Aladin și lampa jucăușă. Spectacol muzical cu păpuși +3 ani cu Trupa FUNtasticii | Brașov

Duminică 15 Octombrie 2023
Brasov

A fost o dată ca niciodată, în deșertul Arabiei, un regat. Acolo trăia un croitor sărac care avea un fiu pe nume Aladin. Acestuia îi plăcea să se joace toată ziua în piața din oraș, cu Abu, maimuțica lui.

„Aladin și lampa jucăușă” este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea “O mie și una de nopți” acțiunea centrându-se pe un tânăr sărac din regatul Agrabah care este solicitat de Vizirul Sultanului, mare vrăjitor, pentru găsirea unei lămpi vechi ascunsă într-o peșteră împreună cu diverse comori.

Aladin este un personaj vesel care trece prin multe aventuri și peripeții! Terifiantul vrăjitor Jafar îl păcălește pe Aladin pentru a obține lampa fermecată.
Atmosfera spectacolului este conturată de universul basmului arăbesc (bazarul, palatul Sultanului, grota lui Aladin), acesta susține situațiile dar și emoțiile transpuse pe scenă, ce construiesc împreună o lume minunată, a bucuriei.

Versiunea noastră de spectacol îmbină armonios muzica, mișcările sincron ale păpușilor și multă magie… deoarece în lampa jucăușă este un „geniu” care poate îndeplini dorințe! Cum se sfârșește povestea, ce alte întâmplări se vor mai petrece și ce dorințe i-a împlinit duhul lămpii lui Aladin, aflăm împreună în sala de spectacol!
Copiii pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol , iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol. Ceea ce este nou și complet special chiar și pentru un teatru neconvențional, este că după spectacol cei mici au parte și de un program de “încălzire” prin muzică și dans și multe alte activități printre care și face painting (optional) , alături de animatorii Golden Party.

Durata spectacolului: 50 minute
Scenariul: Arsenie Carmen Sabina
Regia : Sabina Arsenie
Muzica: Gabriel Arsenie
Producător: Golden Party
Teatrul de păpuși FUNtasticii
Spectacol pentru audiență +3
Locația: Sala Reduta – Brasov
Data: duminica 15.10.2023 ora 11:00

Biletele se găsesc online, zilnic la Casieria Reduta sau înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.
Preț bilete de la 40 lei/copil sau adult

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet doar copiii între 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Accesul pe scenă la sfârșitul show-ului se face doar pe baza brățării primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.
Atenție, se filmează și se fotografiază!

📍Sala Reduta – Brasov – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/284316504486885/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 15 Octombrie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL