15 Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 3-4 Februarie la Bucureşti

Îţi aducem ca în fiecare săptămână lista noastră de recomandări de weekend, +15 evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi în 3-4 februarie la Bucureşti: ateliere, spectacole, festivaluri, târguri şi piese de teatru.

meteoblue.com
Vremea in weekend, Bucureşti 3-4 februarie 2018 @ meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

3 FEBRUARIE 2018

ATELIERE

 1 Gateway VR & VR Voyagers vă invită la Programul Educațional Reach VR,
care folosește tehnologia de realitatea virtuală (pe HTC Vive sau
Oculus Rift) pentru a invăta copii o paletă largă de materii, cu scopul
de a-și atinge adevăratul potențial. Cursurile Reach VR sunt compuse din
4 module, durează câte o oră și jumătate fiecare și au loc la sediul
Gateway VR din București, în fiecare Sambătă.

 2

ALaNDaLa ii invita pe copiii de 3-8 ani la atelierul Anotimpurile. Care este cea mai distractivă metodă de a învăța despre anotimpuri? Jocul, desigur! La acest atelier vom picta, folosind diverse unelte mai puțin obișnuite, dar și propriile degete mari și mici, creând planșe diferite pentru fiecare anotimp al anului.

Citeşte şi: Cele Mai Apreciate Articole pe Blogurile de Parenting din România în 2017

 3

Rezerva ultimele locuri la Atelierele de Dezvoltare a Inteligenței Emoționale, desfasurate la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.

 4

Copiii de 1-3 ani pot participa la un atelier de educatie timpurie prin teatru, PE NISIP, cu Voicu Hetel, la care vor avea parte de o experienţă senzorială deosebită. Prin intermediul teatrului, al experimentelor senzoriale se valorizează capacitatea si potenţialul copilului mic de a se implica, de a participa si de a invata prin interacţiuni.

 5

Magie la Zoo, atelier creativ pentru copii. După o vizită la ZOO toți copiii au rămas cu gândul la animalele de acolo! Dar stați puțin, nu fiți triști! Dacă ne distrăm puțin pictând cu mâinile și apoi facem o Magie, s-ar putea ca animalele să se ivească în mod miraculos!

TEATRU

 6Teatru interactiv by Juxi Magic la Salina by ABC – “Găinușa Corcodușa”. Fiecare are un rol in viata. Asa are si Gainusa Corcodusa in ograda sa. Este cea mai vestita gaina de peste mari si tari. Canta deosebit, nu are triluri obisnuite ca si suratele ei cu cantece maiastre. Impreuna cu Zana buna Juxi si copiii participanti la spectacol vom gasi cea mai buna solutie ca a noastra Gainusa sa fie vesela.

 7Inspirat de poveștile copilăriei și de modul în care receptarea acestora se modifică de la o generație la alta, Mircea Cornișteanu a transformat basmul lui Ion Creangă, Povestea Porcului, într-o poveste despre încredere și curaj, prin care magia se infiltrează în realitate.

SPECTACOL PĂRINŢI & COPII

  8 Centrul de Teatru Educațional Replika ne invită la spectacolul ”Totul e foarte normal”, care vorbește despre o vârstă a schimbărilor fizice, emoționale și intelectuale care se petrec la începutul adolescenței. Dedicat părinților și copiilor cu vârste între 11 și 15 ani, spectacolul încearcă, prin participarea lor activă, să ușureze comunicarea dintre generații, abordând în același timp teme care ne interesează pe toți: cât de importantă e educația sexuală în școli, de unde mai află azi copiii despre corpul lor, cât de înțeleși se simt și câtă nevoie au să comunice despre ceea ce li se întâmplă.

DANS & RITM /părinţi

 9

Roots/ African Dance Workshop Bucharest. Artişti din Guinea, Togo, South Africa, Rwanda şi România vor susţine un weekend de dans în care participanţii se vor familiariza cu expresia corporală în interacţiune cu muzica live, având ca bază percuţia cu tobe africane.

Vezi şi: Filme pentru Copii la Cinema

FESTIVAL

 10

In weekend la Parlatul Parlamentului sunt aşteptaţi la MARIAGE FEST,  editia a XXV-a de iarnă, târg dedicat sezonului de nunti 2018, cu rochii de mireasa si costume pentru mire, inele de logodna si verighete, aranjamente florale şi multe altele.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 3 FEBRUARIE

CURSURI DE MUZICA la BOEM CLUB

  • Iarna asta fii boem! Vino la lectii de muzica cu copilul tau la Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica!La Scoala de Muzica Boem Club poti petrece clipe minunate impreuna cu copilul tau, invatand amandoi sa cantati la un instrument sau cu vocea, deoarece s-au lansat lectiile de muzica destinate familiilor (Abonament Family), un concept unic pe piata scolilor de muzica private din Romania!

DETALII


TABĂRĂ DE IARNĂ

  • În perioada 5-9 februarie legotecarii pregătesc o tabară meseriașă de 5 zile! Se dă startul unei aventuri în care ne pregătim intens pentru meseriile viitorului, explorând știința, tehnologia, ingineria și arta, cu ajutorul modelelor noastre LEGO™. Intrăm în universul cercetătorilor și devenim mici ingineri mecatroniști, ne exersăm abilitățile de programare și învățăm să devenim roboticieni iscusiți. Ne relaxăm gândind povești, le transpunem în realitate și ne folosim creativitatea.

DETALII


CLUB DE VACANŢĂ

  • Pentru că se apropie vacanța dintre semestrele școlare, la Institutul Francez din București se organizează « Mini clubul de vacanță de iarnă în limba franceză »! Copiii sunt așteptați zilnic în perioada 05 – 09 februarie cu numeroase activități ludice și cursuri de limba franceză, alături de motanul Popesco

DETALII


DUMINICĂ

4  FEBRUARIE 2018

SPECTACOLE

11 

Începând cu ora 10, Salina by ABC vă invită la Spectacolul -Unde a dispărut chitara magică? Un spectacol interactiv despre cât de important este să spunem adevărul întotdeauna.

12 

Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor. Spectacolul Printesa si bobul de mazare readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!

Vezi şi: Ţestoasa şi Iepurele. 3 Variante de Desene Animate Online ale Fabulei lui Aesop

TEATRU

13

Craiasa Zapezii – Teatru pentru copii peste 6 ani cu dialoguri cu mult umor, scene de acţiune pline de suspans si personaje complexe. Nu este povestea clasică despre bine şi rău, ci o lume cu personaje puternice şi complexe, dialoguri cu mult umor şi scene de acţiune pline de suspans: o lume într-un glob de cristal peste care ninge încet.

ATELIER

14 Duminică ne jucam iar cu margele si oglinzi la Atelier de caleidoscoape in Bucuresti, de data asta la Bernschutz&Co Universitate, pe Ion Nistor 6, la doi pasi de metrou Universitate. Hai si tu sa-ti confectionezi caleidoscopul, o sa-ti placa si joaca si rezultatul. Nu e nevoie sa aduci nimic. Doar voia buna. La o adica, daca ai pierdut-o pe undeva, garantez ca revine in timpul atelierului 🙂

CONCERT GRATUIT

 14

La Catedrala Sfântul Iosif din București seara are loc un Concert de orgă și vioară la care intrarea este liberă.

 

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 4 FEBRUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU