12 Sugestii de Evenimente de Weekend pentru Copii @ București, 19-20 Ianuarie

Weekendul se apropie cu paşi repezi şi vine cu temperaturi ușor pozitive și precipitații mixte. Ne facem planuri de a profita de timpul liber pentru a ieși în parcuri la aer curat atunci când nu plouă, dar și la evenimente indoor pentru a le stimula creativitatea celor mici. 

Vezi mai jos lista noastră de recomandări, 12 evenimente pentru copii şi părinţi în weekendul 19-20 ianuarie la Bucureşti: ateliere, spectacole, piese de teatru şi filme.

SÂMBĂTĂ mergem La Ceai și Povești de Reușită în Educația Inovativă și îi cunoaștem pe profesorii Centrului Explore 100+, ne inițiem în tainele roboticii și construcțiilor cu piese LEGO® sau îl însoțim pe melcușorul Winnie care se trezeşte dis-de-dimineaţă şi porneşte grăbit spre mare cu coşul cu merinde în spinare! DUMINICĂ ne ne prindem centurile si coboram spre centrul pamantului, ne conectăm în familie la Yoga Familei sau învățăm că atunci când ne facem prieteni putem pune chiar si hoții pe fugă!

Dacă derdelușurile din București nu le păstrează celor mici suficientă zăpadă pentru încă un weekend de distracție pe părtie, nu uita că puteți merge la unul dintre cele 9 patinoare în aer liber care sunt deschise și îi așteaptă pe cei mici!

Vă dorim un weekend frumos!

SÂMBĂTĂ

19 IANUARIE 2019

EVENIMENT SPECIAL

1 Cand te-ai asezat ultima oara in tihna la un ceai cu profesorii copilului tau? Poate iti doreai sa afli daca copilul tau pare sa se bucure ca merge la scoala. Poate iti doreai sa afli daca copilul tau este interesat de un anumit domeniu de studiu sau daca pare sa aiba o inclinatie sau un talent deosebit. Profesorii Centrului Explore 100+ inteleg ca este necesara o schimbare in modul in care este privit copilul in sistemul de invatamant si in societate, și te așteaptă La Ceai și Povești de Reușită în Educația Inovativă.

 

ATELIERE DE ROBOTICĂ ȘI CONSTRUCȚII

2 Stiinta, matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare. Atelierele de Robotică și Construcții cu Piese LEGO® EduBricks le aduc pe toate la un loc printr-o o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese LEGO® si stiinta. Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste. Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi tehnologia, dar si in a crea noua tehnologie. Pentru a intelege robotica, copiii trebuie sa invete si programarea iar dezvoltarea continua a tehnologiei evidentiaza importanta invatarii roboticii de la varsta scolara.


LUNI 21 IANUARIE 

Atelier Art Stone – Pictură pe Pietre. Dezvoltam Inteligența Emoționala – împreună dăm culoare unui nou atelier, de această dată dedicat imaginației, atenției, răbdării și dezvoltării creativității, un atelier fascinant în care ne folosim de pensule, acrilice și alte materiale specifice tehnicii de pictură pe piatră pentru a transforma pietrele în mici tablouri.


SPECTACOL

3Tăpușele vă invită la spectacolul-atelier “Winnie, melcușorul cel grăbit” pentru copii de 1-3 ani. Fiecare are ritmul său. Winnie se trezeşte dis-de-dimineaţă şi porneşte grăbit spre mare cu coşul cu merinde în spinare. Visează la un picnic la malul mării însoţit de o bălăceală bună. Broscoiul, ciocănitoarea, cârtiţa şi ieduţul se entuziasmează de idee şi i se alătură rând pe rând.

ATELIERE

4Asociaţia De-a Arhitectura organizează în parteneriat cu Ordinul Arhitecților București, atelierul pentru copii 6-9 ani „Planet City”. V-aţi gândit cum ar fi să locuiţi pe o planetă a voastră? Aţi fi fiecare Micul Prinţ al lumii voastre unde aţi păstra ce vă e mai drag şi aţi face ce vă place mai mult. Şi dacă am juca fiecare un rol şi am primi o meserie, cum aţi construi planeta voastră? Cum s-ar potrivi ea între cele ale prietenilor? Cum aţi ajunge la ei dacă planeta lor ar fi departe?

5 Ai pictat vreodată cu o furculiță? Dacă nu, te așteptăm să pictezi cu ea o bufnișă albă și pufoasă. Tăpușele ne invităm la atelierul “Bufnița polară”, vârsta recomandată 2-6 ani.

TEATRU

6 Teatrul Coquette va asteapta la Greierele si Furnica, un spectacol pentru copii de 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici. Este Greierele chiar atat de lenes cum se spune, sau poate ca “munca” lui este muzica?

YOGA FAMILIEI

7

Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 19 IANUARIE


 SÂMBĂTĂ 26 IANUARIE 

Niciodată știința nu a fost mai distractivă de atât! Va așteptăm cu mare bucurie la Experimentele Funny de la Laboratorul de Zâmbete cu Profesorul Crazy, înconjurați de veselie, să descoperim și să înțelegem fenomene, reacții și formule magice! Profesorul Crazy, maestru în experimente, va fi costumat ca un om de știință (funny) al Laboratorului de Zâmbete.


DUMINICĂ

20 IANUARIE 2019

ATELIER

8Explorează, Experimentează, Descoperă la Calatorie spre centrul pamantului si inapoi, un atelier de stiinta si supravietuire pentru copii de 4-10 ani. Un atelier practic, experimental, facut pentru curiosi. Ai un copil curios si pus pe explorat? Atunci aici este locul potrivit pentru el! Facem echipa, ne prindem centurile si coboram spre centrul pamantului. De ce este fierbinte centrul pamantului? Cum se formeaza vulcanii si de ce erup? 3,2,1, start! Erupe vulcanul! Experimentam!

SPECTACOL

9Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie. O să evadez şi o să mă joc aşa cum ştiu eu. Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării.

DANS

10

Comunitatea Ecstatic Dance ne propune să începem anul cu forțe proaspete, să așternem împreună o coală albă pentru noul an și o umplem prin conectare și mișcare cu intenții optimiste și multă încredere în spațiul creat, la evenimentul Ecstatic Dance with Cacao * White Light | #kid-friendly. Călătoria este facilitată de DJ SCOTT BINDER (ECSTATIC DANCE BERLIN). Patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care vei simți energia hranitoare si eliberatoare a dansului, conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti si increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare. + Ceremonie cu Cacao / Body art / Zona de masaj / Ora in comunitate / Potluck vegan / Kid-friendly.

TEATRU

11 Muzicantii din Bremen este o poveste despre speranța și prietenie si face parte din programul de spectacole pentru copii la Teatrul Coquette. Cand cei diferiti reusesc sa se accepte si sa devina prieteni, pot pune chiar si hotii pe fuga!

FILME

12 Bumblebee, Ralph rupe netu’, Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor și Mary Poppins revine sunt doar câteva dintre filmele de care copiii se pot bucura în weekend pe marile ecrane. Vezi lista completă de filme pentru copii la cinema!

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 20 IANUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU