14 Idei de Weekend Kid-Friendly @ Bucureşti în 6-7 Aprilie

Vezi recomandările noastre de ateliere, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București în weekendul 6-7 aprilie.

Weekend plăcut!

vremea bucuresti 6-7 aprilie

SÂMBĂTĂ

6 APRILIE 2019

PORȚI DESCHISE

1Vă invităm sâmbătă, 6 aprilie la ora 10:30 la Ziua Porților Deschise la Grădinița Montessano! Veți putea afla chiar de la fondatoarea Montessano, Magda Voinea, despre conceptul nostru educațional unic care îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate. După prezentarea Grădiniței Montessano v-am pregătit un atelier surpriză la care veți descoperi alături de copilul Dvs. unul dintre secretele Montessano!

ATELIERE

2Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici reprezintă o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucru în echipă.

3Iti doresti un copil curajos, indemanatic, indraznet? In mod cert! La fel de cert este si ca NU iti doresti ca micutul tau sa fie neindemanatic, lent in miscari, impiedicat sau cu dificultati de concentrare. Joaca pe placile de echilibru ToyBoard, in programele de dans si joaca FlaminGo Gym, atinge tocmai aceste obiective. Vino la Baby FlaminGo GYM doar la ShoShon pentru grupa 1-3 ani – sedinte de dezvoltare motorie, coordonare si concentrare.

6 aprilie în istorie

1749: Constantin Mavrocordat abolește șerbia în Moldova
1795: Apare ]n Mooldova „Aritmetica”, prima carte românească de matematică
1909: Exploratorul american Robert Peary și echipa sa ajung la Polul Nord.
1913: Se înființează Academia de Înalte Studii Comerciale și Industriale (ulterior Academia de Studii Economice), prima instituție de învățământ superior economic din România.
1992: Se stinge din viață scriitorul rus Isaac Asimov (n. 1920)
Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace
RELIGIE: În calendarul creștin-ortodox: Sf. Eutihie, Patriarhul Constantinopolului; Sf. Cuv. Platonida; Sf. Cuv. Grigore Sinaitul; Sf. Mc. Irineu, Episcop de Sirmium

4Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 6 aprilie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Oare cum ne putem construi propria clepsidra? Cu siguranță orice copil ar fi încântat să își construiască una! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

5Ce poate fascina copiii? Ceva moale si pufos? Maleabil? Gumat? Colorat? Da, SLIME!!! Jucaria care relaxeaza, dezvolta motricitatea si aduce fericire copiilor. La cererea copiilor, in Laboratorul de Zambete facem slime cu propriile manute. Va asteptam cu mare bucurie, inconjurati de veselie, sa facem SLIME colorat, la Laboratorul de zambete la ShoShon impreuna cu Profesorul Crazzy!


RECOMANDARE

Un weekend de poveste cu familia
Casa Tisaru – Lepșa, Vrancea | 19 – 21 aprilie 2019

Puteți petrece timpul cu copiii acasă, în parc sau în mall, numai că efectele unei astfel de interacțiuni, în ceea ce privește dezvoltarea relației interpersonale dintre părinți și copii, sunt minime în comparație cu 3 zile, petrecute într-un colț uitat de natură, la Lepșa, în inima munților. Nu ratați un weekend de poveste cu familia în perioada în 19 – 21 aprilie 2019 la Casa Tisaru – Lepșa, Vrancea.

VEZI DETALII


FESTIVAL

6În perioada 5–7 Aprilie are loc editia a II-a Festivalului de Tango CaminARTE cu invitati speciali Max Van de Voorde y Solange Acosta si Laszlo Budai y Andrea Piriti. Vom avea parte de un eveniment deosebit, cu Tango autentic.

TEATRU

7Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”. Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

LECTURĂ ÎN PARC 

8 Cărți pe bancă în Cișmigiu. Să facem din citit noul trend. Noi, o carte, liniste, natură. Echipa Conexiuni Urbane aduce cărțile (asta dacă nu veniți cu preferințele voastre), voi veniți cu soțiile/soții, prietenii, părinții, copiii sau nepoții cărora să le schimbăm percepția despre citit și să dăm un mesaj pentru noile generații. Sunt atâtea motive pentru care este important să citim. Să explorăm propria persoană sau lumea din jur, să evadăm din realitatea actuală și să învățăm lucruri noi. Ce frumos ar fi să umplem bancuțele din Cișmigiu cu oameni frumoși și educați.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 6 APRILIE

“The World is Round by Mirela Momanu
“The World is Round by Mirela Momanu

DUMINICĂ

7 APRILIE 2019

7 Aprilie în istorie

1927: Prima transmisiune televizată la mare distanță în SUA. 
1948: Crearea Organizației Mondiale a Sănătății.
1931: Se naște actorul român de teatru și film Amza Pelea (d. 1983)
Ziua Mondială a Sănătății (din 1950)
RELIGIE: În calendarul creștin-ortodox: Sf. Mc. Gheorghe Mărturisitorul, Episcopul Mitilenei
În calendarul romano-catolic: Sf. Ioan Baptist de la Salle, preot (1651-1719)

EDUCAȚIE CANINĂ

9

Salina by ABC ne așteaptă la evenimentul Educație Canină pentru Copii. Cei mici vor fi familiarizati cu ce inseamna grija fata de un caine, avantajele unui companion canin, cum recunosti semnele de agresivitate, cum e bine sa te feresti si bineinteles vor avea parte de distractie garantata alaturi de 2 companioni canini dragastosi si plini de afectiune pentru copii gata sa va arate trickurile lor.

ATELIER

10Incredere în sine, gândire pozitivă, răbdare, perseverența, lucrul în echipă, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri. Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor la SoulKids, un atelier de life-skills pentru copii de 6-12 ani creat in Singapore si care vine pentru prima data in Romania. QuickStart este programul introductiv, de 3 ore, care le prezintă copiilor învățăturile esențiale SoulKids.

TEATRU

11 Celebra poveste de Hans Christian Andersen, Hainele cele Noi ale Imparatului, a dat nastere unui spectacol plin de umor și invataminte la Teatrul Coquette. O poveste despre mandrie, linguseala, minciuna si adevar spusa cu maiestrie de Teatrul Coquette. Cand mandria este alimentata in mod constant, aceasta se dezvolta in prostie. Escrocii au in asta o mare participare. Linguseala se claseaza astfel in topul celor mai rele lucruri. Povestea cu o morala clara este construita pe placul celor mici, dar si pe al celor mari.

ZIUA PĂSĂRILOR

12Parcul Natural Văcărești așteaptă bucureștenii la Ziua Pasarilor 2019, pentru a se reîmprieteni cu cormoranii și toate celelalte păsări. Un eveniment fără factor wow, un eveniment de familie, un eveniment pentru copii si cei care iubesc natura. Biologii, membrii și voluntarii SOR vă așteaptă alături de rangerii Parcului la plimbări ghidate pe traseele de biodiversitate, să construiți cuiburi alături de cei mici, să participați la jocuri de copii, să vedeți păsări și să stăm de vorbă în detaliu despre natură.

CURSĂ

13Sub deviza “Aleargă pentru un stil de viață sănătos!”, Body Art Wellness Club organizează, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, evenimentul Go Family – Alearga pentru un stil de viata sanatos adresat atât copiilor, cât și adulților,de toate vârstele, în scopul de a promova importanța unui stil de viață sănătos prin mișcare.

SPECTACOL

14 Cu toții știți povestea lui Apolodor, scrisă de Gellu Naum! Cu toții ați auzit că Apolodor, pinguinul călător, suferă de dorul familiei lui ce locuiește în Labrador! Dar știți oare cine sunt prietenii lui adevărați? Stiți prin ce aventuri periculoase trebuie să treacă maestrul DOMILASOLFA, clovnița SILLY-BILLY și girafa SUZY ca să-i împlinească dorința lui Apolodor? Și mai ales…cu ce vor călători ei tocmai până în Laponia?! Aflăm în spectacolul Miniricii in Aventurile lui Apolodor.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 7 APRILIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU