Activitati gratuite la Festivalul pentru copii: Sa fim copii inca o zi

Duminică 19 Iulie 2015
București

Activitati gratuite pentru copii la Festivalul : Sa fim copii inca o zi, la Muzeul Satului Bucuresti, Duminica, 19 iulie. Spectacole de muzică şi dans, teatru de marionete şi momente de cascadorie, premii la concursurile de desene pe asfalt, de olărit şi jocuri tradiţionale.

Evenimentul se înscrie în seria de acţiuni dedicate copiilor pe care Muzeul Satului le organizează de-a lungul verii, dar şi în cadrul „Iarmarocului de Sfântul Ilie”, program activ şi interactiv naţional de refacere a atmosferei vechilor târguri cu rol de comunicare, negoţ şi creativitate. Recuperarea tradiţiilor legate de sărbătoarea creştină a Sfântului Ilie, supranumit şi „sfântul ploilor” sau „al merelor”, este valorificată într-un program atractiv de târg cu demonstraţii meşteşugăreşti, gastronomie specifică perioadei, program artistic din registrul popular.

 

festival sa fim copii inca o zi

 

Festivalul este organizat de Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” în colaborare cu Uniunea de Creaţie a Artiştilor Interpreţi din România (ICAR) şi cu sprijinul Asociaţiei Cascadorilor Profesionişti din România, a Operei Naţionale Române, a Asociaţiei „Tradiţie şi Spiritualitate”, a Federaţiei de Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind, a Palatului Naţional al Copiilor Bucureşti, Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement – Bucureşti, a Teatrului de Magie, a Şcolii de Circ „Buduruşi”.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Asociaţia Cascadorilor Profesionişti din România va pune la dispoziţia copiilor un căluţ cu însoţitorul/ dresorul său, iar copiii vor putea să se plimbe prin muzeu călare sau doar să facă cunoştinţă cu dresorul şi calul.

Produse din gastronomia tradiţională şi produse BIO, standuri de carte pentru copii, baloane, flori şi multă voie bună vor avea din plin toţi copiii care vor vizita Muzeul Satului în ziua de 19 iulie.

Program de vizitare muzeu: 09.00 – 19.00.
Programul artistic: 12.00 – 18.00

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/933165216743869/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Iulie 2015

Program:
12:00:00 - 18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL