5 Evenimente cu Acces Liber la Gritty – Hub Danez | 6-16 ani, București

În luna septembrie Gritty – Hub Danez va derula 5 evenimente cu acces liber pentru a oferi copiilor și părinților șansa de a cunoaște echipa și spațiul GrittyHub.

Gritty Education își lărgește granițele și deschide un Hub Danez într-o o locație centrală pentru a fi cât mai aproape de toți doritorii!

Am aflat că cei mai fericiți oameni din lume sunt… danezii. Și am decis să ne inspirăm de la ei și să creștem optimismul copiilor și adolescenților din România. Dacă ai între 6 și 16 ani, echipa noastră este pregatită să te învețe cum să gândești ca un adevărat danez!

Cum?

Dezvoltarea copiilor va fi urmărită pe patru axe:

MIND / TECH / SOCIAL INTELLIGENCE / SPORT

Copiii vor participa săptămânal la o colecție de ateliere personalizate pentru grupul specific creat în urma unei evaluări.

Din trusa de activități, copiii vor beneficia de:

 • Interacțiunea cu dispozitive tehnologice și jocuri trăsnite

 • Descoperirea secretelor tenisului de câmp – instrument pentru dezvoltarea strategiilor mentale

 • Dezbaterea unor idei despre creier și gândire

 • Tehnici de memorie și învățare solidă

 • Inițierea unor activități în echipă, vrem să știm cat de prietenos poți fi!

 • Participarea la experimente științifice urmată de discuții și concluzii

 • Stabilirea unor principii daneze în structura de valori a copiilor

 • Mindfulness și prezență, autocontrol și jocuri care te invită să te oprești din când în când din avalanșă

 • Relaxarea în cadrul ocazionalelor meciuri de fotbal menite sa te ajute sa devii competitiv într-un mediu sănătos și pozitiv

 • Implicarea parintilor prin explicarea tehnicilor de parenting bazate pe valorile scandinave

 • Adolescenții vor avea și un cadru pentru dezvoltarea personală prin teatru, cinema, lectură și pictură

Calendar evenimente

Curatenia caracterului15 Septembrie, Sâmbătă 15.00-17.00 (6-10 ani și 11-16 ani)Curățenia #Caracterului – ne alăturăm Let’s Do It, România, și creăm un eveniment dedicat copiilor. Trainerii Gritty și un grup de copii invitați vor face curățenie în Centrul capitalei, în zona fântânilor de pe Bd Unirii unde se află GrittyHub. După o oră de cleaning, vom conversa la un ceai care e treaba cu poluarea, gunoiul și ce legătură are curățenia cu caracterul oamenilor.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 20 locuri.

Simple Hygge20 Septembrie, Joi 17.30-19.00 (6-16 ani) – Simple Hygge – confort prin simplitate și bucurie împreună, o după-amiază cu ciocolată caldă, brioșe, lumânări parfumate, perne, păturici și luminițe, toate doar pentru a crea un décor al conexiunii. Vom afla cum e să simțim senzația plăcută de apartenență lăsând competiția la ușă.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

Book The Silence21 Septembrie, Vineri 17.30-19.00 (6-16 ani) – Book The Silence – ne revedem doar pentru a citi, în tăcere, pe perne, cu muzică ambientală și ceai aromat. Regula este ca totul să se întâmple într-o tăcere totală. Apoi, în intervalul dedicat, copiii pot lăsa liber gândurilor să curgă și să ia voce alegând un partener de dialog.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

Simple Sandwich22 Septembrie, Sâmbătă 13.00-14.00 (6-16 ani) – Simple Sandwich – relația cu tine începe din farfurie , așa că propunem copiilor să ne conectăm cu simplitatea cu care ceva sănătos poate arăta delicios. În același element hygge. Creațiile vor fi servite cu ceai și o porție plăcută de conectivitate socială. Copiii pot adduce ingredientele preferate, dar în Hub vor găsi o diversitate largă de ingredient pe care este posibil să le întâlnească rar în meniu.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

23 Septembrie, Duminică 15:00-18:00 (6-16 ani) – Boardgames Afternoon –  Haideți să ne cunoaștem sau să ne revedem la o sesiune sau două de boardgames, jocuri de societate precum Dixit, Mysterium sau Saboteur în care ai ocazia să intri în poveste și în flow, cu mintea ageră și creativă, echilibrat relaxată și activă deopotrivă. Servim un ceai și un fruct și ne întindem la joc!

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

În cadul evenimentelor, paralel cu activitățile copiilor, părinții vor putea beneficia de o sesiune Q&A.

Înscrierea la evenimentele cu acces liber aici.

În urma înscrierii veți fi contactați telefonic și veți primi un email organizatoric și detalii despre fiecare membru implicat în echipa Gritty.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Detalii Eveniment

Perioada:
15-23 Septembrie 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL