Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

Activităţi şi evenimente pentru copii, Saturday 16 April 2016

Activităţi şi evenimente pentru copii, Saturday 16 April 2016

Workshop pentru copii 4 – 7 ani dezvoltarea creativitatii

Workshop pentru copii 4 – 7 ani (1 + 1/2 oră), urmat de sesiune de feedback cu fiecare părinte însoțitor (1/2 oră). Dezvoltarea creativității și responsabilității.
targ de cadouri

Targ de cadouri si produse handmade, Targul de Paste al Mamicilor Creative are loc pe 16 aprilie 2016 la Elefantelul Curios Afterschool .
Atelier de educatie parentala Monica Reu

Sambata 16 Aprilie 2016 are loc un atelier de educatie parentala special cu Monica Reu: Agresivitatea copiilor. Cauze si instrumente empatice de gestionare.
Conferința Crizele de furie ale copiilor

Conferința Crizele de furie ale copiilor este susținută de doi psihoterapeuți experimentați în psihologia copilului şi a relaţiilor de familie, Anca Ganciu şi Cătălina Hetel, la Centrul CreART.
wonder box

Descopera bucuria de a crea impreuna cu fetita ta cea mai frumoasa fustita pentru ea, un tutu cu care va face primii pasi de balerina la Victoria Dance Studio. La final, toate fetitele vor castiga cate o invitatie la teatru, inca un prilej de conectare mama-fiica.
atelierele MOMO de Paști

Sambata 16 aprilie 2016, copiii de 6-12 ani vin la atelierele MOMO de Paști: "Ouă postăvite și filțuite din lână netoarsă", cu Oana Bernecher, instructor educatie timpurie.

Sambata 16 aprilie Lumea lui Momo va asteapta la ateliere MOMO de PASTI cu iepurași creativi și poznași, cu Andreea Stefan.

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

Bloguri

VIDEO. Gala de decernare a Premiilor Oscar 2021 din 25 aprilie 2021 a fost transmisă live din două locaţii din Los Angeles: Dolby Theatre...

Teatru Radiofonic

O colecție de povești audio sub forma teatrului radiofonic atât de îndrăgit datorită înregistrărilor realizate începând din 1929 la Teatrul Național Radiofonic. Debutul emisiunilor teatrului radiofonic...

Recomandări

Fie că te pasionează călătoriile sau doar ţi-e dor să pleci într-un scurt city-break pentru a simţi atmosfera oraşelor lumii, în această perioadă în...
Modifica setari cookies