICĂ 

2 SEPTEMBRIE 2018

TEATRU

9Suntem diferiti. Suntem ataaaat de multi pe planeta aceasta… si sunt ataaaat de multi locuitori si ai altor planete…la fel de diferiti…in limbaj, in dimensiune, in culoare sau forma… cate si mai cate pot fi diferentele intre noi! Cu toate acestea, cand unii dintre noi au nevoie de ajutor, il pot cere si il pot si primi. Prietenii robotei de pe planeta Sufleto 3007 ne vor introduce pe toti in micile lor povestioare si ne vor ajuta sa intelegem mai bine sensul lui “Ajuta-ma, te rog!”, la un spectacol presarat cu dans, muzica live (chitara si voce) si muuuult umor.

FESTIVALURI

  • În weekend Parcul Cișmigiu găzduiește ultimele zile ale Festivalului Bucureștii lui Caragiale. Vă așteptăm cu mic cu mare să vă bucurați de atmosfera Bucureștilor de altădată, în zona Aleii Platanului, în perimetrul delimitat de Intrarea Rigas, Piața Valter Mărăcineanu și Lacul Cișmigiu. Accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuit.
  • Între 31 august și 2 septembrie la Roata Mare din Herăstrău petreceți ultimul weekend de vară la Festival Estival! Trei zile de concerte – The Motans, Direcția 5, Cargo, Alina Eremia, Irina Rimes, Ami, și tot atâtea în care să savurați bunătăți românești!
  • Pe 1 și 2 septembrie mergem la cea de-a opta ediție a BikeFest. În tot acest timp, peste 30.000 de oameni au sărbătorit bicicleta și tot ce aduce ea în viețile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate și – nu chiar în ultimul rând – competitvitate și sportivitate.
  • [EN] Eden Urben Festival. In the middle of the urban jungle we have decided to gather creators on a wide range of contemporary forms of expression. Gradina EDEN nature oasis is going to host for exhibition and sale Art, Design, Fashion, Bio & Organic, Photography entertained by Live Concerts, Film, Theatre. An exquisite selection of Food Trucks will also be present to go along with the refined cocktails on the bar.

ATELIER

10Copilul tău este atras de lucrul manual și are idei creative pe care vrea să le pună în practică? Dorești să stimulezi imaginația și inteligența copilului tău prin metode alternative? Atunci Atelierul reCreativ pentru copii și părinți este pentru voi! Vino alături de copilul tău la un atelier magic de creație handmade, unde aveți ocazia să făuriți împreună lucruri unice și amintiri prețioase.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 2 SEPTEMBRIE


CONCERT | 3-7  SEPTEMBRIE

  • Rezervă-ți locul la un evenimentul special! Sacred songs from the Medicine Circle, un concert cu DarPan la Hermitage Urban Spiritual Hub organizat de Ayni Experience menit să vă încânte sufletele. Un concert de cântece și mantre, care provin dintr-o bogată panoplie de linii mistice din întreaga lume, inclusiv tradițiile șamanilor sufi și sud-americană.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU