Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

Activităţi şi evenimente pentru copii, Vineri 21 Octombrie 2016

Activităţi şi evenimente pentru copii, Vineri 21 Octombrie 2016

scoala-parintilor-responsabili

Naşte Natural (www.nastenatural.ro), un proiect care încurajează viitoarele mame să se informeze despre naşterea naturală, organizează în această toamnă cel mai util seminar gratuit pentru viitori părinţi. Şcoala Părinţilor Responsabili se va desfăşura pe 21 octombrie 2016 şi va beneficia de sfaturi oferite de cel mai bine pregătiţi specialişti în domeniu.

Cea de-a 15-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck” va aduce la Cluj 22 de titluri și 32 spectacole...
atelier de învățare creativă și dezvoltare prin teatru

Teatrul din Podul Meu revine la Kindi Center cu “SUS-JOS”, un atelier de învățare creativă și dezvoltare prin teatru foarte îndrăgit de cei mici, regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.
ateliere-halloween

Vineri si sambata, Centrul de Ceramica si Olarit Clay Play Ceramica ii invita pe copii si parinti la Ateliere de Halloween.
Te-asteptam-in-librarie

Intre 1 august si 1 noiembrie 2016, te invitam sa participi la campania lansata de Editura Herald, Te asteptam in librarie! si sa intri in cele 150 de librarii partenere in Bucuresti si din tara, ca sa descoperi cele 30 de carti aflate in promotia cu 20% reducere.
Cursuri-de-ceramica-pentru-copii-de-5-7-ani

Imortalizam un moment din imaginatia micilor creatori intr-o compozitie de arta ce va pleca acasa impreuna cu ei. Cursuri de ceramica pentru copii de 5-7 ani.
teatru-copii-cluj-napoca-2016

Spectacole de teatru pentru copii în Cluj-Napoca în anul 2016. Vezi detalii, când şi unde se joacă, de unde poti lua bilete.
festivaluri Bucuresti 2016

Îți oferim o lista cu cele mai interesante festivaluri din București. Festivalurile prezentate nu sunt toate kid-friendly, aici găsești mai ales evenimente pentru părinți...

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

Recomandări

Când spui masă în familie, copiii spun pizza! Corect? Ei bine, din experienţa noastră şi a prietenilor noştri părinţi, atunci când copiii spun pizza părinţii...

Teatru Radiofonic

O colecție de povești audio sub forma teatrului radiofonic atât de îndrăgit datorită înregistrărilor realizate începând din 1929 la Teatrul Național Radiofonic. Debutul emisiunilor teatrului radiofonic...