Activităţi de Weekend în Familie | Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti 28-30 Octombrie

Sfârşitul de săptămână este aproape. Nu vrem să ne prindă nepregătiţi şi facem un tur online al celor mai importante evenimente pentru copii si părinţi. Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti 28-30 Octombrie, la ce activităţi de weekend putem merge.

Cum weekendul este şi pentru viaţa de cuplu, vezi şi ce festivaluri parent-friendly sunt programate în perioada următoare în Bucureşti. 

E o vreme autentică de toamnă afară, o perioadă bună ca să ne bucurăm împreună cu cei mici de culorile minunate ale naturii. Din fericire ploaia pare să ne ocolească peste weekend şi chiar daca nu se încălzeşte foarte mult afară, cu siguranţă cei mici se vor bucura de câteva ore în parcurile din Bucureşti.

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 29-30 Octombrie vremea
meteoblue.com

 _________

VINERI
28 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti 28-30 Octombrie

 

 ATELIER

 RECOMANDARE

  • Mini Club de Vacanţă la Clubul Copiilor Isteţi între 31 octombrie şi 4 noiembrie. Cauţi un program de vacanta pentru copilul tău? Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai – Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa!

Vezi lista completa de evenimente de vineri 28 octombrie.

 

_________

 

SÂMBĂTĂ
29 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti 28-30 Octombrie

 

 SPECTACOL

  • De la 10:00 la Opera Comica pentru Copii cei mici pot vedea povestea simfonică pentru copii mai mari de 3 ani: Viața lui Mozart iar de la ora 17 –  Frumoasa Vasilisa – balet, adaptare liberă după basmul rusesc „Preafrumoasa Vasilisa”, libret de Anna Wagner ( Regia și coregrafia: Jaqueline Bratu, Scenografia: Mălina Ionescu); + 3 ani.

 ATELIER

  • Modelam din lut vrajitoare fioroase! Chiar inaintea serii de Halloween ne intalnim sa modelam vrajitoare! Cu mic cu mare va asteptam la Clay play Ceramica, timp de o ora si jumatate, sa ne murdarim si sa modelam o vrajitoare!

Vezi lista completa de evenimente de sâmbătă 29 octombrie.

_________

 

 

DUMINICĂ
30 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti 28-30 Octombrie

 

 SPECTACOLE

  • Spectacol de teatru pentru copii Danila Prepeleac, adaptare dupa Ion Creanga la Cinema Pro, oferit de MiniArtShow. In plus va fi si o tombola cu premii!

 EVENIMENT GRATUIT

  • Circul Globus vine la Vitantis Shopping Center și dă startul distracției de Halloween, printr-un eveniment gratuit și cu totul altfel, adresat în principal copiilor.

Vezi lista completa de evenimente de duminică 30 octombrie.


 

Vezi şi ce locaţii kid-friendly au mai aparut în Bucureşti sau în ţară.

Daca ti-au placut recomandările de evenimente în Bucureşti cu tema: Ce Facem Cu Copilul în Weekend 29-30 Octombrie, te invitam sa te abonezi la Newsletter, ca sa fii la curent cu cele mai interesante evenimente si activitati pentru copii!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU