15 Recomandări de Weekend 20-22 Octombrie. Evenimente şi Activităţi pentru Copii şi Părinţi

Lollyboom Bucureşti, LEGO Robotics Marathon, Grădina Istorică, Agenda Bio #7, Crângaşi Fair Fest şi multe ateliere şi spectacole de weekend. Vezi 15 recomandări de evenimente pentru copii şi părinţi din Bucureşti în 20-22 octombrie.

Vremea va fi ideală şi pentru ieşiri în aer liber, la plimbare prin oraş sau la evenimentele de weekend pe care ni le-au pregătit organizatorii.

Vezi şi: 6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme de lângă Bucureşti

vremea weekend evenimente copii 21-22 octombrie

 VINERI 

20 OCTOMBRIE 2017

ATELIER

 1

LEGO Robotics Marathon. El vrea sa se joace, tu vrei sa invete! Copilul tau e un nativ digital? Nu il poti dezlipi de tehnologie? Noi iti propunem o serie de ateliere ingenioase care combina tehnologia, joaca si invatarea. Solutia ideala pentru a multumi parintii si copiii. Veniti VINERI la atelierele LEGO Robotics si convingeti-va!

CONFERINŢĂ

 2

La Conferințele Lunare English Kids Academy aflăm mai multe despre cercetările și descoperirile desfășurate la universitatea Stanford din SUA, care descriu paradigmele (dispozițiile) interioare ale ființei umane ce stau la baza învățării și motivării.

CURS

 3Psiho-neuro-imunologia este o știință relativ nouă care explorează tulburările psihosomatice cauzate de starea noastră emoțională. Cursul Transpersonal si Psiho-neuro-imunologie este unul informativ, practic și experimental, la care învățam cum să ne folosim mintea pentru a ne controla mai bine corpul. Învățăm metode pentru a ne susține pe noi înșine și pe alții să ne creștem sănătatea fizică și emoțională.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 20 OCTOMBRIE


 SÂMBĂTĂ 

21 OCTOMBRIE 2017

SPECTACOLE

 4Magie, mister si comedie intr-un spectacol interactiv alaturi de Magicianul Valentino! Un spectacol in care vom descoperi noi Magicieni! Adevaratii Magicieni vor fi copii! Acestia vor fi pe rand atat magicieni cat si asistenti, toate numerele fiind interactive si haioase.

 5Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe. Teatrul din Podul Meu revine cu spectacolul de teatru pentru copii 1-3 ani SUS JOS, cu Voicu Hetel.
ATELIERE

 6

Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 21 noiembrie ora 12.15 cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare! Cum poti fabrica cerneala invizibila? Este foarte simplu, cu ajutorul unor substante cu proprietati magice!

 7 Se deschide un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.

Citeşte şi: 7 Desene Disney în Română. Animaţii Vechi Silly Symphony Dublate

DESCHIDERE

 8Peisajul din spatele serelor de la Grădina Botanică a început să se schimbe semnificativ de la o zi la alta. Ceea ce la început părea a fi un desiș de nepătruns, este azi platforma gazdă pentru viitoarea Grădina Istorică, a cărei deschidere de toamnă are loc în weekend.

FESTIVALURI

  9

Lollyboom, cel mai mare festival al familiei din România, vine și la București în perioada 20-22 octombrie. Festivalul se adresează tuturor membrilor familiei. Indiferent că vorbim de un bunicuț de 90 de ani, un copilaș de 2 ani, un adolescent de 15 sau o tânără de 22 de ani care nu are de gând să-și întemeieze o familie.

10Centrul Cultural Swar Arpan in colaborare cu Sahaja Yoga Romania va invita la Festivalul Nirmalanjali – o incursiune in universul fascinant al Indiei. Festivalul se va desfasura in perioada 3-23 octombrie si reunește artisti de reume international, dansatori si muzicieni clasici, ce ne vor incanta simturile si ne vor transpune intr-o alta dimensiune.

  • Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TÂRG BIO

11

Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viață sănatos, atât pentru trup, căt și pentru minte și suflet. Organizatorii ne aşteaptă la Casa Universitarilor București cu târg, food area, conferinţe şi seminarii şi ateliere de creaţie pentru copii.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 21 OCTOMBRIE


RECOMANDĂRI

CLUB DE VACANŢĂ

  • Pentru că se apropie mini vacanța de toamnă pentru copiii din învățământul primar și preșcolar, la Institutul Francez din București se organizează «Mini clubul de vacanță de toamnă în limba franceză»! Copiii sunt așteptați zilnic în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie cu numeroase activități ludice și cursuri de limba franceză, alături de motanul Popesco!

CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

  • Matematica aplicată, improvizație în limba engleză, experimente științifice, dans, limbi străine, pictură, desen şi alte cursuri de dezvoltare personală la Centrul Educaţional WINGS Education. Situat într-o zonă liniștită din Sectorul 1, în Bucureștii Noi, Wings Education pune la dispoziția copiilor înscriși în programele noastre multe spații deschise, atât în interior cât și afară, în care copiii se pot și relaxa, pot citi sau juca, în afara sălilor de curs.

ATELIER

Citeste şi: CONCURS ALMETTE! Inspiratie pentru starea ta de bine


 DUMINICĂ 

22 OCTOMBRIE 2017

SPECTACOLE

12 PIA, personajul îndrăgit al trupei de teatru muzical PAM PAM, vă invită la un spectacol interactiv de muzică, dans, jocuri și multă voie bună + o porție de sănătate la Salina by ABC!

13 Tăpuşele ne aşteaptă la spectacolul “Povestea prietenilor din pădure” după cartea cu acelaşi nume scrisă de Lucia Muntean, vârsta recomandată 0-5 ani. Un spectacol despre prietenie, așa cum este ea descoperită spontan de copii.

FESTIVAL

14În perioada 19-26 Octombrie, în parcarea parcului cu fântâni, lânga statia de metrou Crângaşi, are loc Crângaşi Fair Fest 2017, târg etnic si tradițional românesc. Intrarea este liberă.

ATELIER DE FAMILIE

15 Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

Vezi şi: 4 Posturi de Yoga Miraculoase Pentru Energie Dimineaţa La Trezire. Mai Multa Energie cu Yoga!

  • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 22 OCTOMBRIE


 

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU