16 Ieșiri de Excepție în Familie | Weekend la București 16-17 Iunie

Ne apropiem cu pași repezi de un weekend cu vreme perfectă pentru ieșiri în aer liber la București. Vezi unde putem merge împreună cu cei mici, 16 recomandări GOKID de evenimente pentru copii și părinți în 16-17 iunie: spectacoletârguri și festivaluri și alte evenimente speciale.

Vă dorim un weekend plăcut!

vremea bucuresti 16-17 iunie
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ 

16 IUNIE 2018

FESTIVALURI

1Parcul Tineretului din Capitală gazduiește în perioada 15-17 iunie o nouă ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie, o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de întreaga familie. Programul festivalului reunește o mulțime de activități dedicate publicului de toate vârstele: scena găzduiește spectacole și concerte, iar în spațiile conexe au loc ateliere, lecturi și demonstrații dintre cele mai interesante. Mimi și statui vivante animă aleile, iar instalațiile lansează adevărate provocări pentru tinerii exploratori.

2 Street Delivery dă startul celui mai influent eveniment de responsabilitate civică din România pentru o urgență comună: nevoia unor orașe pentru oameni. În 2018, situația arată din ce în ce mai alarmant. Avem prea mulți ani de recuperat în orașe care continuă să ne sacrifice. Cum aducem înapoi timpul pierdut? Aflăm la Street Delivery – Smart Cities? Eveniment de Responsabilitate Civică 2018.

Comunitatea Ecstatic Dance Bucharest împărtășește la Street Delivery câteva practici hrănitoare pentru viața în oraș la evenimentul zilnic ED Transformational Camp > Street Delivery 2018.

3 ZURLANDIA, ediția a 2-a! Cel mai mare festival dedicat familiei îți aduce DOUĂ zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție! TOATE, fără grija timpului! În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

4

Vară, căldură, vacanță… anotimpul perfect pentru a-ți scoate la iveală garderoba de tricouri! Dar ce ai spune de un loc în care acest mult iubit obiect vestimentar e „personajul” principal timp de 2 zile? În perioada 16 – 17 iunie 2018 suntem așteptați la a 4-a ediție T-shirt Fest!

5OmFest este primul festival din România care ne celebrează pe noi, oamenii, exact așa cum suntem cu toate diferentele artistice și culturale. Ideea festivalului este să promovăm unitatea interculturală între oamenii care locuiesc în București indiferent de unde sunt, ce statut au, de cât timp sunt în România sau ce vor să facă mai departe. Ediția din iunie 2018 este dedicată refugiaților și migranților cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaților.

TÂRG

6

Bounty Fair #35 – Shopping Creativ în Grădină plănuiește în secret o mega aniversare pentru Iunie cel stilat, la care reuneşte aproximativ 70 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu. Hai să ocupi locul invitatului de onoare! Și pentru că Iunie este pasionat de culori, natură, clădiri și grădini cu personalitate, gazda evenimentului este minunata grădină a Casei Universitarilor.

Vezi și: Lista de Filme pentru Copii la Cinema

SPECTACOL

7

După succesele extraordinare cu ”Vasilisa” și ”Pințul crab”, doamna Jaqueline Bratu va monta la Opera Comică pentru Copii spectacolul de balet ”Prințesa florilor”, adaptare după celebra poveste a lui H. C. Andresen, ”Degețica”.

ATELIERE

8Tăpușele vă invită la atelierul „Aluat sărat, hai, la modelat!”, recomandat copiilor cu vârste între 1-4 ani. Cui nu-i place să se joace cu făina şi apa? Hai să le amestecăm, să le frământăm, să le modelăm, dar înainte de toate să ascultăm o poveste animată de personaje din aluat!

9 Britanica Learning Centre le pregătește celor mici o surpriză creativă care îmbină însușirea primelor cuvinte și expresii din limba engleză cu experiența învățării senzoriale. Folosindu-ne de mânuțe iscusite și de materiale cât mai diverse, vom petrece împreună o dimineață plină de stimulente senzoriale, care va avea ca bonus exersarea limbii engleze. Vino la Workshop – Sensory Activities for Kids!

EVENIMENT EXPERIENȚIAL

10 Parenting Academy te invită, alături de Ravid Aisenman Abramsohn, leader Hand in Hand Parenting din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu și Otilia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting în România la Furtunile Emoționale la Copii și Părinți, un eveniment experiențial despre cum ascultăm emoțiile în familie. Vor fi prezentate patru instrumente de conectare nu doar teoretic, ci în special cu ajutorul multor demonstrații live și exemple concrete. Astfel, publicul va pune cele mai arzătoare întrebări legate de sine și copiii lor.

PORȚI DESCHISE

11 De dimineată până pe-nserate casa Kids Cloud va fi deschisă pentru noi și suntem invitați să ne cunoaștem și să vorbim despre cât de frumos este să fii părinte, mai bem o citronadă și ne jucăm. Mult ne jucăm. Cu noi. Cu copiii. Hai să adunăm emoții, prieteni și distracție, sâmbătă, 16 iunie, la Kids Cloud acasă! Hai la Ziua Porților Deschise la Grădinița Kids Cloud să te îndrăgostești de viitoarea grădiniță a copilului tău!


RECOMANDĂRI

  • Simpatica echipă eematico a dat startul unei campanii de crowdfunding, odată cu crearea primei linii de jucării din Româniadezvoltată prin cercetare educațională. În cadrul campaniei de crowdfunding care se desfășoară în perioada 14.05 – 13.06, puteți găsi jucăriile eematico la prețuri reduse sub forma recompenselor. Pachetele de recompense din cadrul campaniei includ toate jucăriile eematico, dar și cursuri, tabere, ateliere, construcții și reduceri speciale, pentru o experiență eematico desăvârșită!
  • Cooperarea se bazează pe comunicare, muncă în echipă dar și pe o gândire colectivă care să rezulte într-o strategie câștigătoare! Atunci când victoria nu mai este o prioritate, adevăratele avantaje ale jocului ies la suprafață. Prezintă-i copilului tău frumoasa lume a jocului în echipă și oferă-i cele mai distractive amintiri alături de cei dragi! Jocurile de la Sunny Games sunt un prilej de cunoaștere, formare a noilor prietenii și petrecere a timpului într-un mod amuzant și productiv. Cu ajutorul jocurilor de cooperare, copilul tău va învăța cea mai frumoasă definiție a victoriei!

RECOMANDARE: 7 Super Animaţii Scurte cu Final Fericit

AVENTURĂ

12

Există o frumusețe profundă în a petrece timp împreună cu copilul (copiii) tăi. În a avea experiențe împreună, în a construi amintirile de mai încolo. România Healing te invită la Time for Dads #1 la Poiana Mărului, o mică aventură, fără program fix, într-un cadru natural minunat. Și te invită să mergi împreună cu copilul tău. Dacă ești tatăl fericit al mai multor copii, îți recomandă să alegi doar unul pe care îl iei cu tine în această aventură. Pentru ca acesta să primească 100% din atenția ta. Nu trebuie să se supere fratele sau sora, vor mai fi ieșiri!


 ȘCOLI DE VARĂ 

  • Kinder Kultur Haus îi invită pe cei mici la cea mai interactivă școala de vară în limba germană pentru copii în 2018, bazată pe o abordare multi-senzorială și recapitulări frecvente pentru fixarea și aprofundarea cunoștințelor acumulate. Fie ca a mai invatat germana, fie ca este incepator, copilul tau poate veni la vara sa exerseze germana intr-un cadru animat de instrumente muzicale, jocuri si povesti la tabla interactiva, ateliere de desen. De asemenea cei mici isi vor testa abilitatile practice la imprimanta 3D! Totul în limba germană!

16 Iesiri de Exceptie Familie _ Weekend la BucureSti 16-17 Iunie gokid fb

 DUMINICĂ 

17 IUNIE 2018

SPECTACOLE

13Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie. O să evadez şi o să mă joc aşa cum ştiu eu. Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării.

14

Tăpușele ne invită la spectacolul- atelier “Povestea puiului de arici”, vârsta recomandată 1-4 aniFiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți. Este atât de interesant să observi un copil care face acest lucru.

ATELIER

15Fun Academy ne invită la Provocarea bezelelor – atelier de constructii stabile. Spaghetele și bezelele sunt doar pentru mâncat? Ei bine, nu! Noi am învățat să ne și distrăm cu ele :). Am conceput un atelier inovativ pentru copii in care vom construi structuri stabile folosind două materiale neconvenționale și multă imaginație! Micii ingineri vor face construcții rezistente din spaghetti și bezele.

TREASURE HUNT

16

Ți-ar plăcea ca cel mic să petreacă mai mult timp în natură? Minunat! Acum o poate face într-un mod inedit. PlaYouth și Tentsile România îi invită pe copii să pornească în căutarea unei comori pentru care indiciile vor fi ascunse în corturi. Nu orice fel de corturi însă, ci unele suspendate în copaci! La Treasure Hunt și Corturi în Copaci, un eveniment pentru copii de 7-12 ani.

RECOMANDARE: 10 Sfaturi Utile pentru o Vacanţă de Vis cu Copilul

 

FESTIVALURI

  • Parcul Tineretului din Capitală gazduiește în perioada 15-17 iunie o nouă ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie, o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de întreaga familie. Programul festivalului reunește o mulțime de activități dedicate publicului de toate vârstele: scena găzduiește spectacole și concerte, iar în spațiile conexe au loc ateliere, lecturi și demonstrații dintre cele mai interesante. Mimi și statui vivante animă aleile, iar instalațiile lansează adevărate provocări pentru tinerii exploratori.
  • ZURLANDIA, ediția a 2-a! Cel mai mare festival dedicat familiei îți aduce DOUĂ zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție! TOATE, fără grija timpului! În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!
  • OmFest este primul festival din România care ne celebrează pe noi, oamenii, exact așa cum suntem cu toate diferentele artistice și culturale. Ideea festivalului este să promovăm unitatea interculturală între oamenii care locuiesc în București indiferent de unde sunt, ce statut au, de cât timp sunt în România sau ce vor să facă mai departe. Ediția din iunie 2018 este dedicată refugiaților și migranților cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaților.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 17 IUNIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU