Activitati gratuite pentru copii si alte evenimente in Bucuresti 16-17 iulie

Unde iesim cu copiii in Bucuresti in weekendul 16-17 iunie 2016: Caravana Muzeelor 2016, Bounty Fair, Iarmarocul de vara Work at Home Moms, alte activitati gratuite pentru copii in Parcul Bazilescu.

Vremea va fi calduroasă şi se va apropia de pragul de caniculă in cursul zilei de sămbătă. Duminica va fi ceva mai placut si planuim sa ne bucuram mai mult de soare si aer curat.

 Activitati gratuite copii VREMEA IN BUCURESTI

Sursa: meteoblue

 ATELIERE DE CREATIE

Vineri la Caravana Muzeelor 2016 continuă activităţile de vacanţă pentru copii cu varsta intre 6 și 10 ani. Evenimentul se desfăşoară în opt muzee bucureştene în perioada 13 iulie – 2 septembrie 2016, de miercuri până vineri, intre orele 10:00 si 12:00.

 CURSURI DE PICTURA

Nu rata inscrierile! Pe 18 iulie incep cursurile de pictura pentru copii Micul Artist, care sunt menite sa le trezeasca celor mici interesul, creativitatea, perfectionarea talentului si exprimarea prin arta.

 

ACTIVITATI GRATUITE PENTRU COPII IN BUCURESTI 

SAMBATA 16 IULIE 2016

 

FESTIVAL

În fiecare weekend, până pe 4 septembrie, în Parcul Bazilescu din Bucuresti au loc evenimente gratuite pentru copii: spectacole, concerte, proiectii de film – Festivalul Vacanta de vara cu Excelsior.

  SPECTACOLE

În fiecare weekend, pe tot parcursul vacanței școlare, copiii din Sectorul 3 al Capitalei pot participa la spectacole de teatru însoţite de workshop-uri sau ateliere de creaţie dedicate întregii familii, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la Teatru de vara gratuit 2016 la Foisorul Copiilor in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

  TEATRU

Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești va invita la stagiunea Estivala VăraTic, teatru gratuit pentru familii la Palatul Mogosoaia!

 ATELIER

Am pictat linguri, pietre, măşti, traiste, dar acum, a venit timpul şi pentru un tricou personalizat de tine. Tapusele va invita la un nou atelier creativ pentru copii 2-6 ani, Tricoul micutului Picasso, la care cei mici vor face un tricou personalizat.

 IARMAROC

Iarmarocul de vară WAHM va asteapta cu ateliere pentru copii, bufet, iarmaroc produse, fotografie de familie. Evenimentele din cadrul Asociatiei Work at Home Moms ajuta la dezvoltarea, socializarea si informarea mamelor antreprenor sau care doresc sa dezvolte proiecte proprii

 TÂRG

In weekendul 16-17 iulie 2016 ne reintalnim la Bounty Fair, Targ de handmade si ateliere, in curtea si gradina Casei Universitarilor Bucuresti, intr-o lume de poveste a handmade-ului romanesc!

 ATELIER

Muzeul Municipiului București invită copiii să participe la cea de-a doua ediție a școlii de vară Vara istoriei pe Calea Victoriei. Activitățile se vor desfășura la Casa Filipescu-Cesianu, în intervalul 13 iulie – 4 septembrie 2016. Sambata are loc un atelier de bandă desenată în cadrul „Salonului de Bandă Desenată – Povești din București” cu Marius Paraschiv, graphic designer, cu tema Cu înghețata prin București.

Vezi mai jos alte activitati pentru copii duminica 17 iulie. 


Ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna! Nu mai stati pe ganduri, veniti la Clubul Copiilor Isteti la scoala de vara!

Pentru copiii de 8-10 ani recomandam Atelierul Masini si Mecanisme, in cadrul caruia elevii construiesc masini si mecanisme, simple si motorizate si investigheaza principiul lor de functionare prin diverse experimente.


 

ACTIVITATI PENTRU COPII IN BUCURESTI 

DUMINICA 17 IULIE 2016

 SPECTACOL

Tapusele va invita la un spectacol pentru copii 3-7 ani Căsuţa din pădure, care este urmat de un atelier bazat pe tehnica papier-mache.

 PLIMBARE

De la ora 10:30 copiii pasionati de biciclit sunt invitati sa vină, alaturi de cel puțin un adult însoțitor, cu apă si gustarică, la Parada Micilor Biciclisti pe Bdul Kiseleff.

■ Caravana Povestilor va asteapta in weekend la ateliere gratuite pentru copii in vacanta in Bucuresti


Vezi toate evenimentele gratuite pentru copii in vacanta de vara in Bucuresti

 

 SEMINAR DEMONSTRATIV GRATUIT

Invitam copii cu vârsta între 9 și 14 ani împreună cu părinții lor la Seminarul demonstrativ gratuit ”ROBOTOLANDIA” miercuri 20 iulie, la ora 17:30. Împreună vom avea o călătorie fascinantă în Robotolandia – o lume locuită de roboți, vom învața să-i modelăm și vom afla ce trebue să stim ca să-i programăm.

■ Afla care este programul de distractie in saptamana 4 la Scoala de vara Cei Trei Muschetari.

 PLAYGROUP

In fiecare saptamana, Academia de creativitate va invita la sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintii acestora, pentru a socializa, comunica si a se juca.

 SCOALA DE VARA

In cadrul scolii de vara Vara istoriei pe Calea Victoriei, Școala de astronomie ofera duminica prezentarea Cerul înstelat, cu Adrian Șonka și Elisabeta Petrescu.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU