Apicultură lângă Cișmigiu. Atelier de apicultură – Grădina cu Oameni

Sunday 16 June 2019
București

Apicultură lângă Cișmigiu #1

►Grădina cu Oameni este un proiect participativ de educație aplicată, prin care ne propunem să cunoaştem şi să protejăm ecosistemului din zona Grădinii Cişmigiu.

► În cadrul acestui proiect organizăm o serie de ateliere pentru locuitorii cartierului, cu ghidaj profesionist, urmărind teme precum: peisagistica, ornitologia, apicultura şi poluarea fonică.

►Atelierul de apicultură are loc pe 16 iunie şi ne aduce în fața unui stup, pentru a învăța cum să îngrijim o familie de albine.

Sub îndrumarea apicultorului Marian Stoica vom vizita stupii amplasați pe terasa unei clădiri din apropierea Grădinii Cișmigiu. Vom avea ocazia să vedem cum evolueză o familie de albine în această perioadă a anului, vom vedea cum sunt crescute reginele de stup și cum au evoluat roiurile capturate din întreg Bucureștiul.

► Atelierul este gratuit, se adresează locuitorilor din zona parcului Cişmigiu și tuturor celor interesați de temă. Hai şi tu!

► Dacă vrei să participi la atelier, te poți înscrie trimițând un mail pe adresa [email protected] sau un mesaj privat pe această pagină de Facebook, până vineri, 14 iunie, ora 12.00. În mesaj va trebui să menționezi numele complet și CNP-ul (necesar pentru acces în clădire).

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 16 June 2019

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
B-dul Regina Elisabeta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL