Activitati de weekend si evenimente copii 12-13 martie 2016

Evenimente copii 12-13 martie 2016 in Bucuresti: spectacole de teatru, ateliere de creatie si seminarii pentru parinti. Pregateste-te pentru un weekend ploios in care activitatile indoor vor fi la mare cautare.

In weekend in Bucuresti vom avea parte de precipitatii, doar sambata cresc sansele sa vedem un pic de soara sambata. Iti oferim lista esentiala de evenimente copii 12-13 martie in Bucuresti.

vremea-in-weekend

weather.com

Evenimente copii 12-13 martie 2016 in Bucuresti

 

♠  Vineri, Sambata, Duminica: Weekend de parenting, Seminarii despre atasament, limite si gestionarea emotiilor.

Pe parcursul a trei seminarii vei primi informatii utile si necesare inca din perioada sarcinii si pana la varsta de 3 ani a ghemotocului: de la atasament si comunicare pana la gestionarea emotiilor si stabilirea unor limite cu blandete.

 

EVENIMENTE DE WEEKEND SAMBATA 12 MARTIE 2016

colaj sambata evenimente copii 12-13 martie

♠  Cooking Club, Atelier de gatit pentru copii 4 ani – 10 ani, la Kindi Family Club. Iată cum facem ca masa de prânz de sâmbătă să fie cea mai apetisantă pentru copii: lăsându-i chiar pe ei să o pregătească!

♠  Povesti cu umbrele si umbre: Spectacolul de umbre pentru copii este un eveniment plin de imaginatie, culoare si mister pentru copii 0- 5 ani.

♠  Micii bucatari, atelier de gatit bomboane sanatoase copii 3-9 ani. Cum sa combinam alimentele pentru a crea o gustare sanatoasa.

♠  Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii si parinti, cu Oana Bernecher, instructor Lumea lui MOMO in educatie timpurie.

♠  Cursuri de ceramica pentru copii de 5-7 ani. Folosind lutul ca material de lucru, copiii vor fi provocati la creativitate si vor avea ocazia sa experimenteze tehnici noi de lucru pentru a obtine elementele imaginate.

♠  Tapusele va propune un nou atelier de creatie 2 ani -5 ani. In cadrul acestui atelier micii arhitecti vor pune in practica proiectele celor trei purcelusi.

♠  Sambata si Duminica, Opera comica pentru copii ne invita la PREMIERĂ – Don Quijote, balet.

 

EVENIMENTE DE WEEKEND DUMINICA 13 MARTIE 2016

colaj duminica evenimente copii 12-13 martie

♠  Eveniment copii 3 ani – 7 ani, Poveste in versuri cu Voicu Hetel: Gogoasa fermecata

♠  Picur Lin, Lia, Biber sunt protagonistii care vor sa o invinga pe malefica Gargona. Spectacol interactiv 1-5 ani Aventurile Zanei Picur Lin.

♠  Spectacol copii 2 ani – 6 ani, marca Tapusele. Aflam din Gargarita mofturoasa lucruri frumoase despre politete, prietenie, generozitate.

♠  Duminică, 13 martie, îi invităm pe cei mici în lumea lui Aladin, la un spectacol pentru copii la Lente & sotron: Aladin si lampa fermecata.

♠  Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor.

♠  Spectacol de teatru interactiv pentru copii de 3-8 ani, adaptare dupa cartea cu acelasi nume a Victoriei Patrascu: Ziua in care a fugit Somnul.

 


 

♠  Evenimente gratuite WAHM in luna martie si aprilie: Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Bucuresti care doresc sa isi creasca sansele de angajare si de gasire a unui loc de munca potrivit nevoilor lor, la doua evenimente gratuite: consiliere psihologica cu Livia Caciuloiu si LIFECOACHING cu Andra Todirita.

♠  Cursuri gratuite pentru familiile cu prematuri din Bucuresti, organziate de asociatia Unu si Unu. Intre 3 martie si 9 iunie parintii care au prematuri se pot inscrie pe websitul Asociatie Unu si Unu www.unusiunu.com/cursuri la una din temele interesante sustinute de experti, in limita locurilor disponibile.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU