20 Destinaţii pentru Copii şi Părinţi în Weekend | Bucureşti, 9-10 Decembrie

Moş Niculae ne-a vizitat deja şi copiii ne poartă cu entuziasmul lor către atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne pregătim de următoarele săptămâni cu multe zile libere şi planificăm ieşiri la evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi în 9-10 decembrie.

vremea Destinaţii pentru Copii şi Părinţi în Weekend | Bucureşti, 9-10 Decembrie

 SÂMBĂTĂ

9 DECEMBRIE 2017

ATELIERE DE IARNĂ

  1 ALaNDaLa ne invită la atelierul creativ pentru copii de 4-8 ani O brad frumos. Citim o poveste despre bradul de Craciun după care să creăm împreună decoraţiuni pentru casă şi pentru bradul de Crăciun, din diverse decorațiuni cu și pentru brazi, din materiale naturale, fetru și accesorii colorate.

  2

Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la atelierul de creatie si pictura pentru copii Decoratiuni pentru Craciun, sambata 09 decembrie – ora 10.30. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Daca te-am facut curios, rezerva-ti un loc la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Va asteptam cu drag si voie buna!
  3 La Clay Play Ceramica continuă Maratonul Atelierelor de Crăciun! In fiecare zi, de marti pana sambata suntem aşteptaţi la ateliere de modelaj in lut cu specific de Sarbatori, pictura pe decoratiuni de Craciun si olarit pentru toate varstele. Sunt asteptati copii cu varsta intre 5 si 99 ani. Consulta programul si inscrie-te din timp la ateliere!

SPECTACOL

 4 Teatrul din Podul Meu vine un weekend întreg la Clubul Miruna cu spectacole pentru toate vârstele. Sâmbătă 9 decembrie la ora 18:00 suntem invitaţi la spectacolul-atelier pentru copiii de 1-3 ani intitulat CULORI.

ATELIERE
 5 Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 9 decembrie ora 12:30 cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Chiar și animalele au nevoie de o bună igiena, oricât de mici sau de mari ar fi. Haideți să facem împreună pastă de dinți pentru prietenii noștri elefanții! Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare! Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!
  6 Cu puţin lipici, nişte hârtie, fetru şi multă imaginaţie transformăm împreună simple materiale în pinguini grăsuți și simpatici, ori în oameni de zăpadă. La Poveste cu Pinguini, un atelier creativ pentru copii între 2 şi 5 ani.
  7
  8Shoshon Kids te asteapta cu mare bucurie la Atelierul Emotii Colorate, la care pe  parcursul a 90 de minute ne descoperim emotiile, invatam sa le acceptam si dobandim abilitati de comunicare pentru o exprimare non-violenta. Tema centrala a primei parti a atelierului este gestionarea violentei verbale, in timp ce a doua parte, Povesti despre realitate in desene animate, pune accentul pe violenta fizica.
YOGA

 9Ofera-i copilului tau o alternativa de a petrece timpul liber intr-un mod placut, distractiv si benefic pentru sanatatea lui! Veniti impreuna la atelierul YOGA FAMILIEI de la ora 10.30, a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție.

10

Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare. De la ora 12.00 ii asteptam pe copiii peste 5 ani la atelierul YOGA KIDS! 

11

ZIUA PORŢILOR DESCHISE

12 Decembrie e luna cadourilor şi a jucăriilor. Oferă copilului tău un cadou educativ şi vino alături de noi la Ziua Porţilor Deschise Free Minds Builders, imediat după Sfântul Nicolae, pe 9 Decembrie! Vom face împreună ateliere interactive, în care echipa noastră se va juca în mod instructiv cu cei mici.

TÂRG

13 Îți dăm întâlnire la NOËL, cel mai cunoscut și selectiv târg de cadouri de designer pe 9 și 10 decembrie, la Casa Universitarilor (pe strada Dionisie Lupu, la nr. 46) și te invităm într-o super-călătorie în jurul lumii, printre super-designeri.

 


Vă recomandăm:

Disneyland Paris, O Lume cu Adevarat de Basm SejurBucurati-va de o vacanta in care distractia nu are varsta. Retraiti copilaria sau faceti-le celor mici o surpriza. Va asteapta 2 parcuri magice: Disneyland Park si Walt Disney Studios Park cu plata unui singur bilet de intrare. Peste 50 de atractii, spectacole si parade: Casa lui Peter Pan, Povestea lui Pinocchio, Castelul Frumoasei din padurea adormita, Caruselul lui Lancelot etc. “It’s time to sparkle” la Disneyland Paris, o lume cu adevarat de basm!

Vezi şi: 20+ Activităţi Simple cu Frunze. Idei de Crafturi pentru o Toamnă Creativă

 DUMINICĂ

10 DECEMBRIE 2017

SPECTACOLE

14 Teatrul din Podul Meu vine un weekend întreg la Clubul Miruna cu spectacole pentru toate vârstele. Duminică 10 decembrie la ora 18:00 suntem aşteptaţi la Sistemul Solar, un spectacol-atelier interactiv în versuri despre planete, pentru grupa de vârstă 3-9 ani.

15

Începând cu ora 10, Salina by ABC vă învită la o ședință de salinoterapie și un nou spectacol susținut de Circul AS! Bucurați-vă de o oră plină cu distracție și, simultan, de o porție de sănătate, într-un mediu plăcut și cald, la 10 min de Piata Unirii.

Vezi şi: Filme pentru copii la Cinematografele din Bucuresti

ATELIERE

16 La atelierul creativ Clinchet de clopoţel copiii de 3-8 ani vor picta și decora clopoţei folosind materiale tradiționale dar și mai puțin obișnuite, pentru a-i folosi la colindat şi la decorarea bradului. La început vom asculta, ca de obicei, o poveste, totul într-o atmosferă prietenoasă și relaxată.

17Se caută spiriduși mici și simpatici, puși pe joacă și dornici să îl ajute pe Moș cu decorațiunile pentru bradul de Crăciun! Vă aşteptăm la atelierul creativ pentru copii între 2 şi 9 ani Spiriduşii Moşului. Doritorii sunt invitați  să creeze reni, brăduți, clopoței sau ce mai vor ei din tot felul de materiale și accesorii colorate, iar apoi sa le agațe acasă, in brad.
18 Orasul Sigurantei este un atelier la care fiecare copil de 4-7 ani ar trebui sa participe. Cea mai sigura cale de a ne proteja copilul este aceea de a-l invata sa se protejeze singur. Nu putem fi alaturi de copilul nostru mereu si pretutindeni, de aceea ne vom asigura ca stie sa recunoasca, sa evite si sa gestioneze un eventual pericol.
TÂRGURI ŞI FESTIVALURI

19  Bistro Matrioska ne invita la Târgul Handmade de Crăciun! Atmosfera va fi întreținută de vin fiert, cozonac, mâncarea aburindă în bucătărie și câteva colinde presărate pe alocuri. Totul pentru a ne simți minunat cât facem cele mai bune alegeri în materie de cadouri!

20  În decembrie ai motive aproape să te muți la Opera Comică pentru Copii ;). Pe lângă multitudinea de spectacole extraordinare programate în cele 3 săli de la sediu și la Sala Polivalentă, în curtea Operei Comice pentru Copii, suntem aşteptaţi la ”Târgul Poveste de Crăciun”!

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 10 DECEMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU