Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

Activităţi şi evenimente pentru copii, Sunday 17 April 2016

Activităţi şi evenimente pentru copii, Sunday 17 April 2016

Spectacol de magie cu Titus Magicus

Aparitii, disparitii si prestidigitatie la un spectacol de magie cu Titus Magicus. Să descoperim tainele magiei la Lente & sotron. Duminică, 17 aprilie, îi invităm pe cei mici în lumea magiei.
spectacol de teatru interactiv pentru copii 3-9 ani

Clubul Țăranului gazduieste duminică 17 aprilie spectacolul de teatru interactiv pentru copii de la 3 la 9 ani, in regia Antoanetei Zaharia.
Spectacol interactiv

Juxi Magic vine la Kindi cu spectacolul interactiv "Copiii care aduc somnul", după cartea pentru copii cu același nume, oferită de Mame de Poveste.
spectacol de teatru interactiv pentru copii +3 ani

Clubul Țăranului va asteapta duminică 17 aprilie, la ora 11.00, la "Nică și Povestile sale", un spectacol de teatru interactiv pentru copii +3 ani.
Salina by ABC da startul Atelierelor de Paște pentru copii si parinti

Pentru că salinoterapia este o metodă alternativă și complementară în tratarea diverselor afecțiuni respiratorii la copii și adulți, Salina by ABC vă recomandă Atelierele de Paști organizate în parteneriat cu echipa de traineri din cadrul Creative Arts.

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

Bloguri

VIDEO. Gala de decernare a Premiilor Oscar 2021 din 25 aprilie 2021 a fost transmisă live din două locaţii din Los Angeles: Dolby Theatre...

Teatru Radiofonic

O colecție de povești audio sub forma teatrului radiofonic atât de îndrăgit datorită înregistrărilor realizate începând din 1929 la Teatrul Național Radiofonic. Debutul emisiunilor teatrului radiofonic...

Recomandări

Fie că te pasionează călătoriile sau doar ţi-e dor să pleci într-un scurt city-break pentru a simţi atmosfera oraşelor lumii, în această perioadă în...
Modifica setari cookies