12 Ieșiri de Weekend în Familie | București 17-19 August

În weekendul însorit ce se apropie mergem la pictură și olărit în Parcul Lumea Copiilor, călătorim cu Train Enigma în probabil cel mai mare joc real din Romania și participăm la Zilele Bucuriei în Parcul Kiseleff. Nu lipsesc nici activitățile creative, atât pentru cei mici cât și pentru adulți, care pot descoperi metode noi ce tin de psihologie, dezvoltare personala si arta pentru vindecarea emoțiilor.

Vezi lista noastră de recomandări de evenimente pentru un weekend însorit în 17-19 august: ateliere, târguri și festivaluri, alte evenimente speciale și recomandări de școli de vară.

vremea in Bucuresti 16.08.2018Vă dorim un weekend plăcut!

VINERI

17 AUGUST 2018

ATELIERE

1

Clay Play Ceramica ne așteaptă de vineri până duminică în Parcul Lumea Copiilor cu ateliere creative de pictura pe ceramica si olarit. Un program dependent de prognoza meteo :).

SWEET STREETFOOD FESTIVAL

2Dulce by Bucharest Gourmet Festival este primul festival din România în care scoatem la înaintare cele mai cool și mai tentante truckuri cu deserturi, de la clătite, gaufre sau înghețată până la plăcinte sau cannoli, toate sunt perfecte pentru a vă deschide apetitul de festival și de sweet streetfood.

SÂMBĂTĂ

18 AUGUST 2018

JOC REAL

3Crezi ca poti sa fii spion in probabil cel mai mare joc real din Romania? Quest Mission – epic escape rooms ne așteaptă la Train Enigma – probabil cel mai mare joc real din Romania, o misiune de spionaj ce include un tren real in miscare si peste 4,5 ore de distractie si aventura, care incep si se termina in Bucuresti.

ATELIERE

4Puro&Bio ne invita la joaca si cum altfel decat cu mana in coca si la inghetatarit! Ne sunt propuse 2 ateliere de creatie speciale in care intram in contact cu elemente primordiale si roade ale pamintului: apa, graul, legumele si fructele … cald-rece in stil italian. La Pizza & Gelato Workshops Puro&Bio atat copii cat si parintii vor putea participa la o calatorie prin bucataria Italiana cu doua din cele mai iubite produse de toata lumea: pizza si inghetata!

5

Art & Hobby Studio ii invita pe cei mici de peste 5 ani la Atelierul de Modelaj pentru Copii + 5 Ani. Fiecare prichindel va invata sa realizeze un vas sau o figurina din pasta modelatoare cu intarire la aer.

EVENIMENT SPECIAL

6Creatori de Destine ne așteaptă cu drag să ne distrăm împreună în Parcul Kiseleff la Zilele Bucuriei 2018! O expoziție cu găzduirea participanților parteneri în vederea desfășurării de către aceștia a activităților comerciale și/sau de promovare, însoțită de activități educativ-recreative pentru copii.

WORKSHOP PĂRINȚI

7 În momentul în care o să înțelegi cum fucționează creierul copilului, o să poți să găsești abordarea cea mai bună pentru voi și pentru fiecare situație în particular. Te-ai gândit, măcar o dată, ce este în capul copilului tău când are o criză de furie? Te simți prins între: „Tantrumul este bun, este vindecător” și „O să ți se urce în cap, e răsfățat”? Atunci workshop-ul pentru părinți CRIZE De Furie este pentru tine!

CINEMA

8

Vara aceasta ne vedem la film! Cinema Elvire Popesco vă aşteaptă să vă bucuraţi de de Filme pentru întreaga familie la Cinema Elvire Popesco, cu Străjerii (+6 ani) sâmbătă și Incredibila poveste a perei uriaşe (+5 ani) duminică!

CURS

9

Exercițiile de improvizație tip Keith Johnstone sunt o formă de teatru în care sunt folosite tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene sau povestiri. Metoda îmbunătățește capacitatea de ascultare, capacitatea de a face propuneri clare, capacitatea de a reacționa spontan și cu încredere. În cadrul Cursului de Improvizatie cu Emotii pentru Copii de 8-13 Ani, copiii vor învața să asculte, să observe mai bine, să-și cultive spontaneitatea și intuitia, sa faca alegeri pozitive, sa-și îmbunatateasca prezența scenica, sa invete sa diluiasca cu teama de esec și sa poata vorbi in public.

Sunteți la mare? Vezi unde puteți merge cu copilul pe litoral în weekend.


 WORKSHOP PĂRINȚI | 25 AUGUST 

  • Vrei sa te poti juca cu copilul tau? Da-ti voie sa te joci intai cu tine. Da-ti voie sa intri in papucii copilului care poate sa vorbeasca cu zane, sa se lupte cu dinozaurii sau sa fie ceea ce el isi doreste. Vrei sa ai o relatie frumoasa cu copilul tau? Invata sa te joci. Si vei fi parintele de care copilul tau are nevoie. Așa că sâmbătă, 25 august, mergem la workshopul Cum să te conectezi cu copilul tău, cu Lavinia Sîrboiu ne vom aduna mai mulți părinți și ne vom juca.

 ZIUA PORȚILOR DESCHISE | 1 SEPTEMBRIE 

  • Pentru că onorăm magia începuturilor cu sens, avem bucuria de a vă invita să fiți parte din povestea Centrului Holistic Atlanthea. Pe 1 septembrie 2018 vom celebra Ziua Porților Deschise pentru noul sediu din Str. Bârlogeni Nr.46, începând cu ora 10.00. Ne dorim să deschidem, în același timp, și porțile sufletelor celor care susțin educația cu sens, abordarea integrată și viziunea holistă.

 ȘCOLI DE VARĂ 

  • De ce să îți îndrumi copilul către o școală de vară? Chiar dacă școala s-a terminat și cel mic a intrat în vacanță, drumul cunoașterii nu se termină. Vacanța este o poartă deschisă spre aventură, spre experiențe noi, spre comunicare și prietenie. YOUNG ACADEMICS vă propune Summer School Young Academics, o școală de vară cu program recreativ, dinamic și diversificat ce cuprinde activități artistice, sportive, vizite, cursuri de înot, excursii, cursuri de limbi străine, cluburi de cunoaștere și activități pentru dezvoltarea abilităților de socializare și comunicare.

 DUMINICĂ 

19 AUGUST 2018

ATELIER

10Obiceiul lecturii copiilor se creează cu sprijinul nostru, al adulților, atât cu cei de acasă cât și cu cei de la școală. Totul pare a fi o joaca, dar o joacă serioasă, cu artisti, roluri și probleme din viața noastră. O joaca în care, tu părinte vei fi cel mai important susținator, și spectator al poveștii copilului tau. Noi suntem MARI CITITORI ne așteaptă cu ateliere de lectură pentru copii, teatru de umbre și poveste, rime și ghicitori, copiii vor compune rime, ghicitori și chiar versuri, piese de teatru prin care copiii por aduce la viață diferite personaje din povești și alte surprize.

11 La Arta Jucăușă copiii de 5-14 ani vor realiza picturi creative folosind propriile palme! Cursurile de pictură si desen contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor, oferindu-le posibilitatea de a explora şi de a se manifesta creativ, şi dezvoltându-le totodată capacitatea de a gândi şi de a se exprima vizual prin mijloacele picturii şi desenului.

WORKSHOP | + 16 ANI

12

Workshop de Dezvoltare Personala prin Pictura de Mandale | + 16 ani. Un atelier la care descoperi metode ce tin de psihologie, dezvoltare personala si arta pentru a-ti vindeca emotiile. Inveti cum se foloseste mandala in auto-cunoastere si dezvoltare personala, explorezi si echilibrezi o situatie/ o stare emotionala limitatoare. Accesand imaginatia, relaxarea si detasarea vei vedea aceeasi situatie sau poveste cu alti ochi, intr-un mod constructiv, pozitiv si detasat.

CINEMA

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 19 AUGUST


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU