12+ Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi în 13-14 Ianuarie în Bucureşti

La mulţi ani! Îţi dorim un an nou 2018 plin atât de realizări cât şi de clipe minunate în familie!

Îţi aducem cele mai importante evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi în weekendul  13-14 ianuarie în Bucureşti: ateliere, spectacole, piese de teatru şi filme.

Evenimente copii 13-14 Ianuarie vremea in weekend
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ

13 IANUARIE 2017

ATELIERE

 1 

Poate că sărbatorile de iarna au trecut, însă pofta de joacă nu! Pe 13 ianuarie ne vedem la Înșiră-te mărgăritare!, un atelier creativ pentru copii de 3-10 ani la ALaNDaLa. Ascultăm o poveste cu zâne şi Feţi-Frumoşi, după care copiii vor crea tablouri din materiale naturale, mai neobisnuite și culori vesele. Apoi vom înşira “mărgăritare” şi vom realiza coliere şi brăţări.

 2  Din 13 Ianuarie incepe o noua grupa la PsihoArmonie, programul de dezvoltare personală pentru copii de 3-6 ani şi 7-12 ani, cu psihologul Oana Petriman, la Centrul PsihArt. Tematica program: Libertate de exprimare, libertate de a fi – Play Therapy (ludoterapie ghidata de copil).

   3   Asociatia Ametist ne aşteaptă la Atelierul Cusaturi romanesti din izvoare strabune. In cadrul atelierului vom invata sa coasem vechi simboluri romanesti, dragi sufletului nostru, pe etamina pe care o vom putea aplica pe diverse articole de imbracaminte, apoi vom coase pe bluze pe care le vom purta cu drag. Atelierul este dedicat tuturor persoanelor mici si mari care doresc sa creeze lucruri minunate pentru ei si persoanele dragi, dar si pentru casa.

YOGA

   4   Te invităm la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție. O oră care facilitează conectarea părinte-copil, îmbunătăţeste echilibrul şi concentrarea, creşte tonusul muscular.

 5   Ofera-i copilului tau o alternativa de a petrece timpul liber intr-un mod placut, distractiv si benefic pentru sanatatea lui! Vino la Yoga Kids, un atelier despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare.

SPECTACOL

 6  Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator a numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

 7  Teatrul Coquette va asteapta la Greierele si Furnica, un spectacol pentru copii de 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici. Este Greierele chiar atat de lenes cum se spune, sau poate ca “munca” lui este muzica?

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 13 IANUARIE


SÂMBĂTĂ 20 IANUARIE

  • Atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks combina cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® si calculatorul, introducandu-i in tainele roboticii si programarii in cadrul unor activitati educationale inedite, distractive si inovatoare! Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare de baza. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese Lego® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei. Vezi detalii.

START ÎNSCRIERI

  • Muzică. Improvizaţie. Mişcare. Armonie. MiMa crede că muzica este unul dintre instrumentele care stimulează cu adevărat capacitatea copiilor de a se forma, de a-și folosi și dezvolta toate facultățile cu succes. MiMa este primul centru de educaţie muzicală din România care oferă copiilor de la 0 la 8+, o educație muzicală bazată pe elementele a trei dintre cele mai cunoscute metode ale pedagogiei active: Dalcroze, Orff şi Kodaly. Au început înscrierile şi te invităm să prinzi ultimele locuri la Atelierele MiMa.

DUMINICĂ

14 DECEMBRIE 2017

TEATRU

 8

Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredeluş cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator a numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

  9  Teatrul Coquette ne aşteaptă la Muzicanţii din Bremen, o poveste despre speranța și prietenie din care aflăm că atunci când cei diferiti reuşesc să se accepte şi să devină prieteni, pot pune chiar şi hoţii pe fugă!

 10  Berăria Germană Bucureşti ne aşteaptă la spectacolul de teatru interactiv „Prichindel” cu papusi si actori la vedere, antrenant, hazliu si dinamic ce se potriveste tuturor grupelor de varsta. Prichindel este povestea plina de aventuri a unui baietel cat degetul de mare care reuseste sa scape din mainile unui circar siret, ajuta la prinderea unui hot si da o lectie unui lup infometat, toate cu ajutorul istetimii sale.

 FILM
 11  Cinema Elvire Popesco vă recomandă filmul „Incredibila poveste a perei uriaşe”. Elefantul Sebastian şi prietenul său, motanul Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit. Într-o zi, primarul JB dispare! Ieşit la pescuit, Mitcho prinde o sticlă cu un mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează. Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică! Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian şi Mitcho vor porni într-o aventură să-l aducă acasă pe JB.

Vezi şi: Filme pentru copii la Cinematografele din Bucuresti

SPECTACOLE

 12  Începând cu ora 10:00 Salina by ABC vă invită la Unde a dispărut chitara magică?, un spectacol interactiv pentru copii despre cât de important este să spunem adevărul întotdeauna. Zana Juxi va povesti copiilor ce a descoperit in padurea din Tinutul Magic si cum si-a folosit puterile de Zana Buna pentru a o ajuta pe Aiurica.

13    Începând cu ora 11.00, Bistro 37-39 ne așteaptă cu spectacol dedicat copiilor Punguța cu doi bani!, spectacol menit a le antrena creativitatea, imaginația și bucuria de a explora lumea poveștilor. 

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 14 IANUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU