8 Tabere Urbane GrittyHub. O Altfel de Şcoală de Vară, cu Activităţi de #Caracter!

26 Iunie - 23 August 2017
București

Pentru copiii care această vară o vor petrece acasă, în București, ne-am gândit la ceva răcoritor pentru mințile lor.

Opt Tabere Urbane, ca o școală de vară, (Iulie-August) în care copiii cu vârste cuprinse între 5-12 ani au ocazia, alegând Tabăra preferată, să se scufunde efervescent în activități fun, asortate cu jocurile serioase ale minții pe care o întreagă echipă îi va sprijini să își antreneze autocontrolul, grit (știința perseverenței), a fi recunoscător și a aprecia efortul celorlalți și oportunitățile vieții, entuziasmul, optimismul, mindsetul de creștere, curiozitatea inepuizabilă într-o lume în permanentă reinventare, inteligența socială și abilitatea de a negocia.

Iată colecția de Tabere:

*întrând pe link, veți avea acces la programul și activitățile fiecărei zile din tabere

Tabăra de Good Looking | 26-30 Iunie

Antrenăm #Grit

Ești un copil și vrei să fii cool. Felul în care te văd ceilalți are legătură cu felul în care arăți, dar mai ales cu atitudinea pe care o ai. Această tabără va fi însoțită de activități pentru ambele aspecte. Vom studia stilul tău vestimentar și vom găsi împreună cea mai bună versiune a felului în care hainele îți reprezintă personalitatea și mai ales, vom pune în valoare caracterul pe care îl ai, cu accent pe cea mai căutată superputere: GRIT-ul, o combinație fericită între pasiune și perseverență. Vei afla mai multe despre asta studiind împreună biografiile unor oameni care au marcat lumea! Iar în felul acesta sunt șanse mari să îți descoperi visul!

Tabăra de Good Looking Gritty

Tabăra de Cool Cooking3-7 Iulie

Antrenăm #Autocontrolul

60% dintre americani au surplus de greutate. 70% nu gătesc. Nu știu cum voi, dar noi am găsit o corelație între sănătate și ritualul de gătit. Pentru a preveni aceste cifre în România, ne-am gândit să cultivăm plăcerea de a găti alegând alimente sănătoase la copii. De asta tabăra Cool Cooking este special concepută pentru a-i pune în contact cu realitatea nutritivă a alimentației moderne și a-i ademeni în arta gustărilor creative. Evident, este un preludiu. La pachet cu antrenamentul trăsăturii de caracter care face diferența între cei care reușeșc și cei care ratează potențialul personal – AUTOCONTROLUL

Tabăra de Cool Cooking Gritty

Tabăra de Cinema | 10-14 Iulie

Antrenăm #Optimismul

Copiii adoră filmele și animațiile. Am cules afirmații de la ei că acestea le picură bucurie și le îmbogățesc atitudinile optimiste. În această tabără vom antrena superputerea Optimism apelând la cinematografie. Vom vizita platouri de filmare virtuale, vom viziona filme cu mesaje optimiste puternice, ba chiar vom învăța să ținem camera în mână și să încropim propriile filmulețe. Despre OPTIMISM, evident și fericire.

Tabăra de Energie și Grădinărit | 24-28 Iulie

Antrenăm #Entuziasmul

Uneori ai chef, alteori nu ai. Mai ales când e vorba să te ocupi de lucruri serioase, parcă îți pierzi entuziasmul. În această tabără vei afla informații incendiare despre energia ta interioară, despre cum să te motivezi când ai aripile frânte și despre cum mișcarea fizică îți mobilizează mintea la cote foarte înalte. Vom grădinări și asta ne va ajuta să află secretele naturii de a emana energie și vitalitate prin toți porii. Vom exersa un set de exerciții concepute special pentru corpul energic de Katy, alchimista științei biomecanice. Nu e nimic mistic, e știință pură, despre creierul sportiv – ENTUZIASMUL.

Tabăra de energie și grădinărit Gritty

Tabăra de Experimente | 31 Iulie – 4 August

Antrenăm #Curiozitatea

Copiii se nasc cu un nivel exploziv de curiozitate, la pachet cu o uimitoare energie de a pune întrebări interminabile. Din păcate, odată cu creșeterea lor, curiozitatea se stinge, ca și cum ar ajunge să se transforme în omuleți atotcunoscători. Dar cunoașterea este un spațiu infinit și a avea #Caracter, înseamnă, printer altele, să rămânem în contact cu această realitate de necuprins – CURIOZITATEA.

Tabăra de Experimente Gritty

Tabăra de Cadouri | 14-18 August

Antrenăm #Recunoștința

Copile, ai fost vreodată recunoscător pentru că ai apărut pe lume? Cui i-ai mulțumit? Ai mulțumit cuiva doar că ți-a spus ceva frumos? Sau cuiva pe care nu cunoști, dar ți-a făcut un bine despre care ai aflat mai târziu? Obișnuiești să oferi cadouri în semn de mulțumire? Despre asta este această tabără! Ne vom distra meșterind lucruri la care poate nici nu te-ai gândit pentru a le oferi tuturor celor al căror efort îl apreciezi în viața ta. Și vom recicla, fiind în acest fel recunoscători naturii pentru multiplele daruri pe care ni le oferă discret, fără a cere nimic în schimb – RECUNOȘTINȚA.

Tabăra de Cadouri Gritty

Tabăra Inside Out în acțiune | 21-25 August

Antrenăm #Inteligența Socială

Lumea este un loc în care locuiești TU și o mulțime de alți oameni. Ce părere ai, merită ca acești oameni să fie în relații normale? Să poată să-și vorbească în mod ecologic, adică fără a se răni sau a se tensiona? Merită să își negocieze dorințele și să poată vorbi deschis despre ceea ce simt? Tu e-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în mintea unei persoane? Dacă ai vizionat animația care a luat Oscarul Întors pe Dos, ai putut întredeschide puțin ușa minții lui Riley. În interior locuiesc emoțiile și o serie de lucruri pe care merită să le cunoști, pentru că mintea ta este construită la fel. În această tabără ne vom distra cu emoțiile-personaje, ca la teatru. Emoțiile sunt uneori explozive, asemănătoare cu senzațiile pe care le poți avea într-un AquaParc sau DisneyLand.  Vino să le afli lumea, într-o tabără plină de distracție! – INTELIGENȚA SOCIALĂ.

Tabăra de Inside Out Gritty

Tabăra Alpiniștilor  | 28 August – 1 Septembrie

Antrenăm #Mindsetul de Creștere

Te-ai cățărat vreodată într-un copac? Pe un perete de cățărat? Dar pe un munte, ca un adevărat alpinist? Ce zici să te cațeri din răsputeri către visul pe care îl ai?! Alpiniștii viselor sunt oamenii care cred că pot izbândi, care luptă din toată forța lor să atingă vârfurile înalte ale aspirațiilor. Îi putem cunoaște, ca ei să ne inspire ca tu să ai șansa să devii membru în Clubul Copiilor care nu renunță ? În această tabără, te așteaptă aventuri despre escaladare, campioni și povești care ne inspiră, dar și munca serioasă cu tine, mai exact, cum să descoperi atitudinea potrivită pentru a depăși obstacolele care apar în mod firesc în calea către visele tale – MINDSETUL DE CREȘTERE.

Cuibul de nebunii l-am organizat într-o locație spațioasă în zona Cotroceni (lângă Opera Center) care ne dă acces la trei parcuri (Râmniceanu, Venus și Izvor) pentru activitățile outdoor, programul zilnic începe de la 8-9.00 și durează până la 17-18.00. Copiii vor lua masa de prânz la Restaurantul Buffet și vor avea asigurate gustările cu fructe și legume dimineața și după-amiaza. Vor avea o destinație tematică de vizitat și mini-drumeții zilnic. Beneficiul maxim este că vor lucra cu doi psihologi și invitații lor într-o atmosferă de maximă prietenie și provocare. Iar la finalul călătoriei urbane, părinții vor primi pentru fiecare participant un raport personalizat al evoluției și progresului din Tabără.

Fiecare tabără (luni-vineri) costă 600 lei. Pentru frați sau înscrierea la două Tabere se acordă un discount de 20%. Există și posibilitatea de a participa în regim de câteva zile, cu un cost de 150 lei/zi.

Decizia fermă de a rezerva un loc în Tabără este asumată prin plata unui avans (150 lei) și completarea formularului de înscriere pe pagina fiecărei Tabere. Orice informație suplimentară o puteți primi cu drag sunând la 0736 432 581 (Liliana).

Detalii Eveniment

Perioada:
26 Iunie - 23 August 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL