15 Ieşiri de Weekend la Evenimente în Bucureşti | Recomandări 23-24 Februarie

Bine te-am regăsit! Îți aducem ca în fiecare weekend recomandările noastre de ateliere, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București în weekendul 23-24 februarie.

Vă dorim un sfârșit de săptămână cât mai plăcut!

vremea bucuresti 23-24 februarie gokid

SÂMBĂTĂ

23 FEBRUARIE 2019

ATELIERE

1Trăim vremuri în care copiii noștri petrec tot mai puțin timp în natură. De aceea ne-am gandit cat de util atelierul de tablouri senzoriale Ograda bunicii pentru copii de 2-12 ani. Copiii vor învăța să folosească și să recunoască diverse tipuri de materiale naturale: lana, bumbac, fetru, muschi, crengute si multe altele, cu care ei vor realiza tabloul senzorial. Vor intelege ce este aceea o ogradă și cum anume este ea organizata, își vor pune imaginația și creativitatea la contribuție.

2Clubul Copiilor Isteti va asteaptasambata 23 februarie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să ne lăsăm fascinați de magia gheții carbonice și să creăm baloane uriașe, pe care le transformăm în fum! Magicieni sau vrăjitoare, cu toții vor fi încântați de experimentele cu gheață carbonică de sâmbătă. La final, vom închina câte un pahar cu minunatele poțiuni magice!

3Ce bucurie mai mare poate fi pentru un copil decât să fie un mic creator al viitorilor lui prieteni de joacă? Casa cu Rost vine în sprijinul acestei idei și vă oferă oportunitatea de a-i învăța pe copii să își coasă propriile jucării la atelierul de jucării pentru copii +3 ani. Vom realiza împreună o jucărie din material textil potrivită vârstei: pisică sau ursulet. Uni sau colorate. Jucăriile vor avea complexitatea adaptată vârstei fiecărui participant.

Îți recomandăm: Top 2018! Cele Mai Citite Articole pe Blogurile de Parenting din România

4

Cum pana la martisor mai este foarte putin, La Căsuța lui Shoshon suntem asteptati sambata 23 februarie si duminica 24 februarie la atelierul Mărțișor în familie – Tablouri și mărțișoare vii, naturale, sa facem martisoare si mini-tablouri din licheni naturali. Creatiile artistice ale copiilor si parintilor isi vor pastra prospetimea ani de zile, lichenii fiind stabilizati printr-un procedeu special. Atelierul ShoShon de martisor este deschis parintilor si copiilor deopotriva, fiind prilejul potrivit pentru a petrece timp de calitate in familie.

5Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici reprezintă o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucru în echipă.

Îți recomandăm: Start Înscrieri Clasa Pregătitoare 2019. Calendarul și Noile Reguli de Înscriere

26 FEBRUARIE

Atelier Montessori pentru Părinți la Grădinița Montessano

Dacă sunteți interesați de educația Montessori pentru copilul Dvs, aveți oportunitatea de a lua un prim contact cu mediul de lucru specific metodei. La atelierul pentru părinți de la Grădinița Montessano poțî profita de o prezentare generală a mediului Montessori, nivel 3-6 ani, cu accent pe Prima Arie Curriculară: Viață practică pentru copiii de 3-6 ani.

VEZI DETALII


SPECTACOLE

6Creatoarea musicalurilor de mare succes – ”Peter Pan” și ”Micuța Dorothy” – se întoarce la Opera Comică pentru Copii să monteze o nouă producție, ”Gulliver”, pe muzica lui Marius Țeicu și libretul Silvia Kerim.

TÂRG

8 Tu știi unde se dă startul colecțiilor primăvară-vară 2019? La Bounty Fair #41, desigur, la ediția de Mărțișor! Venirea primăverii timid de curajoasă solicită o reuniune a celor mai talentați 55 de designeri români, cu cele mai fresh creații și cele mai noi tendințe, cu cea mai proaspătă energie și motivație. În esență, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

DE DRAGOBETE

9 Muzeul Național al Literaturii Române îi invită pe toți cei care au sau nu pereche la un „Concert de Dragobete” cu interpreta de muzică veche Doina Lavric Parghel și actorul Vlad Rădescu, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe). De asemenea, de-a lungul întregii zile, cu ajutorul muzeografilor MNLR, vizitatorii pot descoperi poveștile de iubire ale scriitorilor români.

10 Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită la De Dragobete la Muzeul Satului – Cântece, descântece și dansuri, evenimentul dedicat sărbătorii populare. Cu această ocazie, Muzeul Satului organizează o serie de acțiuni culturale care să ne aducă aminte de tradițiile care aveau loc în această perioadă: cântece, descântece și dansuri.

ATELIER

11 O întâlnire cu mult joc și voie bună, pentru copii și părinți împreună. Un atelier ce deschide porțile înțelegerii propriului copil într-un fel nou, a unui nou mod de a relaționa și comunica. La Atelierul BRIZA – Dezvoltare Personală Integrală pentru Copii și Părinți – Comunicarea cu copilul tău, copiii lucrează separat sub îndrumarea Călăuzelor BRIZA. Însoțim copiii și îi ghidăm către conexiunea cu lumea lor interioară, cu fantezia, imaginația și o gândire liberă, curată și creatoare. În acest timp, părinții lucrează împreună cu Călăuzele Călătoriei Inimii, exersând Practica Prezenței, privirea interioară și conștientizând diferite aspecte ale spațiului interior, dar și relațional.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 23 FEBRUARIE


TENIS

Academia de Tenis Victor Hanescu lanseaza proiectul AVH KIDS, dedicat copiilor cu varste intre 4 si 9 ani care doresc sa inceapa sa joace tenis:

  • „Minitenis”, dedicat copiilor cu varsta intre 4 si 7 ani. In pretul abonamentului sunt incluse rachete, mingi, si premiile speciale acordate in cadrul turneelor AVH KIDS.
  • „Beginner”, care se adreseaza copiilor peste 7 ani, cu 3 versiuni la pachetele de antrenament. In pretul abonamentului sunt incluse premiile speciale acordate in cadrul turnelor AVH KIDS.

VEZI DETALII

IESIRI DE WEEKEND GOKID 23-24 FEBRUARIE MIC fb

DUMINICĂ

24 FEBRUARIE 2019

ATELIERE

12Incredere în sine, gândire pozitivă, răbdare, perseverența, lucrul în echipă, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri. Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor la SoulKids, un atelier de life-skills pentru copii de 6-12 ani creat in Singapore si care vine pentru prima data in Romania. QuickStart este programul introductiv, de 3 ore, care le prezintă copiilor învățăturile esențiale SoulKids.

13În cel de-al doilea atelier de ornitologie din anul 2019, Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu
organizează o plimbare ghidată de observare a păsărilor din Cișmigiu. Aceasta se va finaliza cu o vizită la cuiburile amplasate anul trecut în grădinile din cartier, totul pentru a observa care dintre acestea au fost ocupate și ce specii au cuibărit acolo. Dacă este cazul vom reloca o parte dintre cuiburi.

DANS

14Comunitatea Ecstatic Dance ne invită la patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care vei simți energia hranitoare si eliberatoare a dansului, conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti si increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare. Ecstatic Dance with Cacao * Love Journey * Dragobete Special * Kid-Friendly, o călătorie cu ceremonie cu Cacao, Body art, Zona de masaj, Ora in comunitate, Potluck vegan.

SPECTACOLE

15Teatrul Coquette ne invită la spectacolul Hainele cele Noi ale Imparatului! Celebra poveste de Hans Christian Andersen a dat nastere unui spectacol plin de umor și invataminte. O poveste despre mandrie, linguseala, minciuna si adevar spusa cu maiestrie de Teatrul Coquette.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 24 FEBRUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU