Spectacol pentru copii Albă ca Zăpada la Grand Cinema & More

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 15 Noiembrie 2014
București

 

Albă ca Zăpada, un spectacol pentru copii al Teatrului de Animatie Tandarica, la Grand Cinema & More

Spectacol Alba ca Zapada Tandarica Grand CinemaGrand Cinema & More şi Teatrul de Animaţie Ţăndărică continuă seria spectacolelor pentru copii o piesa ce scoate în evidenţă o valoare extrem de importante pentru cei mici, puritatea sufletească:  Albă ca Zăpada. Povestea fratilor Grimm va putea fi vizionata pe 15 noiembrie, începând cu ora 11:00 în sala Epika a cinematografului din Băneasa Shopping City.

Albă ca Zăpadă este una dintre cele mai iubite poveşti pentru copii, cunoscând multe versiuni în Europa, cea mai populară rămânând cea a fraţilor Grimm. Albă ca Zăpada este o fată de împărat extrem de frumoasă, doar că această calitate se dovedeşte a fi o corvoadă. Mama ei vitregă doreşte să fie recunoscută ca fiind cea mai frumoasă femeie din ţinut, doar că oglinda sa fermecată alege întotdeauna o singură persoană: Albă ca Zăpada. Astfel, împărăteasa unelteşte o sumedenie de şiretlicuri prin care să scape de prea frumoasa fată. După multe tentative nereuşite, fata este salvată de sărutul unui prinţ care o readuce la viaţă. Spectacolul păstrază firul poveştii clasice, dar ingeniozitatea regizorului Cristian Pepino şi fantezia scenografică a Cristinei Pepino, folosirea tehnicii de black light, a păpuşilor de mari dimensiuni şi a actorilor la vedere dau un farmec aparte şi creează o atmosferă plină de ritm în care binele triumfă întotdeuna asupra răului.
Stagiunea culturală 2014-2015 de la Grand Cinema & More aduce în fiecare săptămână spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică, de care se poate bucura întreaga familie. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe www.grandentertainment.ro

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Noiembrie 2014

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grand Cinema Digiplex

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL