Alăptarea contează – proiecție de film și conferință @ Cinema Cityplex, Constanța

Sâmbătă 11 Mai 2019
Constanta

Asociația Consultanților în Lactație din Romînia (ACLR) organizează evenimentul Alăptarea Contează – proiecție de film și conferință, în data de 11 mai, la Cinema Cityplex, Tomis Mall, Constanța.

În cadrul evenimentului vom viziona filmul – Breastmilk, the Movie – Oare cum este să alăptezi?
De ce este laptele matern mai bun pentru copii, pentru mame, pentru familie, pentru nutriție, pentru sănătate și pentru societate?
Film premiat, cu incursiuni în realitatea familiilor ce alăptează, cu experți în alăptare… cu toate ingredientele pentru a fi un film ce merită văzut!

În deschiderea evenimentului vom organiza o conferință susținută de Mihaela Niță, medic pediatru, IBCLC, președinta ACLR și Adina Popov, farmacist, membru ACLR, fondator La pieptul mamei.

Asociația Consultanților în Lactație din România (ACLR) susține activitatea consultanților în lactație certificați internațional, IBCLC, organizează cursuri pentru cei ce vor sa devină certificați, organizează evenimente și conferințe pentru sprijinirea, protejarea și promovarea alăptarii.
Principalul scop al asociației este acela de a promova alăptarea, prin oferirea informațiilor corecte, din partea persoanelor specializate, consultantii în lactație certificați internațional, IBCLC.

Evenimentul va avea loc în data de 11 mai, începând cu ora 09:30, la Cinematograf Cityplex, în incinta Tomis Mall, etaj 4. Durata evenimentului va fi de 3 ore.
Participarea este gratuită, vă rugăm să confirmați prezența printr-un SMS la numărul de telefon 0752063393 sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook La pieptul mamei.
în care veți menționa numărul total de participanți, numele și prenumele lor.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Mai 2019

Program:
09:30 - 12:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL