15 Evenimente de Weekend Kid-Friendly la București în 3-4 Noiembrie

Se apropie cu pași repezi un nou weekend în familie la București. Îți aducem lista noastră de recomandări, 15 evenimente de weekend: ateliere, spectacole, piese de teatru și filme pentru copii și părinți în 3-4 noiembrie!

Sâmbătă îl cunoaștem pe motanul Coton, mamele și fiicele se conectează la atelierul de balet, mergem în familie la Târgul de Mihail și Gavril de la Muzeul Țăranului sau la cel mai frumos festival bucureștean al toamnei. Nu rata nici mult așteptata expoziție de piese LEGO! Duminică cei mici sunt așteptați la atelierul din Orașul Siguranței, la piesa de teatru Greierele și Furnica sau, de ce nu, la Yoga Familei!

vremea in weekend Bucuresti 3-4 noiembrie
meteoblue.com

Vezi lista noastră de 15 evenimente în familie la București pentru un weekend 3-4 noiembrie de vis!

SÂMBĂTĂ

3 NOIEMBRIE 2018

ATELIERE INTERACTIVE

1 Coton este un motan „ghemotoc de puf” care acum descopera lumea. In lumea lui de zi cu zi, el descopera de ce te poti oglindi in apa, de ce nu este bine sa minti, de ce ar trebui sa mancam si mai ales sanatos, de ce mami si tati nu mai sunt impreuna, de ce sa mergem la gradinita sau la scoala, si cate si mai cate. Shoshon Kids începe seria povestilor Coton, lunar incepand cu 3 noiembrie. Aflăm „de ce” pentru a incerca sa le raspundem copiilor aflat la varsta lui „de ce”.

2 Din dorinta de a petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi, va oferim 60 minute de activitate impreuna cu fiica dumneavoastra la atelierul Balet Mama si Fiica la Victoria Dance Studio. O ora in care conexiunea voastra devine una solida si reusiti sa daruiti vointa prin puterea exemplului.

TEATRU

3 Teatrul Coquette ne așteaptă la spectacolul de teatru pentru copii Vulpea si Corbul! Spectacolul cuprinde momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere.

TÂRGURI

4Muzeul Țăranului ne invită la Târgul de Sfinții Mihail și Gavril care marchează sfârșitul toamnei și ultimele zile de dulce înainte de intrarea în postul Crăciunului. Timp de trei zile, de vineri, 2 până duminică, 4 ale lunii lui Brumar, de la orele 10 de dimineață până la 6 seara, 60 de meșteri, anticari și artiști vin din toată țara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an. Vor fi de târguit: obiecte din ceramică, țăsături, icoane, podoabe, obiecte din lemn. În Târg, publicul va putea asista și la demonstrații de încondeiat ouă, cioplit în lemn, țesut și pictură pe sticlă.

5 La fiecare sfârsit de săptămână a lunii noiembrie în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), la Intrarea Charles de Gaulle, zeci de producărori, meșteri, artizani și colecționari vă așteaptă cu bucate fel de fel, ateliere, obiecte meșteșugite și de colecție la cel mai frumos festival bucureștean al toamnei: Toamna Bucureșteană 2018.

EXPOZIȚIE

6Peste 100 de machete minunate și toate acestea realizate din 7 milioane de piese LEGO® și fun park – o zonă imensă de joacă cu piese LEGO® pentru copii și adulți, precum și multe alte atracții au sosit la Grand Arena Shopping Mall din București. Nu rata expoziția de piese LEGO®!

FILM

7 Cele mai recente filme poloneze premiate la Cannes, Berlin și la alte festivaluri vor putea fi văzute de spectatorii din București în timpul celei de-a 14-a ediții a festivalului CinePOLSKA, în perioada 1-6 noiembrie 2018. Vă invităm la cinematograful Elvire Popesco, unde proiecțiile vor începe la ora 20.30. Petrece săptămâna într-un cinematograf de elită și în compania unei cinematografii valoroase!

8O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului. Întreaga acțiune eroică îi asigură o anumită faimă în cadrul tribului, chiar și o șansă cu fata visurilor sale.

DEZVOLTARE EMOȚIONALĂ

 9 Copilăria este un carusel de emoții! Dezvoltă-i copilului tău inteligența emoțională prin joc, la Cursul de dezvoltare personală Copii Armonioși cu psihologul Oana Petriman. Acesta își propune să ajute la dezvoltarea inteligenței emoționale prin joc, creșterea stimei de sine și stimularea creativității. Inteligența emoțională presupune autocunoaștere, empatie, relații sănătoase și armonioase cu ceilalți. Grupe pentru copii de 3-7 ani.

10 Programul „EDUkid” este organizat în 3 module, oferă un atelier GRATUIT „Eu și familia mea” și o întâlnire de grup cu părinții, la finalul modulelor, în care vor fi oferite resurse practice. Cursul vizează atât ghidarea copilului spre dezvoltarea autocunoașterii și spre conectarea cu propriile senzații și emoții cât și stimularea dezvoltării autocontrolului și autonomiei, precum și încurajarea individualității.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 3 NOIEMBRIE


MUSIC ACADEMY: CURSURI DE PIAN, CHITARĂ ȘI CANTO PENTRU COPII

Music Academy va așteaptă la cursuri de muzică în locațiile din sectorul 1 în zonele Băneasa și Dorobanți și va oferă o pregătire muzicală de excepție pentru copii: lecții de pian, lecții de chitară și de vioara, cursuri de educație muzicală și arte ale spectacolului sau canto. Lecțiile se țin pe grupe sau individual.

CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU COPII ŞI ÎN SECTORUL 2 AL CAPITALEI

Din această toamnă și copiii din sectorul 2 al capitalei pot participa la cursurile de dezvoltare personală acreditate Clever Children®. În fiecare zi de sâmbătă, pe strada Ghiocei nr 25 (vis a vis de Circ) preșcolarii de 4-6 ani și școlarii de 7-13 ani pot participa la module de dezvoltare personală dar si de limbă engleză cu suport de curs Cambridge. Mai multe detalii despre cursurile noastre din sediul Stefan cel Mare (locatie, inscriere si pret) aflati la telefon 0771.475.496 sau e-mail sector2@cleverchildren.ro.

VEZI DETALII


DUMINICĂ

4 NOIEMBRIE 2018

ATELIERE

11Vino la Oraşul Siguranţei, un atelier pentru copii de 4-7 ani, parte din Programul “Invat sa Cresc in Siguranta” – Curs si Concurs de Educatie Legislativa si Siguranta Copilului. Personaje istete si amuzante, joculete experentiale hazlii si eficiente, tehnici de gestionare a fricii si panicii, toate inofensive pentru copii, ne vor insoti in calatoria noastra prin Orasul Sigurantei.

12 Victoria Dance Studio va asteapta la un atelier pentru copii la care vom realiza impreuna propriile roade din toamna aceasta. Va exista si o gustare sub forma de fructe proaspete, apoi ne vom bucura impreuna de 15 minute de dans.

TEATRU

13Teatrul Coquette va asteapta la Greierele si Furnica, un spectacol pentru copii de 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici. Este Greierele chiar atat de lenes cum se spune, sau poate ca “munca” lui este muzica?

YOGA

14Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

SPECTACOL-ATELIER

15

Tăpușele vă invită la spectacolul- atelier “Povestea puiului de arici”, vârsta recomandată 2-6 ani. Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți. Este atât de interesant să observi un copil care face acest lucru.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 4 NOIEMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU