Activitati si evenimente gratuite pentru copii 24-26 iulie, in Bucuresti

Activitati si evenimente gratuite pentru copii 24-26 iulie, in Bucuresti

 

 

activitati gratuite copii bucuresti 24-26 iulie

Pana pe 31 august, in fata la Cinema CITY, copiii pot descoperi expozitia interactiva – Superconstructorii – cu zeci de exponate LEGO motorizate, pentru prima data in Romania!

 

expozitie lego

 

In fiecare vineri, la cafeneaua Alandala – Vara pustilor, curs de teatru

Dupa seria Jurnalul unui pusti, Insemnarile unei pustoaice, invatam si facem teatru. In fiecare zi de vineri, din perioada 10 iulie- 21 august. De la ora 12 la 13.30. Grupa a doua: de la 17 la 18.30.

 

curs-de-teatru


MiniArtShow va invita la ateliere gratuite pentru copii pe 25 si 26 iulie: workshop interactiv de magie si spectacol interactiv cu gheata carbonica!

 

spectacol interactiv gheata


CineParK – Cinematograf in aer liber in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

Vara aceasta, Digi Film si Digi Play dau tonul aventurii si deschid apetitul pentru filme la CineParK – Cinematograf in aer liber – eveniment organizat de creart, in perioada 3 iulie – 9 august 2015, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

Timp de 6 weekenduri, bucurestenii vor putea vedea circa 30 de filme ce apartin tuturor genurilor cinematografice.

Printre productii se numara „ The November Man”, „The Longest Week” sau „Fury”. Pentru cei mici, Digi Play a pregatit o oferta bogata de animatii. Ei sunt invitati sa intre in dulapul lui Chloe, sa se scufunde alaturi de Olly si sa ia parte la aventurile fratilor Staines. 🙂

Accesul publicului in cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Programul complet al evenimentului il gasiti aici: http://bit.ly/1NyPUxC

 


 

25 iulie, Sambata, ora 18, Atelierede creatie pentru copii – Noapte instelata. Continuam calatoria prin Europa si ne vom opri in Olanda pentru al cunoaste pe Vincent van Gogh.

In cadrul workshop-ului copiii vor reinterpreta si reproduce una din cele mai cunoscute lucrari de arta ale lumii „Noapte instlata”, ce apartine lui Vincent van Gogh. Vor folosi diverse materiale si tehnici, dar nu in ultimul rand isi vor folosi creativitatea. La sfarsitul atelierului va avea loc o mini expozitie cu lucrarile celor mici.
Urmărind actualizările de pe pagina de facebook a festivalului şi pagina Asociaţiei veţi găsi datele şi orele exacte de începere a evenimentelor.
Atelier sustinut de Maria Butnaru, artist vizual. Powered by Mustash, www.mustash.ro

Pagina event pe fb: https://www.facebook.com/events/111985322479755/

 


 

26 Iulie, Duminica, ora 17 – Scoala Copiilor Minardo te invita la o lectie gratuita de dans, în Parcul Oraselul Copiilor din Parcul Tineretului (lânga Castelul cu saltele gonflabile).  Poti sa-ti aduci si prietenii ca sa ne distram cu totii.
Se anunta o duminica frumoasa, iar împreuna vom avea o seara superba!
lectie gratuita de dans

 


26 iulie, Duminica, ora 18, Ateliere de creatie pentru copii. Tema generala a acestora este ARTA PE GLOB

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane prezintă în cadrul festivalului de artă contemporană Kulturama, Ateliere de creatie pentru copii. Tema generala a acestora este ARTA PE GLOB, iar structura atelierelor este urmatoarea: vom calatori cu cei mici pe toate continentele si ne vom opri in diverse orase unde vom studia si apoi reproduce lucrari de arta. Vor fi ateliere de pictura, ateliere de colaj si ateliere de mestesugarit. Fiecare atelier in parte va contine o scurta prezentare a orasului si a ceea ce urmeaza a fi lucrat, iar la sfarsitul workshop-ului vom avea o mini expozitie cu lucrarile copiilor.

Atelierele vor incepe la ora 18:00 si vor dura aproximativ 2 ore.

 

pictura pe sticla

In data de 26 iulie, continuam calatoria prin Europa si ne vom opri in Romania pentru o introducere in pictura pe sticla.

In cadrul workshop-ului copiii isi vor putea crea propria lucrare de arta. Vor folosi diverse materiale si tehnici, dar nu in ultimul rand isi vor folosi creativitatea. La sfarsitul atelierului va avea loc o mini expozitie cu lucrarile celor mici.
Urmărind actualizările de pe pagina de facebook a festivalului şi pagina Asociaţiei veţi găsi datele şi orele exacte de începere a evenimentelor.
Atelier sustinut de Maria Butnaru, artist vizual, Powered by Mustash, www.mustash.ro


 

26 iulie, Duminica, orele 18-22.30 ,Spectacole de teatru pentru copii, momente de dans, jonglerii, cântece, filme şi alte surprize in Parcul Carol  – Vacanta de vara cu Excelsior

 


 

 

Va dorim o vara frumoasa si pe cat se poate si racoroasa!

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU