13+ Activități de Weekend pentru Copii și Părinți @ București 16-17 Februarie

Bine te-am regăsit! Ne pregătim pentru un weekend cu temperaturi pozitive și soare din belșug, care ne va îmbia să ieșim la plimbare prin oraș sau parcuri. Vezi mai jos unde putem merge cu copiii la ateliere, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București în 16-17 februarie.

Vă dorim un sfârșit de săptămână plăcut!

vremea bucuresti 16-17 februarie

SÂMBĂTĂ

16 FEBRUARIE 2019

ATELIERE

1Știm că mulți părinți își doresc să pregătească ceva bun și sănătos pentru copiii lor, de multe ori nu au timp, sau nu au testat anumite rețete și nu au experimentat. De aceea va invităm la Atelierul de Gătit Sănătos pentru Părinți si Copii la Grădinița Montessano – Biscuiți Vegani fără Zahăr, cu Susan, Chia și Lămaie. Pregătim împreună cu Marinela mâncăruri care ne hrănesc cu adevărat, ne aduc energie și bucurie și ne ajută să avem grijă de familiile noastre. În plus este un motiv de a petrece un timp de calitate împreună cu copilul Dvs. și de a-l obișnui cu dulciuri sănătoase, fără zahăr, cu ingrediente integrale, alese cu grijă.

2Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 16 februarie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Un curcubeu în urma ploii ne aduce întotdeauna zâmbetul pe buze! Oare câte zâmbete vor strânge curcubeiele făcute de copii? “Apa care se teleporteaza” sau “apa calatoare” sună a magie, însă la experimentele noastre veți vedea că totul este știință! Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare!

3 Facem săpun, învățăm igiena la ShoShon cu Săpunel – Eroul din spumă, inamicul microbilor! Vă așteptam alături de noi să îl cunoaștem pe Săpunel, eroul din spumă, inamicul microbilor, cu fătuca veselă, colorată, pus pe șotii și povești. Alegem o viață sănătoasă, feriți de boli, împrietenindu-ne cu Săpunel și prietena sa cea mai bună, Apa. Săpunel este un atelier în familie, pentru timp de calitate petrecut cu copilul, ce face parte din categoria de Ateliere ShoShon „Inteligența mâinilor”.

Îți recomandăm: Top 2018! Cele Mai Citite Articole pe Blogurile de Parenting din România

4

Explorează, Experimentează, Descoperă la Calatorie spre centrul pamantului si inapoi, un atelier de stiinta si supravietuire pentru copii de 4-10 ani. Un atelier practic, experimental, facut pentru curiosi. Ai un copil curios si pus pe explorat? Atunci aici este locul potrivit pentru el! Facem echipa, ne prindem centurile si coboram spre centrul pamantului. De ce este fierbinte centrul pamantului? Cum se formeaza vulcanii si de ce erup? 3,2,1, start! Erupe vulcanul! Experimentam!

5Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.

Îți recomandăm: Start Înscrieri Clasa Pregătitoare 2019. Calendarul și Noile Reguli de Înscriere

 PETRECERI

AR Studio este un un loc de joaca hi-tech pentru copii si adulti, locul de joaca care uneste generatii.📲😎💻👾👨‍👩‍👧‍👦. Situat in centrul Bucurestiului (Floreasca), AR Studio este locul perfect pentru petreceri si aniversari! Folosim echipamente de realitate augmentata (AR) si realitate virtuala (VR) pentru a crea experiente memorabile si petreceri de vis.

 CURSURI

In prag de primavara Clever Children din sectorul 2 lanseaza cursurile si in timpul saptamanii, atat pentru prescolari (4-6 ani) cat si pentru scolari (7-13 ani). Scopul programelor este de a forma și dezvolta abilități de viață  necesare copiilor: gândirea creativă, atitudinea pozitivă, comportamentul civilizat și manierele elegante, abilitățile antreprenoriale, relaționarea socială și lucrul în echipă. Vezi orarul săptămânal 18 februarie -15 martie 2019Primele 10 locuri beneficiaza de reducere 25% din valoarea abonamentului lunar!


SPECTACOLE

6Teatrul din Podul Meu revine cu spectacolul de teatru pentru copii 1-3 ani SUS JOS, cu Voicu Hetel. Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe.

7Celebra poveste Frumoasa din Padurea Adormita a Fratilor Grimm sta la baza unui spectacol plin de umor si magie la Teatrul Coquette. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii.

8 Sâmbătă are loc a doua editie a Festivalului „Armonii de Iarna”, o oportunitate pentru micii interpreti de a evolua pe o scena, intr-un cadru organizat, in fata unui juriu format din specialisti in domeniul muzical. Festivalul va stimula increderea in sine a concurentilor cu varste cuprinse intre 4 si +18 ani si va simboliza atat finalizarea unei activitati sustinute de studiu, cat si debutul unei noi etape de lucru.

YOGA

9Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 16 FEBRUARIE


DUMINICĂ

17 FEBRUARIE 2019

ATELIERE

10Vino la Oraşul Siguranţei, un atelier pentru copii de 4-7 ani, parte din Programul “Invat sa Cresc in Siguranta” – Curs si Concurs de Educatie Legislativa si Siguranta Copilului. Personaje istete si amuzante, joculete experentiale hazlii si eficiente, tehnici de gestionare a fricii si panicii, toate inofensive pentru copii, ne vor insoti in calatoria noastra prin Orasul Sigurantei.

11 Vino împreună cu copilul tău, în weekend, la atelierele 3D Mind, la Universitatea POLITEHNICA din București și vei vedea cum se dezvoltă participând la o serie de Jocuri Interactive pentru stimularea creativității și a inteligenței spațiale, ședințe de Fusion 360 destinate pentru proiectarea și modelarea corpurilor 3D și cel mai important, ședințe de 3D Printing în care dăm imaginației noastre frâuri libere, le modelăm 3D și apoi le dăm forma fizică prin imprimare 3D.

FILM

12 Mia et le lion blanc este cel mai nou film adăugat în seria de proiecţii de Filme pentru întreaga familie la Cinema Elvire Popesco. Din program nu lipseşte nici “Asterix şi secretul poţiunii magice” sau “Vulpoiul mare şi rău”. Regăsiţi mai jos filme programate pentru perioada următoare!

SPECTACOLE

13 Muck cel mic a fost un băieţel ce a trăit odată ca niciodată în Bagdad. Peripeţiile lui cu vrăjitoarea şi câinele fermecat, cu vizirul, califul şi ştafeta palatului au fost povestite cândva de Wilhelm Hauff. Textul în versuri şi spectacolul de păpuşi, ilustrat cu cântece pe acorduri de muzică clasică, îi dau viaţă micului Muck ca să îi înveţe pe copii cât de important e să fii bun şi isteţ.

14 Teatrul Coquette te invită la Îngerul Pantofilor, un spectacol pentru copii de peste 8 ani. Spectacolul este o coproducție Teatrul Coquette și Chatarsis Studio. O poveste pentru copii și oameni mari. O poveste despre relația copii-părinți. O poveste despre nenumăratele feluri în care iubirea se poate manifesta.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 17 FEBRUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU