Cursuri de vioara la Boem club

Lectii de vioara

Toti cei care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau cunostintele muzicale, se pot inscrie la Cursurile de vioara ale Boem Club.

Fiecare lectie are o durata de 50 de minute si este personalizata dupa nevoile si preferintele fiecarui cursant. Lectiile de vioara se desfasoara in mod individual (profesor – elev).

Saptamanal, cei care sunt inscrisi la cursurile Boem Club au posibilitatea de a participa GRATUIT la workshop-urile de teoria si istoria muzicii. Toate workshop-urile reprezinta bonusul acordat de Boem Club la achizitionarea pachetelor de lectii de vioara individuale, neimplicand niciun fel de taxa suplimentara.

Workshop-urile de muzica sunt structurate in functie de varsta si de nivelul de pregatire si au rolul de a completa cunostintele cursantilor cu informatiile teoretice necesare bunei desfasurari a lectiilor de instrument.

Profesorii de vioara sunt absolventi de Conservator, cu o vasta experienta solistica si didactica. Atitudinea prietenoasa si orientarea catre cursant sunt principalele calitati care ii recomanda.

Inscrierile pentru lectiile de vioara se pot face oricand, neexistand o perioada predefinita pentru inceperea cursurilor. Inscrierea se face fie telefonic, fie prin e-mail sau la sediul Boem Club.

Boem Club isi desfasoara activitatea intr-un casa special amenajata, astfel incat lectiile de muzica sa se poata desfasura in cele mai bune conditii. Cursantilor le sunt puse la dispozitie partituri, carti si reviste de specialitate, dar si instrumente, atat pentru desfasurarea lectiilor, cat si pentru studiul individual.

Printre avantajele de care puteti beneficia la Boem Club se numara si posibilitatea de a face consecutive sau simultan lectii la instrumente diferite, economisind astfel timp.

Insotitorii cursantilor au la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless si reviste.

Toti cursantii au posibilitatea sa participe la manifestarile muzicale oraganizate perioadic de Boem Club, fie ca sunt auditii, spectacole, concerte, sau preselectii.

 

Programul Boem Club:

Luni-Duminică  între orele 9.00 – 21.00, pe toata durata anului, inclusiv  vara. Perioadele în care nu se susțin cursuri sunt afișate din timp pe site-ul Boem Club, la avizier.

Date de contact Boem Club

Sediul Alba-Iulia

Locatie: Bucuresti, Str. Negoiu, nr.11, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia – Bd. Decebal)

Sediul Răzoare

Locatie: Bucuresti, Str. Sergent Nutu Ion nr. 25 B, sector 5 (zona Razoare, vis-a-vis de Sphera Building Center)

E-mail: [email protected]

http://www.lectii-de-vioara.ro/
Mobil: 0760 MUZICA / 0760 689 422

 
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU