11 Idei de Evenimente pentru un Weekend Furtunos în Familie | București 30 Iunie – 1 Iulie

Se anunță un weekend furtunos, cu puține ore de soare și șanse bune de precipitații. Ne facem de aceea planuri pentru ieșiri în familie la evenimente indoor.

Nu trebuie decât să alegi: bioacustică în Parcul Natural Văcărești, fluturi vii la Muzeul Antipa, teatru independent în aer liber, ateliere deschise de sculptură, iarmaroc conceput pentru promovarea ideii de comunitate si de consum responsabil sau… SkirtBike!

Îți oferim o listă de 11 idei de weekend în familie la București, recomandări GOKID pentru 30 iunie – 1 iulie: ateliere, spectacoletârguri și festivaluri, și alte evenimente speciale.

Vă dorim un weekend plăcut în familie!

vremea weekend 30 iunie -1 iulie
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ 

30 IUNIE 2018

EVENIMENTE SPECIALE

1 Nukka iti propune sa participi la Mother & Daughter Summer Escape Party by Nukka, cel mai sweet eveniment al verii dedicat mamicilor si fetitelor lor. O escapada ca intre fete nu exista si noi stim asta si vrem sa iti oferim in dar o zi memorabilia alaturi de mica ta printesa. Asadar, inainte sa plecati in concediu, iti propunem sa treci pe la Club Zarva unde va fi incredibil indiferent de vremea de afara si unde Nukka a pregatit cateva ore de relaxare pentru voi alaturi de prietenii ei dragi.

2 Aproape peste tot unde statul român a eșuat să producă schimbare socială, există un ONG sau un grup de inițiativă care repară, vindecă, pregătește, dezvoltă. La Swimathon Bucuresti 2018 nu mai puțin de 446 de oameni strâng bani pentru ONG-uri/grupuri de inițiativă, sâmbătă, la bazinul Dinamo.

ATELIER

3 Explorează, Experimentează, Descoperă, Află la Calatorie spre centrul pamantului si inapoi, un atelier de stiinta si supravietuire pentru copii de 4-10 ani. un atelier practic, experimental, facut pentru curiosi. Ai un copil curios si pus pe explorat? Atunci aici este locul potrivit pentru el! Facem echipa, ne prindem centurile si coboram spre centrul pamantului. De ce este fierbinte centrul pamantului? Cum se formeaza vulcanii si de ce erup? 3,2,1, start! Erupe vulcanul! Experimentam!

 

FESTIVAL DE TEATRU

4 Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-4-a ediție și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

ATELIER ÎN AER LIBER

5

Atelier de bioacustică în Parcul Natural Văcărești. Suntem invitați la o plimbare kid-friendly nocturnă în Parcul Natural Văcărești să aflăm despre modul în care liliecii comunică, se hrănesc şi se apără folosind ecolocaţia. Vom fi echipați cu un aparat de ultrasunete cu care vom putea să îi ascultăm și localizăm, așa că pregătește-te pentru întâlniri de gradul III.

ATELIERE DE SCULPTURĂ

6 La Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură de anul acesta, 27 de sculptori vă așteaptă, două weekenduri consecutiv, la adresele spațiilor lor de creație. De asemenea, ca o previzualizare la vizitarea atelierelor, sunteți așteptați vineri, 29 iunie 2018, orele 19:00, la deschiderea expoziției Sculpturi din Ateliere Deschise, găzduită la Institutul Cultural Român. #kid-friendly

EXPOZIȚIE

7 Fluturii exotici aterizează în capitala României, poposind la Muzeul Antipa! Expoziția de fluturi exotici vii, adăpostită de sera din grădina Muzeului, vă invită să admirați o serie de specii remarcabile de fluturi! În fiecare joi, între 28 iunie până pe 16 august, de la 11.00, 13.00 și 15.00, Dr Mihai Stănescu vă așteaptă în sera din grădina Muzeului, să vă povestească despre fascinanta lume a unor viețuitoare fragile, pe care le puteți admira în expoziția temporară „Fluturii exotici aterizează în oraș”.


 ȘCOLI DE VARĂ 

  • Au inceput inscrierile la CLUBUL DE VARA! Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai – Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, excursii,  multe jocuri si voie buna! Nu mai stati pe ganduri, veniti sa ne cunoastem si sa ne distram! Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro
  • O vara plina de excursii, ateliere creative (robotica, reciclare, gatit, experimente stiintifice) si activitati in limba engleza intr-un centru oficial CambridgeRoad Language Centre organizeaza in aceasta vara programul Scoala de Vara pentru copii: It’s EdVenture Time!

 DUMINICĂ 

1 IULIE 2018

SPECTACOLE

8 Teatrul din Podul Meu şi Clubul Miruna aduc duminică piesa pentru copilaşii intre 1 si 3 ani, Pe Nisip, un spectacol de invăţare creativă prin teatru. Spectacolul este structurat in jurul poveştilor care se nasc într-o zi de joaca în nisip, în jurul obiectelor găsite pe o plajă nu neapărat însorită. La final copiii vor avea parte de o experienţă senzorială nisipoasă.

ATELIER

9 Oferă copilului tău ocazia de a învăța cum să creeze un obiect interesant și original, dar mai ales cum să își pună în practică propriile idei și să lucreze în echipă. Petrece duminica într-un mod relaxant și creativ, vino la atelierul Playouth ”Do It Yourself”.

EVENIMENTE SPECIALE

10 Descoperă cea de-a doua ediție a Iarmarocului Zen, ce va avea loc duminică, 1 iulie, la NodMaker Space. Evenimentul are la bază un concept puzzle care include prezentarea unei selecții de produse, servicii și ateliere dedicate părinților, copiilor, și de ce nu, bunicilor! Conceputul a fost creat pentru promovarea ideii de comunitate, de consum responsabil, respect față de natură și colaborare între oameni, idei, business-uri sau servicii care se pot completa și ajuta reciproc.

11 Iată-ne în al 9-lea an de SkirtBike! Prea multe nu s-au schimbat la capitolul infrastructură, însă mai mult curaj biciclistelor am dat, mentalități cu siguranță am schimbat. În peste 14 orașe din România, femeile pedalează în fuste pe biciclete la evenimentul SkirtBike București 2018

FESTIVAL DE TEATRU

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 1 IULIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU