20+ Evenimente pentru Copii şi Părinţi de Crăciun în Bucureşti

Ajunul Crăciunului este aproape! Am adunat la un loc pentru tine evenimentele la care poţi merge împreună cu cei mici în această perioadă. Evenimente de weekend şi sărbători pentru mici şi mari: ateliere, spectacole, petreceri, târguri, concerte şi evenimente inedite care îşi aşteaptă vizitatorii.

Maratonul Atelierelor de Craciun la Clay Play Ceramica

22 DECEMBRIE 2017

In fiecare zi, de marti pana vineri de la ora 17 la 19.30 si sambata de la 11.00 la 17.00 sunt ateliere de modelaj in lut cu specific de Sarbatori, pictura pe decoratiuni de Craciun si olarit pentru toate varstele.

DETALII


Ateliere creatie ornamente de iarna
„Poveste De Craciun”

22-23 DECEMBRIE 2017

Magia Sărbătorilor de iarnă ne invită să prețuim momentele petrecute în familie și să trăim iar bucuria de a oferi și primi cadouri. Minoku’s Boutique vă așteaptă cu drag și voioșie să pășim în lumea magică a atmosferei de Crăciun, să ascultăm colinde și să ne pregătim pentru venirea lui Moș Crăciun.

DETALII

Vezi şi: 8 Animaţii de Crăciun pentru Preşcolari. Desene în Engleză cu Personaje Îndrăgite de Cei Mici

 

Magia sunetelor
Concert de boluri tibetane și toacă

22 DECEMBRIE 2017

Totul este vibrație. Vă invităm să redescoperim împreună frumusețea naturii divine din noi, prin intermediul sunetelor de bol, toacă și voce. Vibrațiile armonioase ale sunetelor vă vor induce o stare de relaxare profundă, echilibrare, armonizare la nivel celular, vor reduce stresul și vă vor stimula creativitatea. Creatorii vibrațiilor sunt Isabela Dumitru și Emanoel Mircea Popoiu. Ei vă invită în această călătorie, învăluind-vă în armonia sunetelor ancestrale și hrănindu-vă sufletul și trupul.

DETALII


Trecerea pragului: Calatoria parintilor in 2017

22 DECEMBRIE 2017

Atelierul are ca obiectiv facilitarea constientizarii celor mai importante momente din viata de parinte din anul 2017, prin intelegerea unor nevoi psihologice fundamentale pe care le au copiii, in functie de etapele de varsta la care se afla (0-18 ani). Vom contempla impreuna anumite aspecte legate de scenariul de viata si vom onora aceasta perioada a anului prin exercitii de conectare si reflectie, menite sa ne apropie de esenta rolului de parinte.

DETALII

Citeşte şi: Fluorul din Pasta de Dinţi pentru Copii. Argumente PRO şi CONTRA Utilizării de Fluor

 

Serbările Iernii în Sectorul 1

21-23 DECEMBRIE 2017

Primăria Sectorului 1 vă invită în perioada 21 – 23 decembrie, începând cu ora 16:00, în Piața Universității, la fântâni, în Piața Amzei și în Parcul Bazilescu la Serbările Iernii, o serie de concerte susținute de unii dintre cei mai cunoscuți artiști români.

Vom petrece 3 zile de neuitat în trei locații diferite din Sectorul 1. Atmosfera va fi încărcată de emoție, iar tot ce ne rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase colinde și cântece specifice Crăciunului!

Sursa: http://primariasector1.ro/articole/citeste/comunicate-presa/1610/primaria-sectorului-1-va-invita-la-serbarile-iernii


Orasul Faptelor Bune 2017

17-23 DECEMBRIE 2017

Radio ZU face minuni și anul acesta, în prag de Sărbători. Moș Crăciun sunteți voi, intermediarii sunt DJ-ii Radio ZU. Orașul muzicii de bună calitate, al faptelor bune, orașul în care magia sărbătorilor aduce zâmbet pe chipul celor în nevoie și satisfacția împlinirii unui vis în sufletul celor care dăruiesc, își deschide granițele.
Fenomenul #OrasulFaptelorBune, experiment urban și uman, ocupă Piața Universității, în perioada 17 – 23 decembrie. Mai mult, în fiecare seară, între orele 18:00 – 22:00, pe scena amplasată lângă Casa ZU se vor organiza concerte cu cei mai cunoscuți artiști, spectacole de colinde și multe alte surprize.

 

DETALII

Vezi şi: 7 Animaţii Geniale despre Frici +5 Ani. Scurtmetraje Interesante despre Frica de Întuneric, de Zbor, de Pierdere şi de Oameni

Petrecere de Craciun in familie

22 DECEMBRIE 2017

Craciunul este sărbătoarea noastră preferată. Vino si tu vineri, 22 decembrie alaturi de noi sa ne bucuram de farmecul Craciunului, in familie, alaturi de cei dragi, asa cum spune traditia. Am pregatit pentru tine muuulte jocuri antrenante atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari in cel mai tare campionat de distracție în familie. Vom colinda si vom dansa in jurul bradului si al semineului, si ne vom bucura de prezenta celor din familie intr-un décor minunat de sarbatoare. De la bar nu vor lipsi vinul fiert, ciocolata calda, ceaiul și cocktailuri specifice iernii. Iar traditionalul cozonac este din partea casei.

Hai sa petrecem timp de calitate in familie si sa facem amintiri pe care nu le vom uita niciodata!

DETALII


Petrecere la cort de Crăciun 2017 în sala NoGravity

22 DECEMBRIE 2017

În seara de vineri spre sâmbătă, 22-23 decembrie, de la ora 20:30, ne adunăm în sala NoGravity Club pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun și pentru a rămâne peste noapte în tabăra de corturi din sala de aventură. După ce vom monta corturile, ne vom echipa și vom fi gata de cea mai mare aventură întâlnită până acum – parcurgerea traseelor de aventură și a tirolianei cu lumina stinsă, exclusiv la lumina lanternelor. Moș Crăciun ne-a promis că va fi alături de noi pentru a ne aduce cadouri.

DETALII

Citeşte şi: Patinoare Bucuresti – Lista Completa 2017 – 2018

Seri de boardgames, creativitate şi de spus poveşti

22 DECEMBRIE 2017

În ultima întâlnire din 2017 facem ce ştim noi mai bine…stăm la poveşti, meşterim şi bucătărim. Hai şi tu la şezătoarea de la Biblioteca Emil Gârleanu!

DETALII


 

Seară de Colinde și Scurt Metraj
@
Biserica Harvest București

22 DECEMBRIE 2017

Echipa Harvest București te invită vineri, 22 decembrie, la orele 18:00, la o seară de colinde și scurt metraj.

DETALII

Citeşte şi: 99 de Jocuri Distractive din Copilărie. Jocuri în Aer Liber şi de Interior

PAGINA URMĂTOARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU