ARTbecedar #3.3 – M de la Mișcare cu Cătălin Florea

11:00 - 13:00
Saturday 03 March 2018
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 3 martie, îi invităm pe cei mici în lumea teatrului, jocului și improvizației. Alături de Cătălin Florea, copiii vor putea face primi pași în improvizația scenică, experimentând diferite roluri în situații date și explorând posibilitățile prin care improvizațiile și jocurile pot contribui la autocunoaștere și socializare în cadrul unui grup.

↠ Înscrieri: https://goo.gl/forms/KStzdNswvJXg4fUh1
↠ Taxă de participare: 20 lei
↠ Număr maxim de participanți: 15 copii / atelier
↠ Vârsta recomandată: 4 – 10 ani
↠ Facilitator atelier: Apai Emese – [email protected]
↠ Atelierele au loc la Fabrica de Pensule, etajul întâi
_ _ _

Cătălin Florea este student în anul II la Facultatea de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca. Activând în trupa de teatru de amatori a orașului său natal, Cugir, mutat la Cluj a început să colaboreze cu spatiul de joaca Pici ca animator la diverse evenimente pentru copii și cu Asociația Cealaltă la festivalul de spectacole de teatru de papusi pentru copii Animafest.

Cătălin Florea studiază artele spectacolului – specializarea actorie, iar în timpul liber practică slackline. Îi place să asculte muzică, să scrie și să citească poezii, devorează filme și ia la pas dealurile din preajma Clujului sau a Cugirului.

În urma workshop-urilor la care a participat (StudentFest2015, WestSummerUniversity,Corbul verde 2017, Workshop de Contact Improvisation, Workshop de improvizatie cu Ovidiu Ivan) și-a dezvoltat abilitatea de a înțelege conceptul teatral și punerea lui in practică.

_________________________
ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani.
_________________________
ARTbecedar este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

https://www.facebook.com/events/1031873980299229/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 03 March 2018

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL