Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti. Recomandări 6-7 August 2016

Yupi! Weekendul e aproape! Cât să mai muncești pe căldură asta? Hai să vedem lista de activităti de weekend cu copilul în București în 6-7 august și să ne pregătim de ieșiri!

Ne așteaptă un weekend călduros dar plăcut. Vom avea parte și de o adiere de vânt care va aduce și câțiva nori, deci va fi o vreme numai bună de ieșit. Dacă mergeți la mare nu uita de parcurile acvatice de pe litoral. Rămâi în București? Te trimitem la ateliere și spectacole, la bălăceală la ștranduri sau parcuri acvatice, la parcurile de aventură din jurul Bucureștiului.

vremea in weekend Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti

Sursa: meteoblue

VINERI 5 AUGUST 2016

Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti

 

 ATELIER

 • Copii de 5-9 ani sunt asteptati la Sunt creativ si indemanatic, un atelier pentru dezvoltarea abilitatilor creative si a indemanarii, care isi propune realizarea de diverse obiecte pe care copilasii le vor lua acasa. Urmarim dezvoltarea priceperii, iscusintei de a confectiona lucruri, deoarece traim intr-o lume in care creativitatea are o mare valoare.

 INVITAŢIE

Ziua Portilor Deschise la Gradinita Montessano Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti 6-7 august

 • Dragi parinti, va invitam miercuri, 10 august de la ora 18.30 la Ziua Portilor Deschise la Gradinita Montessano ca sa cunoasteti un concept educational unic care îmbină beneficiile extraordinare ale educației Montessori cu cele ale educației pentru Sănătate. Detalii si inscrieri aici.

 

SAMBĂTĂ 6 AUGUST 2016

Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti

 

 ATELIERE

 • Atelier de bandă desenată în cadrul salonului „Salonului de Bandă Desenată – Povești din București” cu Andrei Berinde, specialist în istoria CFR, cu tema Povestim și colorăm gările din București. La Vara istoriei pe Calea Victoriei!
 • Institutul Cultural Român vă invită la o nouă serie de ateliere creatie gratuite pentru copii, care vor cuprinde o paletă largă de activități culturale și de creație. Sub îndrumarea unor artiști și specialiști în domeniile vizate, vor fi asigurate cursuri de: pictură și desen, fotografie, canto și modelaj atât pentru copii, cât și pentru adulți.

 SPECTACOL

 • Weekendul acesta, cel mai năstrușnic Cartier este din nou bucuros de oaspeți! Cartierul poveștilor vă așteaptă să-i treceți pragul și să luați parte la un spectacol care va provoca simțurile și imaginația tinerilor spectatori. Alături de actori, aceștia vor lua parte la întâmplări palpitante în Casa Circului, vor trăi aventuri spectaculoase în Casa Cărții, și vor învăța să fie cu adevărat curajoși în Casa Prințului. Un eveniment in cadrul stagiunii estivale VăraTic.

 EVENIMENTE CULTURALE GRATUITE 

 • Relaxare, muzica ambientala, povesti, face painting si ateliere la Copacul cu carti, un eveniment care își propune să-i încurajeze pe oameni să redescopere plăcerea unor lecturi de calitate într-un mediu natural, în acord și cu respect față de natură și față de ceilalți.

 PROGRAM ROABA DE CULTURĂ (Herăstrău)

 • 9.30 Sport în iarbă | Body Sculpt cu Alexandra, susținut de Social Gym
 • 19.30 Concert Dusty Ride| O călatorie pe drumuri de de blues american, unde și praful este impregnat de notele blue.
 • 21.30 Film, Mare și tare (2015)

 SEMINAR GRATUIT – JOI 11 AUGUST

Ce se află în spatele roboţeilor, jocurilor şi desenelor animate? Aflăm împreună într-o călătorie fascinantă în Robotolandia, o lume locuită de roboți. Vom învața să-i modelăm și vom afla ce trebuie să stim ca să-i programăm. Copiii vor ințelege ca echipamentul denumit computer sau robot functioneaza ruland programe. Copiii de 9-14 ani împreună cu părinții sunt invitaţi la Seminarul Demonstrativ Gratuit ”ROBOTOLANDIA”.


 

DUMINICĂ 7 AUGUST 2016

Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti

 ATELIER

 • Caravana Povestilor vine in Parcul IOR, lângă locul de joacă „la derdeluş”, cu ateliere gratuite pentru copii. Evenimentul incepe la ora 10:00 cu un atelier de povești alături de Marian Răducu, animator, şi Ozana Niţulescu, educator muzeal. Apoi devenim creativi la atelierele unde vom face jucării handmade.

 SPECTACOL

 • Dino Piccolino te asteapta la Poveşti din lumea gâzelor, un spectacol de teatru şi program interactiv de animaţie, jocuri şi concursuri in cadrul evenimentului Teatru de vara gratuit 2016 la Foisorul Copiilor in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Sursa poza: CopaculcuCarti


 

 ŞCOLI DE VARĂ

 • La Școala Piratilor Acvamania va propune un program inedit, antrenant si pline de voie buna, care combina sporturile nautice, cu activitati de educatie non-formala pe uscat. Copiii de 6-14 ani pornesc intr-o aventură de 5 zile în care invață cum sa faca fata provocarilor vietii.

Școala Piratilor Acvamania Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti 6-7 august

 • Aveti un copil cu varsta intre 5-12 ani? Oferiti-i un cadou extraordinar: o saptamana de vacanta alaturi de copii de varsta lui, cu activitati in natura, la aer curat, joaca, relaxare si distractie! Detalii si inscrieri pentru saptamana viitoare (8-12 august) la Programul de Vacanta Cei Trei Muschetari la 0724.384.924. Detalii aici.

Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti 6-7 august


Vezi si sugestiile noastre de:

Distractii pentru copii in Vacanta Mare in Bucuresti

Evenimente gratuite pentru copii in vacanta de vara 2016 in Bucuresti

Cele Mai Potrivite Desene Animate Pentru Copii De 1 An

Activităţi De Weekend Cu Copilul În Bucureşti – lista completa

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU