Activitati de weekend pentru copii Bucuresti 2-3 aprilie

Iti oferim recomandari de activitati de weekend pentru copii in Bucuresti 2-3 aprilie 2016: cele mai importante spectacole si ateliere. Vremea va fi ideala pentru iesiri si de aceea iti dorim sa te bucuri de soare impreuna cu cei mici.

☞ Joi 31 Martie de la ora 17:30 esti invitat sa participi la Hour of Code la STEP IT Academy! Programam cu Mark Zuckerberg si Angry Birds. Vezi toate detaliile evenimentului.

Dupa cum vezi, vremea va fi numai buna pentru plimbari ❂

vremea in weekend

☞ Ţi se pare cumva că toate petrecerile pentru copii sunt la fel? Iti doreşti ca aniversarea copilului tău să fie memorabilă? Vrei totuși ca o astfel de petrecere să nu te coste cât o mică nuntă? Îţi recomandăm petrecerile pentru copii de la Kindi!

☞ Kilipirim 2016 Bucuresti, targul de carte cu reduceri de pana la 90% are loc intre 30 martie si 3 aprilie. Kilipirim vine cu o oferta impresionanta la preturi speciale, de la carti la doar 1 leu, la volume al caror pret a fost redus cu pana la 90% – peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone – Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana.

☞ Victoria Daschevici, profesoara de balet, va invita Joi, 31 martie, la o lansare de carte de colorat cu tematica balet. Haideți să colorăm împreună cartea cu ilustrații ale pozițiilor de bază de balet.

Vineri: Kindi Toddlers este un program de educație timpurie, pe baze Montessori, dedicat copiilor cu vârste între 18 luni – 3 ani.

Sambata 2 aprilie 2016, spectacole si ateliere, activitati de weekend pentru copii Bucuresti

9:00 Conferinta ”Disciplina Fara Drama” cu dr. Tina Payne Bryson, Psihoterapeut şi expert în parenting, la Crowne Plaza Hotel, Bucureşti.

11:00 ☞ Clubul Copiilor Isteți vă invită la al treilea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distractie”, ateliere copii 5 ani – 8 ani. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare! La finalul atelierelor fiecare părinte va beneficia de feedback și recomandări din partea psihologului.

11:00 ☞ Alb si Negru pornesc intr-o calatorie plina de surprize in Lumea Culorilor, unde vor afla despre notiuni precum joaca si prietenia, dar si multe alte elemente frumoase si distractive. Un spectacol non verbal plin de miscare: Calatoria lui Alb si Negru in Lumea Culorilor, spectacol interactiv 1 an – 5 ani.

11:00 ☞ Copiii cu varste intre 5 si 13 ani sunt asteptati la un atelier de emotie si empatie la care facem cunostiinta cu emotiile, le identificam si invatam sa le gestionam in raport cu temperamentul copilului, empatizam prin povesti terapeutice.

11:00 ☞ Vino să asculţi povestea unei seminţe. Ea vă va face cunoştinţă cu multe altele: colorate şi diferite, la un Mica-Marea semincioară, atelier senzorial pentru copii de 1-3 ani, realizat de Tapusele. Pictam semintele si ne jucam cu ele.

12:15 ☞ Iti propunem o oră de joacă şi creativitate la noul atelier de creatie “Pictura pe figurine ipsos de Paste”. Atelierele de creatie pentru copii nu urmaresc doar dezvoltarea de aptitudini artistice. Copiii dezvolta cu usurinta spiritul de echipa si dobandesc incredere in fortele proprii.

12:00 ☞ „Cresterea increderii in sine”, un workshop pentru parinti si copii la care copilul descopera singur care sunt calitatile sale si lucrurile pe care le stapaneste. Un atelier creativ care imbina jocul cu ințelegerea unor concepte complexe.

Educatia Democratica, un workshop Aware Parenting dedicat parintilor cu copii pana la 8 ani si persoanelor care doresc sa se certifice in Aware Parenting.

☞ In luna aprilie Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Romania care doresc sa isi creasca sansele de angajare si de gasire a unui loc de munca potrivit nevoilor lor, la seria online de LIFECOACHING alaturi de Andra Todirita, lifecoach. Date de desfasurare: 2, 7, 16, 21, 30 aprilie. Gratuit!

Vezi toate activitatile de weekend pentru copii Bucuresti de sambata 2 aprilie


Citeste si:

Empatia la copii. 6 pasi pentru dezvoltarea empatiei la copii

Amintiri din copilarie (1965). Film online romanesc pentru copii

Ce le spunem copiilor despre tragedii, atacuri teroriste, catastrofe naturale


 

Duminica 3 aprilie 2016, spectacole si ateliere, activitati de weekend pentru copii Bucuresti

 

11:00 ☞ “Povestea prietenilor din pădure”, spectacol Tapusele pentru copii 1-5 ani. După spectacol copiii se joaca în voie cu toate personajele. Un spectacol despre prietenie, așa cum este ea descoperită spontan de copii.

11:00 ☞ Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor. Spectacol realizat la Teatrul Coquette dupa basmul scris de H.C. Andersen.

11:30 ☞ Lente & șotron ii invită pe cei mici să ia parte la spectacolul pentru copii Prințesa Mofturoasă. A fost o dată o preafrumoasă prințesă răsfățată de toată lumea. Cu toate că trăia într-un palat minunat, înconjurată de tot ce-și putea dori, ea era tot timpul nemulțumită.

18:00 ☞ Seria de spectacole copii de weekend, RAZI CU POFTA, CRESTI USOR, continua cu spectacolul Ursul Pacalit de Vulpe. Duminica 3 aprilie Casuta Aventurilor te asteapta la o ora plina de divertisment alaturi de Teatropolis Junior.

Vezi toate activitatile de weekend pentru copii Bucuresti de duminica 3 aprilie

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU