Atelier de Comunicare NonViolenta cu Monica Reu

Marți 18 Decembrie 2012
București


Seara de Comunicare NonViolenta pentru Tudor

Asociaţia pentru Comunicare Nonviolentă (www.nonviolenta.org) te invită marţi, 18 decembrie, între orele 18:30 – 21:30, la o seară de comunicare empatică.

Înscriindu-te la acest atelier, contribui la salvarea vieţii lui Tudor, un băieţel de un an care are nevoie urgentă de un transplant de inimă (mai multe detalii despre el, aici http://viataluitudor.blogspot.ro/).

Toţi banii strânşi din taxele de participare vor fi donaţi acestei cauze.

Tema atelierului: Cuvinte care conectează – apreciere, recunoştinţă, celebrare

Dincolo de frământările şi problemele cu care ne confruntăm în fiecare zi, tânjim după o viaţă încărcată de sens şi comuniune cu tot ce ne înconjoară.

Cum ne poate ajuta practicarea Comunicării Nonviolente – modelul de comunicare dezvoltat de Marshall Rosenberg – să avem parte de mai multa armonie, să acţionăm cu mai multă compasiune faţă de cei dragi nouă şi mai aproape de valorile noastre? Vino să afli cum poţi avea o viaţă mai frumoasă şi relaţii mai pline de satisfacţii, învăţând un mod simplu şi eficient de a te conecta la ce este pozitiv în viaţa ta.

Trainer: Monica Reu este fondatorul si preşedintele Asociaţiei pentru Comunicare Non-violentă, şi singurul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication din Statele Unite. Facilitează workshop-uri de Comunicare Nonviolentă din anul 2005, împărtăşind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, şcoli şi instituţii. Pe lângă Marshall Rosenberg, cel mai important mentor al său într-ale Comunicării Empatice este Emma, fiica ei de doi ani şi nouă luni.

Taxa de participare: 60 lei/persoană

Locatia: Sediul Waldorf Christophori (lângă parcul Cişmigiu, intrarea Ştirbei Vodă).

Dacă doreşti să ni te alături, te rugăm să îţi confirmi participarea la adresa de e-mail: monica@nonviolenta.org.

Detalii Eveniment

Data:
Marți 18 Decembrie 2012

Program:
18:30:00 - 21:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Gradinita Waldorf Christophori

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Putul cu Plopi Nr.8

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL