12 Activități de Weekend cu Cei Mici la București în 16-17 Martie

Te ajutăm să îți faci planurile de familie pentru weekendul însorit de primăvară care se apropie cu pași repezi. Vezi recomandările noastre de ateliere, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București în weekendul 16-17 martie.

Weekend minunat!

vremea bucuresti 16-17 martie 2019 gokid

SÂMBĂTĂ

16 MARTIE 2019

IARMAROC

1Esti in cautarea viitoarei gradinite, scoli sau curs optional pentru copilul tau? Știi care sunt cele mai importante criterii după care să te ghidezi atunci când alegi grădinița sau scoala copilului tău? Cunoști care sunt activitățile opționale potrivite pentru cel mic sau dacă programul piticului e prea încărcat? Vino la Iarmaroc Edu – Metode Alternative de Educatie, un eveniment pentru parinti dedicat metodelor alternative de educatie.

ATELIERE

2Ce poate fascina copiii? Ceva moale si pufos? Maleabil? Gumat? Colorat? Da, SLIME!!! Jucaria care relaxeaza, dezvolta motricitatea si aduce fericire copiilor. La cererea copiilor, in Laboratorul de Zambete facem slime cu propriile manute. Va asteptam cu mare bucurie, inconjurati de veselie, sa facem SLIME colorat, la Laboratorul de zambete la ShoShon impreuna cu Profesorul Crazzy!

3Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici reprezintă o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucru în echipă.

Citește și: 6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

4 Taramul ciocolatei se deschide! Deschidem portile minunatei lumi a ciocolatei sa ne jucam, sa gustam, sa topim, sa modelam ciocolata si sa aflam povestea ei fascinanta! Chocolat este un atelier de ciocolata pentru copii si adulti, in care reunim familia, gustam bucuria si suntem cu totii copii. Oferiti-va o zi de neuitat in familie, o ciocolata de calitate superioara si o experienta de neuitat!

5Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 16 martie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Oare cum poti face zapada, chiar daca nu mai este iarna? Sună a magie, însă la experimentele noastre veți vedea că totul este știință! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!


ROBOTICĂ ȘI CONSTRUCȚII

Atelierele de Robotica si Constructii cu Piese LEGO® EduBricksAtelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese LEGO® și știință. Cursurile constau în diverse proiecte specifice fiecărei vârste ce folosesc elemente din știință, matematică, fizică, mecanică, literatură, robotică și programare. La fiecare ședință se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viață cu ajutorul tehnologiei. Data de începere a cursurilor este 6 aprilie 2019.

VEZI DETALII


6

Muzeul Național “George Enescu” invită copiii cu vârste între 6-10 ani la 4 ateliere creative gratuite în limita locurilor disponibile. Cei mici vor putea lua parte la ateliere de improvizatie si jocuri ritmice, de supraviețuire și de confecționat intrumente muzicale.

TEATRU

7 Frumoasa din Padurea Adormita, celebra poveste a Fratilor Grimm, sta la baza unui spectacol plin de umor si magie la Teatrul Coquette. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii.

YOGA FAMILIEI

8Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 16 MARTIE


TENIS

Academia de Tenis Victor Hanescu lanseaza proiectul AVH KIDS, dedicat copiilor cu varsta intre 4 si 9 ani care doresc sa inceapa sa joace tenis. AVH are 2 programe dedicate copiilor care doresc sa deprinda tainele tenisului:

„Minitenis”, dedicat copiilor cu varsta intre 4 si 7 ani, in pretul abonamentului sunt incluse rachete, mingi, si premiile speciale acordate in cadrul turneelor AVH KIDS.
„Beginner”, care se adreseaza copiilor peste 7 ani cu 3 versiuni la pachetele de antrenament. In pretul abonamentului sunt incluse premiile speciale acordete in cadrul turnelor AVH KIDS

VEZI DETALII


DUMINICĂ

17 MARTIE 2019

ATELIERE

9Imbarcarea pe Nava eXplorer! Sa ai la tine, curiozitatea! Exploreaza, Experimenteaza, Descopera, Afla! Te așteptăm la Calatorie spre centrul pamantului si inapoi, un atelier de stiinta si supravietuire pentru copii de 4-10 ani. Practic, experimental, facut pentru curiosi. Ai un copil curios si pus pe explorat? Atunci aici este locul potrivit pentru el!

SPECTACOL

10Te temi de Gruffalo? Vino la The Gruffalo – spectacol de umbre în englezăsă călătorim împreună cu iscusitul șoricel prin pădurea întunecată și să descoperim dacă Gruffalo este doar un mit. O poveste minunată despre istețime și curaj indiferent de ești mic sau mare. După spectacol, cei mici se vor distra cu umbra lui Gruffalo, realizată chiar de ei.

FESTIVAL DE FILM
11 Până pe 24 martie 2019 are loc la București cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania. În 2019 marcăm 30 de ani de la Revoluția care a încheiat dictatura lui Nicolae Ceaușescu în România, dar și de la căderea Zidului Berlinului, sau de la primele alegeri libere din Cehoslovacia și Polonia. În consecință, acești 30 de ani de democrație în România și în Europa de Est reprezintă tema principală a celei de-a 12-a ediții a festivalului One World Romania.

 

Îți recomandăm: Câștigătorii Premiilor Oscar 2019

TEATRU

12Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”. Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 17 MARTIE

activitati de weekend parinti copii 16-17 martie fb gokid


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU