Activitati si evenimente pentru copii in perioada Pastelui, 8-18 aprilie 2015

Activitati si evenimente pentru copii si parinti in perioada sarbatorilor de Paste 8 – 18 aprilie 2015

activitati copii cismigiu 8-13 aprilie 2015

 

In saptamana de dinainte de Paste se intampla Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!, astfel ca cei mici inca pot participa la diverse activitati creative si educative pentru copii.

 

Miercuri, 8 aprilie de la ora 11 si 18, Tapusele ii asteapta pe cei mici la spectacolul atelier pentru copii de 3-8 ani, Uite ce-a iesit din ou!

Vineri de la ora 11, Teatrul Coquette ii invita la spectacolul Printesa si bobul de mazare.

Vinerea Mare, 10 aprilie, orele 18.00, la sala ArCub din Batiștei, nr. 14, MiniArtShow by Ioana Ginghină vă invită la reprezentația cu spectacolul Cântec pentru Tisha, un eveniment caritabil dedicat copiiilor nevoiași. Jumătate din profitul din vânzarea biletelor va fi donat în Sfânta zi de Paște.

Ateliere Montessori pentru copii 10-11 Aprilie 2015

Vineri 10 aprilie si sambata 11 aprilie, la Gradinita Montessori Edu au loc atelierele Montessori pentru copii cu varsta intre 6 luni si 6 ani. In cadrul acestor ateliere copiii au oportunitatea de a folosi materiale specifice Montessori si de a relationa cu alti copii, iar parintii vor cunoaste mediul adaptat varstei copilului lor si vor putea aplica si acasa principiile Montessori.

 

Program activitati si evenimente la targul de Paste Tradiţii şi Flori de Sărbători

In Parcul Cişmigiu intre 4 si 13 aprilie 2015 are loc editia a IV-a a evenimentului “Tradiţii şi Flori de Sărbători”, care cuprinde: targ, expozitie, concerte, ateliere de creatie pentru copii, teatru interactiv, muzică şi crafts, face painting pe muzică, modelaj, spectacole de teatru pentru copii, atelier creativ de decorat ouă, etc.

Programul complet al activitatilor si evenimentelor pentru copii il gasiti aici.

 

Daca doriti sa iesiti in oras la masa, va prezentam cateva restaurante din Bucuresti cu locuri de joaca pentru copii (va rugam sa verificati programul lor de sarbatori).

 

Evenimente la Muzeul Antipa

În perioada 6 – 10 aprilie 2015 cu prilejul săptămânii Școala Altfel, Muzeul Antipa va fi deschis între orele 09 – 20 (ultimul vizitator intră la ora 19). Înscrierea grupurilor organizate se poate face la telefon: 021.312.88.26, tasta 3, de luni până vineri în intervalul orar 09-12.

 

Program Muzeul National al Satului

Duminica 12 aprilie 2015 – muzeul este inchis.

Luni, 13 aprilie, expozitia in aer liber si Galeria de arta populara sunt deschise de la 10 la 18.

 

Cinema Elvire Popesco este deschisa si de Paste!

Sambata 11 aprilie de la ora 11 si Duminica 12 aprilie de la ora 16 puteti viziona filmul de familie “Minuscule”, pentru copii cu varsta peste 6 ani. Pret bilet: 15 lei/persoana

 

Intre 15 si 19 aprilie 2015 are loc Festivalul International de Film NexT Generation.

 

Targ de Paste la Mall Promenada – Hello Spring

 

targul de traditii paste

În perioada sarbatorilor de Florii si de Paste, 3-19 aprilie 2015, la Mall Promenada (nivel -1) are loc evenimentul Hello Spring – Târgul de Florii și Paște, unde puteți găsi cele mai variate cadouri pentru a sărbători Paștele și primăvara.
Expozanții au pregătit o gamă largă de produse: cadouri tradiționale, ii cusute de mână, ouă încondeiate, cozonaci, prăjituri de casă, bijuterii din pietre semiprețioase și accesorii.
Hello Spring – Târgul de Florii și Paște este organizat de Face2Face Events și Mall Promenada, în parteneriat cu Radio ZU.

 

 

Despre educatia in afara scolii (homeschooling). Eveniment gratuit oferit de Biblioteca Ion Creanga

Pe 15 aprilie, ne intalnim cu trei mame pentru a afla cum se poate face eduatia in afara scolii (homeschooling). Vom vorbi despre prejudecati in homeschooling, vom demonta mituri si vom asculta trei povesti adevarate. Intrarea este liberă, nu este necesară înscrierea prealabilă. Moderatori: Emilia Mitroi si Maria Murgu. Toate serviciile şi evenimentele bibliotecii sunt gratuite.

https://www.facebook.com/events/1568175580098636/

 

Sambata, 18 aprilie, la Cinema Elvire Popesco au loc filmele de scurt metraj pentru copii 4-12 ani: NexT Kids. Pret bilet: 5 lei.

festival de film pentru copii next kids

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU