+17 Evenimente pentru Copii şi Părinţi în Weekend la Bucureşti | 24-26 Noiembrie

Ne bucurăm de un weekend cu vreme bună pentru ieşiri în aer liber, ni se promit câteva ore bune de soare în fiecare zi :-). Dacă vă decideţi să rămâneţi în Bucureşti, v-am pregătit ca de obicei o listă generoasă de recomandări de evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi în 24-26 Noiembrie.

UPDATE: Între timp optimismul s-a mai temperat, se pare că sâmbătă va ploua şi soarele se va lăsa aşteptat.

vremea in bucuresti
meteoblue.com

VINERI 

24 NOIEMBRIE 2017

ACTIVITĂŢI LA TÂRG

 1

Editura Corint invită pasionații de lectură, de la mic la mare, la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură 2017, ediția a XXIV-a. Cei mici sunt aşteptaţi cu ateliere de creație, spectacol interactiv de teatru, spectacol de magie, colțul foto pentru copii. Vezi programul evenimentelor.

EVADARE

 2 Evadează cu Noi ne aşteaptă la Family trek – Descoperim minunile naturii insotiti de biologi. Evadare de weekend în Muntii Iezer-Papusa – Cabana Cuca, cu trekking usor, descoperire de frumuseti ascunse ochilor necunoscatori – animale, plante, insecte.

 SÂMBĂTĂ 

25 NOIEMBRIE 2017

ATELIERE

 3Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la Sporul Casei, un atelier de creaţie pentru copii de 4-10 ani. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Daca te-am facut curios, rezerva-ti un loc!

 4Clay Play Ceramica va asteapta incepand cu ora 11.00 la 3 runde de ateliere:
Modelaj, olarit si Pictura pe decoratiuni de Craciun! NU UITATI SA VA INSCRIETI!

 5

La atelierul Yoga Familiei vei petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție. O oră care facilitează conectarea părinte-copil, îmbunătăţeste echilibrul şi concentrarea, creşte tonusul muscular.

 6

Clubul Copiilor Isteti va asteapta cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Oare cum poti face zapada, chiar daca nu este iarna? Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare! Rezerva-i un loc copilului tau la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.

SPECTACOL

 7

Vă era dor de Pia, de la trupa Pam Pam? Și nouă! Vestea bună este că ne revedem cu ea SÂMBĂTĂ, 25 noiembrie! Vă așteptăm la un nou spectacol interactiv de muzică, dans, jocuri și multă voie bună cu Pia de la PAM PAM, la Salina by ABC!

Vezi şi: 6 Lucruri Importante pentru O Relaţie Bună între Mamă şi Fiică

 8Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”. Dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

CONCURS

 9 Sa zburdam, sa ne bucuram si sa facem tot felul de ghidusii ca in vremea copilariei! Da, reteta se aplica deopotriva oamenilor mari si celor care inca mai copilaresc la Fuga pe Ulita, a doua editie a concursului din parcul Herastrau ce vine cu noi idei de miscare si de joaca intr-o cursa de alergare antrenanta si o atmosfera placuta.

FESTIVALURI ŞI TÂRGURI

10

Primul festival al culturii asiatice revine la București cu o nouă ediție Asia Fest 2017, un dialog multicultural care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale. 3 zile de spectacole cu muzică și dansuri specifice, bucătărie tradițională asiatică, ateliere, expoziții și multe surprize de care fanii români și străini se vor bucura cu siguranță.
11 Ia-ţi viza de cinefil de la singurul festival de film de călătorie din România, HipTrip Travel Film Festival, care va avea loc anul acesta în perioada 23-26 noiembrie la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București.
  • Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

Vezi şi: 33 Imagini Minunate cu Bebeluşi, care Te Ung pe Suflet!

WORKSHOP TRANSFORMAŢIONAL

12

România Healing vă invită la Shamanic Family Constellations, un workshop transformațional, susținut pentru prima dată în România de Eric Manuel Lopez, elev al lui Bert Hellinger. O abordare unică, șamanică, asupra constelațiilor familiale. 2 workshop-uri – unul mai scurt, introductiv – Sâmbătă 25 Noiembrie – și unul full a doua zi duminică 26 Noiembrie.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 25 NOIEMBRIE


 

CURS DE PROGRAMARE +10 ANI

GRUP DE SUPORT

  • Te simți copleșit de sarcina de a fi părinte? Prea multe lucruri de făcut, prea multe țipete, prea multe cerințe? Simți că în mintea și în sufletul tău este o încâlceală totală de emoții și gânduri? Te chinuie ideea că nu ești un părinte suficient de bun? Vino ÎNCEPÂND DE LUNI 27 NOIEMBRIE la grupul de suport „Parenting conștient”! Aici poți vorbi liber despre bucuriile și provocările tale de a fi părinte, fără a fi judecat, măsurat. Aici asculți și poveștile altor părinți și înțelegi că nu ești singur. Înveți cum să îți înțelegi și să îți accepți emoțiile și gândurile, cum să te cunoști pe tine însuți, cum să te iubești și să te accepți chiar așa cum ești.

 DUMINICĂ 

26 NOIEMBRIE 2017

ATELIERE

13 A L a N D a L a ne aşteaptă la atelierul creativ pentru copii de 2-10 ani „Vise în Culori”. Pictăm în moduri netradiţionale, pentru a crea împreună cu copiii planşe colorate şi vesele. Atelierul le oferă posibilitatea să-şi lase liberă imaginaţia, dezvoltându-şi în acelaşi timp îndemânarea.

14 Lente îi așteaptă pe cei mici să descifreze tainele prieteniei și empatiei într-o formă jucăușă la Colaj + Statui Vivante. Atelier de Desen, Colaj, Pictură şi Jocuri de Actorie +5 Ani. Prin jocuri de actorie vom afla situații care ne fac să empatizăm cu alții și să devenim prieteni, vom afla care sunt datele necesare care mențin și întăresc prietenia, iar prin îmbinarea diverselor tehnici de lucru desen, colaj, pictură, vom reprezenta grafic propria imagine despre prietenie.

SPECTACOLE

15

Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor. Spectacolul Printesa si bobul de mazare readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!

16 Godot Cafe Teatru ne aşteaptă la Motanul Încălțat, un spectacol complex pentru copii de 4-12 ani, ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv.

 ECSTATIC DANCE | KID-FRIENDLY

17

O dată pe lună Ecstatic Dance celebrează, explorează și vindecă prin dans. Ceremonie cu cacao şi patru ore de muzică, mișcare și comunitate, în care Ecstatic Dance îți oferă prilejul să simți energia hrănitoare a dansului, conexiunea întărită cu corpul tău și cu ceilalți, încrederea sporită în libertatea și autenticitatea ta de exprimare.

Vezi şi: 20+ Activităţi Simple cu Frunze. Idei de Crafturi pentru o Toamnă Creativă

PARADĂ

18 Sambata şi duminica ne vedem la Parada Moshociclistilor, la intrarea principala din parcul Cismigiu, impodobim motoarele ca de sarbatoare si ne deghizam in craciunei si reni, impartim bomboane copiiilor si fluturasi parintilor si le povestim despre ce copii vrem sa facem fericiti de acest Craciun, insa si in restul anului si le spunem cu ce ne-ar putea ajuta ei.

TÂRG

19 Anul acesta, sărbătorile aduc o atmosferă de poveste în Parcul Lumea Copiilor, în Orășelul lui Moș Crăciun, cu concerte în aer liber, artiști consacrați, spectacole pentru copii, carusele, patinoar, concursuri cu premii, daruri și surprize.

  • Vezi şi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 26 NOIEMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU