14 Ieșiri de Weekend la București. Unde Mergem cu Copiii în 12-14 Octombrie

Vineri mergem la Free Friday și la FITC 2018, sâmbătă alegem din multitudinea de ateliere pentru copii și festivaluri precum Tripoteca și Body Mind Spirit, iar duminică mergem la petrecerea Kinder, atelierul Yoga Familiei și numeroase spectacolele pentru cei mici.

11 octSe împlinesc 19 ani de când Comisia Europeană a recomandat începerea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu România, cu condiția ca până la aderarea propriu-zisă să fie reglementată situaţia copiilor instituţionalizaţi. Din anii 1990, numarul de copii aflați în instituții de tip rezidențial s-a redus de la 100.000 la cca. 20.000.

vremea in weekend 13-14 octombrie Bucuresti
meteoblue.com

Vezi lista noastră de 14 idei de evenimente din București în 12-14 octombrie

Vă dorim un sfârșit de săptămână însorit!

VINERI

12 OCTOMBRIE 2018

 

FESTIVALURI

1 Continuă Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii – FITC 2018, care oprește timpul în loc pentru o sută, o mie, un milion de povești dedicate celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între câteva luni și 12 ani. Un veritabil laborator care reunește și mixează diferite forme de expresie teatrală până mâine, 13 octombrie. Vezi programul FITC #14 – 2018.

2 Festivalul itinerant de film și artă psihedelică Tripoteca a ajuns la cea de-a patra ediție bienală și a parcurs peste 25 de orașe din lume. Între 12 și 14 Octombrie Tripoteca vă va supune încă o dată mințile și inimile unei experiențe ce va extinde barierele avangardei peste oceane de concepte metafizce și abstracte.

FREE FRIDAY

3

„Vindem timp pentru parinti si copii. Vindem 4 ore si jumatate de timp liber, parintilor care au nevoie de o iesire in doi, de un ceai cu prietenii, de o seara de teatru ori film sau poate de cateva ore in care sa nu faci nimic. Oferim gratuit copiilor lor, 4 ore si jumatate de distractie, grija, atentie, educatie, pizza si popcorn.” Cum ti se pare acest anunt? Daca vrei sa vezi cu ochii tai, inscrie-ti copilul in Programul „Free Friday” la Casuta lui ShoShon si vinerea, incepand cu ora 17.30 vom avea grija ca el sa se simta bine insotit de copii, cat parintii se vor simti bine insotiti de adulti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 12 OCTOMBRIE

SÂMBĂTĂ

13 OCTOMBRIE 2018

ATELIERE

4

Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 13 octombrie – ora 12:15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Oare cum putem face zapada, chiar daca nu este iarna? Sau cum o putem lua acasa, fara sa se topeasca?

5Niciodată știința nu a fost mai distractivă de atât! Va așteptăm cu mare bucurie la Experimentele Funny de la Laboratorul de Zâmbete cu Profesorul Crazy, înconjurați de veselie, să descoperim și să înțelegem fenomene, reacții și formule magice! Profesorul Crazy, maestru în experimente, va fi costumat ca un om de știință (funny) al Laboratorului de Zâmbete.

SPECTACOL-ATELIER

6 Tăpuşele te invită împreună cu copilul tău de 1-5 ani la spectacolul-atelier “Fantezii din hârtie”. O bucată de hârtie + multă fantezie şi imaginaţie. Vom călători împreună cu personajele foşnitoare, vom inventa jocuri şi jucării, într-un cuvânt – ne vom distra!

TEATRU

7Îndrăgitul spectacol pentru copii Praslea cel Voinic si merele de aur din repertoriul Teatrului Coquette revine cu o nouă reprezentație! Zmeul a răpit-o pe frumoasa Ileana, fiica împăratului din regatul de Safir, dar Prâslea cel Voinic, reușește să o salveze din peștera zmeului. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, interactiv și plin de umor.

ATELIERE DE TEATRU

8 Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici, reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.

9 Din 13 octombrie, deschidem un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

FESTIVALURI

  • Continuă Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii – FITC 2018, care oprește timpul în loc pentru o sută, o mie, un milion de povești dedicate celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între câteva luni și 12 ani. Un veritabil laborator care reunește și mixează diferite forme de expresie teatrală până mâine, 13 octombrie. Vezi programul FITC #14 – 2018.
  • Festivalul itinerant de film și artă psihedelică Tripoteca a ajuns la cea de-a patra ediție bienală și a parcurs peste 25 de orașe din lume. Între 12 și 14 Octombrie Tripoteca vă va supune încă o dată mințile și inimile unei experiențe ce va extinde barierele avangardei peste oceane de concepte metafizce și abstracte.

10 Body Mind Spirit EXPO este cel mai mare târg dedicat stilului de viață sănătos și echilibrat, un eveniment aparte în România, unde voia bună, relaxarea și starea de bine a vizitatorilor sunt obiectivele esențiale ale organizatorilor.

ATELIERE

  • Centrul EDUC organizează un nou Program EDUkid destinat dezvoltării emoționale, pentru copii între 5 și 8 ani. Programul „EDUkid” este organizat în 3 module, oferă un atelier GRATUIT „Eu și familia mea” și o întâlnire de grup cu părinții, la finalul modulelor, în care vor fi oferite resurse practice. Cursul vizează atât ghidarea copilului spre dezvoltarea autocunoașterii și spre conectarea cu propriile senzații și emoții cât și stimularea dezvoltării autocontrolului și autonomiei, precum și încurajarea individualității.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 13 OCTOMBRIE


CURSURI 

TU ÎNVEȚI GERMANĂ, EL CREEAZĂ.
Curs de Germană pentru Părinți și Ateliere pentru Copii

Iti doresti sa inveti o limba straina pentru dezvoltarea ta personala si in acelasi timp sa faci ceva in comun cu familia ta? Vino sa inveti limba germana, iar copilul tau va participa in paralel la activitati care ii fac placere si il ajuta sa isi dezvolte latura creativa. Iata ce iti propunem. Vezi detaliile cursului.


MINI CLUB DE VACANȚĂ DE TOAMNĂ

Dragi copii,
Aveti planuri pentru mini-vacanța de toamnă de la finalul lunii?
Dacă vreți să profitați și să învățați limba franceză împreună cu motanul Popesco, mergeți la Institutul Francez! În programul zilnic vă așteaptă cursuri și activități ludice din 29 octombrie și până pe 2 noiembrie!
Înscrierile sunt deschise în perioada 15 – 23 octombrie!
Detalii aici: https://lc.cx/mEmM


DUMINICĂ

14 OCTOMBRIE 2018

YOGA

11Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYogapentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

TEATRU

12 Va invitam la cel mai nou spectacol pentru copii de la Teatrul CoquettePăzitoarea de gâște și Falsa Prințesă! Realizat după frumosul basm “Povestea celor două prințese” al Fraților Grimm, aduce cu siguranță zâmbetul pe fețele micuților spectatori.

ATELIER

13 O traistă te asteaptă s-o împodobeşti cu cele mai frumoase culori. Aşa că nu mai aştepta. Pregăteşte-ţi haine care nu se vor supăra dacă vor fi şi ele colorate, noi te aşteptăm cu drag, ca întotdeauna. Distracţia şi voia bună e garantată la Atelierul Creativ “Traista colorată” pentru Copii 2-6 ani.

PETRECERE

14Anul acesta sărbătorim 50 de ani de bucurie alături de prichindeii și părinții din toată lumea, cât și împreună cu toți cei cu suflet de copil. Aflați povestea Kinder, începând din 1968 până azi, la evenimentul 50 de ani de bucurie Kinder. Haideți să trăim împreună bucuriile inegalabile ale copilăriei, cu un program special plin de surprize minunate.

FESTIVALURI

  • Continuă Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii – FITC 2018, care oprește timpul în loc pentru o sută, o mie, un milion de povești dedicate celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între câteva luni și 12 ani. Un veritabil laborator care reunește și mixează diferite forme de expresie teatrală până mâine, 13 octombrie. Vezi programul FITC #14 – 2018.
  • Festivalul itinerant de film și artă psihedelică Tripoteca a ajuns la cea de-a patra ediție bienală și a parcurs peste 25 de orașe din lume. Între 12 și 14 Octombrie Tripoteca vă va supune încă o dată mințile și inimile unei experiențe ce va extinde barierele avangardei peste oceane de concepte metafizce și abstracte.
  • Body Mind Spirit EXPO este cel mai mare târg dedicat stilului de viață sănătos și echilibrat, un eveniment aparte în România, unde voia bună, relaxarea și starea de bine a vizitatorilor sunt obiectivele esențiale ale organizatorilor.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU