14 Recomandări GOKID de Evenimente pentru Copii și Părinți | București 14-15 Iulie

Sfârșitul de săptămână se apropie cu pași repezi și se anunță însorit! Dacă rămânem în București e bine să știm unde putem ieși împreună cu cei mici. Îți oferim o listă generoasă de 14 recomandări de evenimente pentru un weekend kid-friendly în 14-15 iulie: spectacoletârguri și festivaluri și alte evenimente speciale.

Nu rata nici recomandările noastre de școli și tabere de vară.

Vă dorim un weekend minunat în familie!

vremea in weekend Bucuresti
meteoblue.com

JOI 

12 IULIE 2018

ATELIER

1Incredere în sine, gândire pozitivă, răbdare, perseverența, lucrul în echipă, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri. Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor la SoulKids, un atelier de life-skills pentru copii de 6-12 ani creat in Singapore si care vine pentru prima data in Romania.

VINERI 

13 IULIE 2018

FESTIVAL

2 Instalații interactive, spectacole itinerante, circ mobil, pantomimă, păpuși gigant și multe alte atracții ne așteaptă din acest weekend la B-Fit in the Street 2018! Vezi programul festivalului în weekendul 13-14-15 iulie. FITSB extinde programul la o lună de evenimente și devine astfel cel mai mare festival de teatru de stradă din România.

SÂMBĂTĂ

14 IULIE 2018

ATELIERE

3Niciodată chimia nu a fost mai distractivă de atât! Va asteptam cu mare bucurie la Experimentele Funny de la Laboratorul de Zâmbete cu Profesorul Crazy, inconjurati de veselie, sa descoperim si sa intelegem fenomene, reactii si formule magice! Profesorul Crazy, maestru in experimente, va fi costumat ca un chimist (funny) al Laboratorului de Zâmbete.

4 Teatrul din Podul Meu propune un atelier în premieră la Clubul Miruna: DE-A DURA, un atelier de joacă pentru copii de 1-4 ani. Spectacolul este realizat de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

5 Muzeul la Cutie continuă la Muzeul Țăranului Român seria atelierelor de creație cu mai multe workshop de animație susținute de Ion Aramă și Radu Pop, de la Animation Worksheep – Anim’est. Participarea este gratuită și în limita locurilor disponibile.

ACTIVITĂȚI ESTIVALE

6

Asociația ”Istoria Artei” vă invită în fiecare sâmbătă și duminică până în 29 iulie la o serie de activități estivale dedicate familiilor: tururi ghidate gratuite pe domeniul de la Mogoșoaia cu istoric de artă dr. Oana Marinache și ateliere de istorie și artă gratuite „Mogoșoaia copiilor” cu istoric Alina Havreliuc.

SPECTACOL

7

Asociația Supereroi printre noi continuă seria evenimentelor culturale adaptate senzorial pentru copiii cu nevoi speciale. După Filmele Olgăi vă invităm de această dată la un concert acustic, organizat în parteneriat cu Pyramid Learning Center. Formația “Trei parale” va concerta încetișor pentru toți copiii cu sensibiltate acustică și pentru invitații lor, cu sau fără dizabilități. Vom petrece o oră ascultând muzică, dansând, fredonând și putându-ne mișca în voie.

TEATRU

8

Teatrul Țăndărică ne invită în Parcul Lumea Copiilor la spectacolul pentru copii mai mari de 3 ani Mica Sirenă. Povestea de la ŢĂNDĂRICĂ se apropie mai mult de propunerea filmului lui Disney, care transformă povestea lui Andersen în mod semnificativ, meditaţia asupra valorilor spirituale devenind o poveste convenţională în care eroina este răsplătită la final cu o căsnicie pământeană.


 ATELIERE | 16-20 IULIE 

  • De unde provine limba engleză? Câți vorbitori are? Câte limbi străine se vorbesc în Europa? Dar în lume? Atelierul în limba engleză “A Journey Around the World” este propunerea noastră pentru luna iulie. Însoțiți-ne într-o călătorie fascinantă în jurul lumii! Vom învăța în limba engleză, într-un cadru relaxant și distractiv, lucruri minunate despre diferite țări ale lumii, despre locuitorii acestora și despre obiceiurile lor. Altfel spus, ne vom îmbogăți vocabularul într-un mod natural.

TABĂRĂ DE O ZI

9 Daca vrei Altceva sau Altfel in educatie si divertisment pentru copii, ofera-i copilului tau tabăra de supraviețuire Noi K1 – Antrenament pentru Viață, tabăra de 1 zi în Extreme Park Cernica. Ne dorim copii capabili sa lucreze in echipa, curajosi, dezinvolti, descurcareti, rabdatori, cu o buna capacitate de a lua decizii, cu un bun autocontrol si echilibrati. Toate acestea, copilul le va armoniza si exersa in Tabara de supravietuire Noi K1- initiere. Programul Noi K1 este conceput astfel incat sa sustina dezvoltarea copilului pe toate palierele: motric, emotional, senzorial si cognitiv, intrucat astfel au fost concepute de specialisti, activitatile incluse in program.

EXPOZIȚIE

10 Fluturii exotici aterizează în capitala României, poposind la Muzeul Antipa! Expoziția de fluturi exotici vii, adăpostită de sera din grădina Muzeului, vă invită să admirați o serie de specii remarcabile de fluturi! În fiecare joi, până pe 16 august, de la 11.00, 13.00 și 15.00, Dr Mihai Stănescu vă așteaptă în sera din grădina Muzeului, să vă povestească despre fascinanta lume a unor viețuitoare fragile, pe care le puteți admira în expoziția temporară „Fluturii exotici aterizează în oraș”.


 ȘCOLI DE VARĂ 

  • Înscrie-te acum pentru școala de vară la Native English School – Summer School for Kids | 4-10 Ani! Programul se derulează în perioada 2 iulie – 31 august 2018 și este structurat pe module individuale de o săptămână. Poți contracta un singur modul sau mai multe! Orele de studiu au la bază modelul Cambridge și Genki English și sunt structurate să corespundă nivelului fiecărui elev.

  • Au inceput inscrierile la CLUBUL DE VARA! Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai – Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, excursii,  multe jocuri si voie buna! Nu mai stati pe ganduri, veniti sa ne cunoastem si sa ne distram! Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.
  • În august GrittyLabs continuă seria de Tabere Urbane pentru copii de 6-10 ani și vă așteaptă la 4 GrittyLabs: 6-10 August – SociaLab, 13-17 August – OptimismLab, 20-24 August – EnthusiasmLab, 27-31 August – MindsetLab. Laboratoarele crează contextul copiilor de a-și cunoaște și dezvolta mintea, în contextul caracterului lor. sprijiniți de o echipă de mentori psihologi.

 DUMINICĂ 

15 IULIE 2018

ATELIERE

11Daca ai avea o tolba in care sa gasesti flori din iaurt, culori, zahar, desen, coca, scortisoara, muzica, modelaj, ritm, cuvinte, vanilie, parinte si copil ce ai face cu ele? Shoshon Kids vă invită la atelierul senzorial si de dezvoltare a gandirii si comunicarii pentru copii si parinti “Cum ar fi daca…”, un atelier senzorial-filosofic pentru copii de 6 luni – 3 ani si parintii lor, unde simtim, exploram, ne descoperim si invatam sa argumentam (sa ne exprimam argumentat pentru a avea inteles).

12 Că tot e vacanța mare vă așteptăm cu ai voștri pitici la un atelier pentru cei mici. Împreună cu cei de la Hodoronktronk’s World vom crea păpuși deosebite din șosete, linguri de lemn, fetru și sârmă plușată. Ne vom juca și personaje de poveste vom crea. Atelierul Marionete din Șosete este destinat copiilor de 2 – 16 ani.

TEATRU

13Teatrul Țăndărică ne invită în Parcul Lumea Copiilor la spectacolul pentru copii mai mari de 3 ani Croitorașul cel Viteaz. Figura principală a poveştii este un croitor sărac, ale cărui pățanii încep când, supărat că nu-l lasă să mănânce liniștit, omoară cu un prosop șapte muște. Încântat de fapta lui, coase pe brâu propoziția “Șapte dintr-o lovitură”. Această încripție îi va aduce o faimă și o bogăție neașteptată.

FESTIVAL DE TEATRU

14 Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-4-a ediție și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

EXPOZIȚIE

  • Fluturii exotici aterizează în capitala României, poposind la Muzeul Antipa! Expoziția de fluturi exotici vii, adăpostită de sera din grădina Muzeului, vă invită să admirați o serie de specii remarcabile de fluturi! În fiecare joi, până pe 16 august, de la 11.00, 13.00 și 15.00, Dr Mihai Stănescu vă așteaptă în sera din grădina Muzeului, să vă povestească despre fascinanta lume a unor viețuitoare fragile, pe care le puteți admira în expoziția temporară „Fluturii exotici aterizează în oraș”.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 15 IULIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU