16 Idei de Petrecere a Timpului Liber la București în 15-16 Septembrie. Evenimente pentru Copii și Părinți

Cei mici au intrat deja în ritmul școlii și se vor bucura de primul weekend din acest an școlar.

Mergem la spectacolul Copilul care l-a luat pe NU în brate, ateliere pentru copii și adolescenți la DokStation Music Documentary Film Festival, festivalurile Gelato Fest și Sci+Fi FEST, conferința Copilul meu și tehnologiile. Oportunități și riscuri, numeroase spectacole și piese de teatru pentru cei mici.

Vezi lista noastră de 16 idei de petrecere a timpului liber la București în 15-16 Septembrie

Vă dorim un weekend plăcut!

vremea Idei de Petrecere a Timpului Liber la Bucuresti
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ

15 SEPTEMBRIE 2018

CONFERINȚĂ

1

Bucură-te de prețuri reduse la conferința din 15 septembrie English Kids Academy, prezentată de Virgil Ianțu, pe tema „Copilul meu și tehnologiile. Oportunități și riscuri”. Ai discount de 50% utilizând codul de reducere EKA30 sau dacă achiziționezi două bilete, de reducere suplimentară de 25%.

CURSURI 

2

A început scoala, reincep si programele de PsihoArmonie! Te invităm să te înscrii la PsihoArmonie, cursul de dezvoltare personală pentru copii de 5-7 ani şi 8-12 ani, cu psihologul Miriam Moroianu, la Centrul PsihArt. Copilul va conștientiza propriile trăiri, va învăța să le exprime adecvat, ajungând astfel să gestioneze într-un mod sănătos conflictele interioare specifice vârstei.

3 La Institutul Francez vor începe în curând Cursurile anuale de limba franceză pentru copii și adolescenți! Acestea sunt animate de către profesori cu experiență, pasionați de limba franceză și experți în predarea pentru copii. Toate într-un mediu de încredere. Cea mai buna ocazie pentru copii și pentru adolescenți să învețe limba franceză într-un spațiu complet francofon. O șansă la cel mai bun start în viață!

TEATRU

4

Teatrul Coquette va asteapta la Greierele si Furnica, un spectacol pentru copii de 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici. Este Greierele chiar atat de lenes cum se spune, sau poate ca “munca” lui este muzica?

ATELIERE

5 La Apollo 111, în cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, compozitorul de muzică de film Ciprian Iacob ne propune atelierul KidStation Kinder, pentru copii de 10-14 ani. Explorăm din nou universul animațiilor, cercetând emoții degajate prin sunet și culoare, dezvoltate prin note și acorduri muzicale desprinse din imagini mișcătoare.”

6 Explorează, Experimentează, Descoperă, Află la Calatorie spre centrul pamantului si inapoi, un atelier de stiinta si supravietuire pentru copii de 4-10 ani. un atelier practic, experimental, facut pentru curiosi. Ai un copil curios si pus pe explorat? Atunci aici este locul potrivit pentru el! Facem echipa, ne prindem centurile si coboram spre centrul pamantului. De ce este fierbinte centrul pamantului? Cum se formeaza vulcanii si de ce erup? 3,2,1, start! Erupe vulcanul! Experimentam!

7 În cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, compozitorul de muzică de film Ciprian Iacob ne așteaptă la Apollo 111 și ne propune atelierul KidStation Liceeni, pentru adolescenți de 15-18 ani. „Atelierul dedicat liceenilor este dezvoltat pe doua axe: cunoașterea procesului de producție a unui film și integrarea planului sonor prin dialog, sunete de atmosferă, efecte foley și muzică originală.Lucrăm pe un suport audio-vizual susținut de documentarul scurt KEEPERS OF THE WILD (SUA / Kenya).”

FESTIVALURI

A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din București, va avea loc în perioada 13-16 septembrie 2018. Festivalul va aduce în fața publicului proiecții, discuții, concerte și ateliere pentru copii și tineri.

Inghetata este cel mai cunoscut si iubit desert, la nivel mondial, asa ca merita un festival aparte, deja la a 2 a editie! Din dragoste, o ridicam la rang de arta si o prezentam in strada la Gelato Fest – Festivalul Inghetatei Artizanale 2018. Incheiem vacanta cu gandul la urmatoarea si la inghetata!

10 Cele mai noi proiecte și descoperiri românești ne așteaptă la cea de-a treia ediție a festivalului de știință și imaginație Sci+Fi FEST, la Biblioteca Naționala din București, în weekendul 15-16 septembrie! Copii sunt așteptați la Kids Corner cu educație prin joacă și experimente interactive pentru copii. Intrarea este gratuită!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 15 SEPTEMBRIE


PROIECTE EDUCAȚIONALE

Gritty, Hub Danez Before & Afterschool 6-16 ani
Mind – Tech – Social Intelligence – Sport

Gritty Education își lărgește granițele! Deschide un Hub Danez Before & Afterschool pentru copii de 6-16 ani și a ales o locație centrală pentru a fi cât mai aproape de toți doritorii! Pentru că cei mai fericiți oameni din lume sunt… danezii. Și am decis să ne inspirăm de la ei și să creștem optimismul copiilor și adolescenților din România. Dacă ai între 6 și 16 ani, echipa noastră este pregatită să te învețe cum să gândești ca un adevărat danez!

Programul de tip after-school Cei Trei Muschetari
O investiție în educația copilului tău

O echipă dedicată și o experiență de 9 ani în programe de tip after-school îți propune un parteneriat de încredere între părinte și after-school, esențial pentru atingerea de către copil a potențialului său maxim. Programul educațional bine structurat este flexibil și oferă oportunități pentru dezvoltarea abilităților personale de tip cognitiv, artistic, sportiv, social, emoțional ale copilului. Vezi toate detaliile programului!

Central Art Studio – After School în Sector 2-3
Engleză, Arte și Dezvoltare Personală

Central Art Studio – After School în Sector 2-3 vă așteaptă cu drag într-un nou an școlar plin de aventură, experiențe artistice și performanțe școlare! Arta face diferența într-o societate echilibrată, dacă și tu împărtășești aceeași părere cu noi, te invităm să-ți programezi vizionarea la sediul nostru pentru a ne cunoaște și pentru a descoperi programul care se potrivește cel mai bine pentru tine și copilul tău! Vezi toate detaliile programului!


DUMINICĂ

16 SEPTEMBRIE 2018

TEATRU INTERACTIV

11  Alege să-ți petreci weekendul sănătos și distractiv! Juxi Magic vă invită cu drag duminică la Salina by ABC pentru a vă bucura în familie de spectacolul interactiv cu tâlc “Copilul care l-a luat pe NU în brate”“Șirețel Șiretsubțire e un copilaș care locuiește cu părinții lui pe strada Bocancilor, într-o gheată veche, dar îngrijită. Are aproape 3 ani, merge la gradiniță, ca toți copiii din orășelul Pantofilor și e, ceea ce părinților le place să spună tuturor, un copil cuminte.”

ATELIER

12 Vino la Oraşul Siguranţei, un atelier pentru copii de 4-7 ani, parte din Programul “Invat sa Cresc in Siguranta” – Curs si Concurs de Educatie Legislativa si Siguranta Copilului. Personaje istete si amuzante, joculete experentiale hazlii si eficiente, tehnici de gestionare a fricii si panicii, toate inofensive pentru copii, ne vor insoti in calatoria noastra prin Orasul Sigurantei.

ZIUA COPIILOR CONCEPUȚI IN VITRO 

13 Vino impreuna cu micutii tai sa va bucurati cu adevarat de o zi a copilariei la Ziua Copiilor Concepuți In Vitro! Un eveniment dedicat copiilor cu activități în aer liber, ateliere de creație și educație, dansuri, muzica, voie buna, magicieni, personaje de poveste si multe multe alte surprize. Intrarea este libera!

TEATRU

14 Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din “1001 Nopti”, dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

15 Celebrul musical “Sunetul muzicii”, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, se va juca pe 15 si 16 septembrie pe scena mare a Operei Comice pentru Copii, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu (+7 ani).

FESTIVALURI

16 Încărcat de istorie, Ierusalimul are dintotdeauna un loc special în inima noastră. Doar aici regăsim cele trei religii monoteiste majore, alături de cele mai avansate cercetări în domeniul medical și al tehnicii. În București veți avea ocazia să vedeți, ascultați, gustați, simțiți, dansați în ritmul acestui fascinant oraș. Festivalul Festivalul Evreiesc Shalom Ierusalim 2018 se desfasoară pe parcursul unei întregi zile. Participanți de toate vârstele vor putea găsi ceva pe gustul lor.

  • A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din București, va avea loc în perioada 13-16 septembrie 2018. Festivalul va aduce în fața publicului proiecții, discuții, concerte și ateliere pentru copii și tineri.
  • Inghetata este cel mai cunoscut si iubit desert, la nivel mondial, asa ca merita un festival aparte, deja la a 2 a editie! Din dragoste, o ridicam la rang de arta si o prezentam in strada la Gelato Fest – Festivalul Inghetatei Artizanale 2018. Incheiem vacanta cu gandul la urmatoarea si la inghetata!
  • Cele mai noi proiecte și descoperiri românești ne așteaptă la cea de-a treia ediție a festivalului de știință și imaginație Sci+Fi FEST, la Biblioteca Naționala din București, în weekendul 15-16 septembrie! Copii sunt așteptați la Kids Corner cu educație prin joacă și experimente interactive pentru copii. Intrarea este gratuită!

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 16 SEPTEMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU