Activitati de weekend pentru copii Bucuresti 26-27 martie 2016

Iti oferim cele mai importante evenimente pentru copii si parinti din Bucuresti. Recomandari de activitati pentru copii 26-27 martie 2016: spectacole, ateliere si evenimente pentru parinti in weekend. Nu vom avea parte de foarte mult soare in acest weekend in Bucuresti insa se pare ca ploile ne ocolesc si vom putea iesi mai mult pe afara.

vremea in weekend

Sursa: weather.com

Sambata 26 martie 2016, spectacole si ateliere, activitati de weekend pentru copii Bucuresti

 

♥ 11:00 – Tapusele ii invita pe copiii sa invete sa personalizeze un tricou cu care vor atrage atenţia tuturor, la atelierul de creatie pentru copii 2-6 ani “Tricoul primavaratic”.

♥ 11:00 – SOS! Copil cu autism la grupa! Curs de bune practici oferit pentru shadow si pentru cadrele didactice, terapeuti ABA, studenti la psihologie/psihopedagogie speciala/pedagogie, cadre didactice, consilieri scolari, logopezi, profesori de sprijin, indrumatori, terapeutii ABA cu rol de shadow, parinti ai copiilor cu TSA sau oricare alta persoana interesata de acest subiect. Citeste mai mult.

♥ 10:00 – Libraria Kyralina gazduieste lansarea revistei pentru copii Fabulafia 3. Primul număr din 2016 a fost imbracat in straie noi: pagini vesele, aerisite și pline de culoare, plus două rubrici nou nouțe, în limbile engleză și franceză.

♥ 11:00 – Centrul Clay Play va invita la ateliere modelaj în lut pentru familii in fiecare weekend. Sambata vom modela o farfurie speciala in forma de pisicuta, la atelierele pentru copii!

♥ 11:00 – Imortalizam un moment din imaginatia micilor creatori intr-o compozitie de arta ce va pleca acasa impreuna cu ei. Cursuri de ceramica pentru copii de 5-7 ani.

♥ 17:00 – Caravana Cunoasterii te invită în librăria Humanitas de la Cișmigiu, la O pizzerie cu ceva în + …. CUNOAȘTERE. Ne propunem să feliem toate legile fizice, chimice, biochimice, sociale, culturale care fac un spațiu să fie așa cum îl știe fiecare dintre noi.

Toate evenimentele de sambata 26 martie


Vezi si:

ACTIVITATI: Oua de paste marmorate. Activitati creative pentru copii

VIDEO: Degetica. Desene animate online in romana

ACTUALITATE: Inflamatia din corp, cauza cancerului, diabetului si bolii Alzheimer / Masa calda inlocuieste „cornul si laptele”? / Cinci tipuri de apă neconforme


 

Duminica 27 martie 2016, spectacole si ateliere, activitati de weekend pentru copii Bucuresti

 

♥ 10:30 – Clubul Copiilor Isteti te invita la un atelier pentru copii de creatie si mesterit: Tic-Tac, Tic-Tac! Îmi pictez și construiesc ceasul meu! Construcția propriului ceas este cea mai bună metodă pentru a-i stimula pe cei mici să își dorească să cunoască ceasul.

♥ 11:00 – Facem o călătorie in ţinutul magic al emoţiilor, ţinandu-ne copiii de mană. Teatrul din Podul Meu invită Atelierul lui Pixie la Căsuţa Aventurilor, unde organizeaza pentru tine un atelier de emotii pentru copii 3-7 ani si parinti.

♥ 11:30 – Cei mici sunt invitati să participe la o poveste veselă despre o prințesă foarte pricepută în prepararea dulciurilor și un zmeu care ar face orice să înfulece cât mai multe delicatese. Vanila si zmeul pofticios, un spectacol de weekend la Lente & sotron.

♥ 11:30 – Ce se intampla in lumea povestilor cand apar doi intrusi? Coco si Zaza sunt doi aricei simpatici si pusi pe sotii, care sunt in cautarea unei noi casute si ajung in Oraselul Povestilor. Teatrul Coquette va asteapta la spectacolul interactiv cu marionete Pericol in oraselul povestilor.

Toate evenimentele pentru copii de duminica 27 martie


 

 

Alte recomandari si evenimente pentru copii si parinti in perioada urmatoare

 

♥ Participa la Hour of Code la STEP IT Academy! Ne vedem pe 31 MARTIE, la ora 17:30. Programam cu Mark Zuckerberg si Angry Birds. Vezi toate detaliile evenimentului.

♥ Ti se pare cumva că toate petrecerile pentru copii sunt la fel? Iti doresti ca aniversarea copilului tau să fie cu adevarat memorabilă? Vrei totuși ca o astfel de petrecere să nu te coste cât o mică nuntă? Club Kindi organizeaza petreceri creative pentru copii! O Petrecere Kindi e o intalnire pe cinste intre prieteni!

♥ Pentru a răspunde provocărilor tot mai mari în domeniul educației copiilor, te invităm să participi la conferinţa ”Disciplină Fără Dramă” susţinută de dr. Tina Payne Bryson, psihoterapeut şi expert în parenting, pe data de 2 aprilie 2016, la Crowne Plaza Hotel, Bucureşti.

♥ Nu rata lista de filme pentru copii la cinema saptamana aceasta in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Iasi si Timisoara.

♥ Copiii care învață de mici să cânte la pian, devin mai creativi, mai coerenți în gândire și se pot concentra mai ușor când au ceva de rezolvat, indiferent că e o problemă legată de școală sau sau de altă natură. Clubul Copiilor Isteti organizeaza cursuri de pian pentru copii peste 4 ani.

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU