8 Martie în Familie la București. Cum Petrecem Ziua Internațională a Femeii | Evenimente în Weekend 7-8 Martie

La mulţi ani dragi Mămici, Soţii, Bunici, Partenere, Prietene şi tuturor Femeilor care pe 8 martie se bucură de Ziua Internationala a Femeii! Îţi aducem  cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii şi părinţi, în weekendul 7-8 martie la Bucureşti.

Vezi mai jos lista noastră de recomandări de evenimente pentru copii şi părinţi: ateliere, spectacole, piese de teatru şi filme. 

vremea Bucuresti 7-8 martie
meteoblue.com

Weekend minunat!

SÂMBĂTĂ

7 MARTIE 2019

TEATRU

1Teatrul Coquette sărbătorește venirea primăverii prin punerea în scenă a unei legende românești, culeasă și adaptată pentru scenă din mai multe variante ale legendei, din diferite zone ale țării. Aflam Povestea Mărțișorului, de unde vine traditia acestei frumoase sarbatori: voinicul Mărțișor, cu ajutorul elementelor naturii, pornește într-o călătorie plină de peripeții pentru a readuce strălucirea soarelui pe cer.

ATELIERE

2Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 7 martie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Un curcubeu în urma ploii ne aduce întotdeauna zâmbetul pe buze! Oare câte zâmbete vor strânge curcubeiele făcute de copii? “Apa care se teleporteaza” sau “apa calatoare” sună a magie, dar veți vedea că totul este știință! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

3ShoShon te asteapta sa faci Ciocolata pe 7 şi 8 Martie cu propria-ti reteta unica! Vino sa ne jucam, sa gustam, sa modelam ciocolata, sa aflam povestea ei fascinanta si sa facem reteta de ciocolata unica in lume! O retea doar a ta! Alege sa daruiesti de Martisor ciocolata sau sa o pastrezi doar pentru tine! Chocolat este un atelier de ciocolata in care gustam bucuria si dam frau fanteziei.

4Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare personala prin teatru, unde isi va descoperi emotiile, isi va antrena mintea şi dezvolta vocabularul, limbajul non-verbal, atenţia si gândirea creativa.  Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă acestora o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email [email protected]

TUR GRAFFITI

 

TUR-GRAFFITI-București-1024x5765Academia 1,61 ne invită şa un Tur Graffiti prin Bucureşti! Încă de pe vremea când oamenii trăiau în peșteri a existat dorința de exprimare. De atunci și până acum s-a schimbat doar denumirea, din hieroglife în graffiti, dar nevoia de exprimare artistică a rămas. Dacă și tu ești pasionat de arta urbană, atunci urcă-te pe bicicletă, role sau skateboard, hai sa facem un tur al culorilor ce dau viață micului Paris și să învățăm câteva lucruri noi despre acest element de baza al culturii hip-hop, numit graffiti.

Vezi și lista de filme pentru copii care rulează la cinema.

TÂRGURI

6Unul dintre cei mai cunoscuți vestitori ai primăverii, mărțișorul sugerează renaștere, puritate și dragoste, iar efortul depus în confecționarea lui îl înnobilează și îi conferă sens. Ca în fiecare an, meșteri populari și artiști plastici vor expune cu ocazia venirii primăverii, la Târgul de Mărțișor de la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, cele mai frumoase mărțișoare, pe care vizitatorii le pot cumpăra spre a le oferi drept cadou celor dragi.

7

Piaţa Ţărănească şi Meșter(Ești)! vă invită în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din 6 până în 8 martie, la Târgul de mucenici. Intrarea este liberă și accesul se face prin Șos. Kiseleff pe Aleea Samurcaș. Meșteșugari şi tineri artişti din toată ţara vor fi prezenţi cu: icoane, ceramică, păpuşi, vitralii, lenm, cojoace şi papuci, bijuterie tradiţională şi hand made, săpunuri de casă, ii şi straie ţărăneşti, feţe de masă, ştergare şi fel de fel de ţesături, sticlă, artă sacră, lână împaslită, tablouri, pernuţe din lavandă, decorațiuni din piele, stică și metal, daruri numai potrivite pentru doamnele și domnișoarele sărbătorite de 8 martie.

DANS

8

Celebram, exploram si ne armonizam prin dans la Ecstatic Dance with Cacao ๑ Mirror of Truth – o calatorie care te poate transforma – facilitata de *** DJ YARUN DEE (ECSTATIC DANCE AMSTERDAM) *** + Meditatie cu cacao / Incalzire ghidata/ Baie de sunet cu instrumente live / Pictura pe piele / Ora in comunitate / Potluck vegan / Kid-friendly. Patru ore de muzica, miscare si comunitate!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 7 MARTIE

Vezi și lista de filme pentru copii care rulează la cinema.


RECOMANDARE

Atelierele de Programare și Robotică cu Piese LEGO® EduBricks

 21 MARTIE 

ateliere de programare si robotica edu bricksAtunci cand programarea se invata folosind si roboti fizici, procesul devine nu doar mai usor, dar si mai atragator si mai distractiv. Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi noua tehnologie, ci in a crea acea tehnologie! Pregatim copiii de azi pentru tehnologia de maine. Atelierele de Programare și Robotică cu Piese LEGO® EduBricks ajută elevii să descopere elementele de știință și tehnologie într-un mod distractiv și practic, dar în același timp să își dezvolte încrederea de sine precum și abilități de viață esențiale. Data de începere a cursurilor este 21 martie.


DUMINICĂ

8 MARTIE 2020

ACTIVITĂȚI CREATIVE

8 Martie Gymboland

9Gymboland ne asteaptă pe 8 martie, în intervalul 12:00-20:00, în toate locațiile din București, Constanţa şi Ploieşti cu activități creative și distractive pentru copii, la evenimentul 8 Martie – Sărbătorim toate mămicile la Gymboland!

CURSĂ DE ORIENTARE

10

Abilitatea de a ne orienta cu o hartă şi o busolă este o aptitudine neglijata de omul modern dar foarte importantă în momentele în care nu mai avem semne şi indicatoare care să ne ajute să găsim drumul corect. Este foarte important şi util să deprindem câteva noţiuni elementare de orientare pentru a ne putea descurca în tot felul de momente, de la situaţii de criză până la cele triviale şi cotidiene. Astfel, vom învăţa cum să gândim corect, să vizualizăm mai bine mediul în care ne aflăm şi să fim mai stabili şi mai în control. Pentru a învăţa acestea, vă propunem o cursă pentru familii de orientare cu busola, cu un cadru imaginar fascinant, cu ateliere şi jocuri presărate pe parcursul unui traseu provocator.

ATELIERE

11 ShoShon te asteapta sa faci Ciocolata pe 7 şi 8 Martie cu propria-ti reteta unica! Vino sa ne jucam, sa gustam, sa modelam ciocolata, sa aflam povestea ei fascinanta si sa facem reteta de ciocolata unica in lume! O retea doar a ta! Alege sa daruiesti de Martisor ciocolata sau sa o pastrezi doar pentru tine! Chocolat este un atelier de ciocolata in care gustam bucuria si dam frau fanteziei.

LANSARE DE CARTE

12Acvatic Bebe Club ne invită la Seneca Anticafe la lansarea primei cărți dedicate educației acvatice, scrisă în limba română, „Nu mi-e frică de apă”! Pentru cei mici, aceasta este o introducerea perfectă în lumea educației acvatice, ajutându-i să înțeleagă noțiuni de bază ale înotului. Astfel, poveștile lui Bubu, ale Carlei și ale lui Andi îi ajută pe cei mici să se familiarizeze cu pregătirea și noțiunile specifice unei lecții de înot, să înțeleagă importanța acestuia și să se împrietenească cu apa prin joc.

TEATRU

13Teatrul Coquette sărbătorește venirea primăverii prin punerea în scenă a unei legende românești, culeasă și adaptată pentru scenă din mai multe variante ale legendei, din diferite zone ale țării. Aflam Povestea Mărțișorului, de unde vine traditia acestei frumoase sarbatori: voinicul Mărțișor, cu ajutorul elementelor naturii, pornește într-o călătorie plină de peripeții pentru a readuce strălucirea soarelui pe cer.

 

TÂRGURI

  • Unul dintre cei mai cunoscuți vestitori ai primăverii, mărțișorul sugerează renaștere, puritate și dragoste, iar efortul depus în confecționarea lui îl înnobilează și îi conferă sens. Ca în fiecare an, meșteri populari și artiști plastici vor expune cu ocazia venirii primăverii, la Târgul de Mărțișor de la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, cele mai frumoase mărțișoare, pe care vizitatorii le pot cumpăra spre a le oferi drept cadou celor dragi.
  • Piaţa Ţărănească şi Meșter(Ești)! vă invită în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din 6 până în 8 martie, la Târgul de mucenici. Intrarea este liberă și accesul se face prin Șos. Kiseleff pe Aleea Samurcaș. Meșteșugari şi tineri artişti din toată ţara vor fi prezenţi cu: icoane, ceramică, păpuşi, vitralii, lenm, cojoace şi papuci, bijuterie tradiţională şi hand made, săpunuri de casă, ii şi straie ţărăneşti, feţe de masă, ştergare şi fel de fel de ţesături, sticlă, artă sacră, lână împaslită, tablouri, pernuţe din lavandă, decorațiuni din piele, stică și metal, daruri numai potrivite pentru doamnele și domnișoarele sărbătorite de 8 martie.

STRETCHING & JOACĂ

14Activero și Asteroidul B 612 își unesc forțele între orele 11 și 12. Doamnele sunt așteptate la o sesiune de Fitball Stretching în spațiul relaxant al studioului de wellness Activero, în vreme ce micuții vor rămâne la ora de povești, joacă și relaxare la doar două case distanță, la librăria pentru copii Asteroidul B 612.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU