Adopt, don’t Shop! Târg de adoptii @ Parcul Crângași

08-09 Iunie 2019
București

Pe 8 si 9 iunie, dam startul celei de-a doua editii a targului de adoptii “Adopt, don’t Shop!”, iar tu ai ocazia sa faci cunostinta cu cel mai bun prieten al tau!

“Adopt, don’t Shop!” este un eveniment dedicat cainilor din cadrul proiectului “Romanian Prison Dogs Program” care, dupa ce au fost ingrijiti, echilibrati din punct de vedere emotional si dresati de catre detinutii Penitenciarului Jilava, sunt pregatiti pentru adoptie si gata sa ajunga la noua lor casa!

“Romanian Prison Dogs Program” este un un proiect de asistenta psihologica si reabilitare a detinutilor, unic in Romania, dezvoltat in anul 2016 de Clubul Cainilor Utilitari, Spitalul Veterinar Pet Stuff si Penitenciarul Jilava. „Romanian Prison Dog Program” urmareste salvarea, sterilizarea și apoi dresarea si pregatirea pentru adoptie a cainilor fara stapan, de catre detinutii selectati pentru sedintele de terapie asistata de animale, cu ajutorul unui psiholog si al unui instructor canin.

Linda, Marco, Ozzy, Max, Lola, Bolek si Ana sunt doar cativa dintre blanosii cu care va veti intalni sambata si duminica si care va vor asteapta sa ii luati acasa!

Unde ne vedem? In Parcul Crangasi, zona special amenajata pentru catei.

Cand, mai exact?
Sambata, 8 iunie, intre orele 12:00 – 20:00
Duminica, 9 iunie, intre orele 10:00 – 18:00

Te asteptam la un eveniment plin de culoare, energie buna, codite vesele, cu muzica si tot felul de bunatati!

Ce trebuie sa stii:

– In cazul in care te vei indragosti de unul dintre cainii nostri si vei vrea sa-l iei acasa, vei primi o fisa de inscriere cu o serie de intrebari, iar noi te vom contacta in cateva zile pentru a stabili detaliile si intalnirea cu cainele ales.

– Toti cainii nostri sunt sanatosi, vaccinati, microcipati, sterilizati, deparazitati si au carnet de sanatate. In plus, vei primi toate detaliile legate de povestea ori comportamentul cainelui, chiar de la rezidentul Penitenciarului Jilava care lucreaza cu acesta pe partea de dresaj.

– Tot in cazul in care te hotarasti sa adopti unul dintre blanosii nostri, trebuie sa stii ca vei primi pe loc asistenta din partea unuia dintre medicii Spitalului Veterinar Pet Stuff, dar si din partea unui instructor canin al CCU (Clubul Cainilor Utilitari).

– Te rugam sa nu vii cu cainele tau in cadrul evenimentului. Exceptie fac doar persoanele care isi doresc neaprat sa adopte si vor sa observe comportamentul cainelui lor in preajma viitorului patruped. Daca te incadrezi in aceasta categorie, te rugam sa ne scrii cu cel putin o zi inainte pe pagina evenimentului si sa ne anunti. In ziua evenimentului, intalnirea dintre cei doi caini se va face in prezenta unui instructor canin.

– Te rugam sa nu aduci alte animalute pentru adoptie.

Multumim! ♥

Detalii Eveniment

Perioada:
08-09 Iunie 2019

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL