Atelier de împâslit planete la Cărturești Verona | +4 ani

Duminică 10 Iunie 2018
București

Duminică, 10 iunie, de la ora 10:30, vă invităm la un frumos ATELIER DE ÎMPÂSLIT PLANETE, prilej cu care vom învăța să meșterim planete pufoase și pline de culoare.

Imaginația și culoarea ne vor ajuta să facem adevărate opere de artă. Fiecare participant își va putea alege planeta pe care dorește să o exploreze și să o creeze.
Înscrierile sunt deschise oricui dorește să evadeze în lumea magică a lânii împâslite.

Acest atelier face parte din Festivalul RomânIA cu povești ediția a II-a – Festival de ateliere și întâlniri dedicate IEI și tradițiilor populare românești.

Crina Manolescu de la Oaia Primordială. este creatorul și îndrumătorul acestui atelier.

➡️ Planetele realizate de către fiecare participant vor fi luate acasă
➡️ Kiturile de lucru sunt asigurate de către Crina
➡️ Copii mai mici de 8 ani trebuiesc însoțiți de părinți
➡️ Vârsta minimă de participare: 4 ANI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

✅ CONTRIBUȚIE PARTICIPARE: 50 LEI
✅ LOCURI DISPONIBILE: 30 (părinți și copii)
✅ DATA: Duminică, 10 iunie, ora 10:30
✅ LOCAȚIE: Cărturești, Strada Arthur Verona 13-15
✅ PREZENTATOR: Crina Manolescu (de la Oaia primordială)

🙂 Participarea se face doar în baza unei rezervări pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0765 605 864

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

➡️ Despre Crina Manolescu de la Oaia Primordială.:

Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Crina Manolescu este cea care a îndrăznit să vină cu un nou concept pe piața atelierelor hand-made din România: Oaia Primordială., un proiect născut dintr-o joacă, ca orice mare pasiune. Exact ca în Micul Prinț, doar că în loc să fie desenată, oaia a apărut în urma unei împunsături de ac în lâna moale, pufoasă, jucăușă. De atunci, Crina Manolescu inventează fel de fel de povești împâslite manual pentru cei mici, dar și pentru cei mari, fiindcă nimeni nu rezistă în fața unei bucăți de lână cu miros de copilărie. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

➡️ Despre proiectul Roman-IA cu povesti:

S-a născut în urma acțiunii #donezpentruie, un demers inițiat de Alexandra Giuca în 2017, în jurul zilei de 17 Martie, și care a constat în strângerea de fonduri pentru construirea unui festival dedicat meșteșugurilor populare și a atelierelor de creație conectate cu tradițiile românești. Prima ediție a festivalului a avut loc în iunie 2017, însã ne dorim ca întâlnirile dedicate diferitelor activitãti artistice, culturale si de relaxare propuse adultilor si copiilor sã aibă un caracter repetitiv.

Proiectul “RomânIA cu povești” s-a născut din dorința de a oferi copiilor și adulților o reeditare a bucuriilor trăite în vremurile de odinioară, la țară, alături de bunici, trăind și simțind datinile și obiceiurile transmise din moși strămoși.

Anul acesta campania #donezpentruie a avut cea de a doua ediție pe 17 martie 2018. Acest proiect își propune ca în fiecare an să adune oameni cu povești frumoase, care să organizeze ateliere creative cu iz și influență tradițională din diferite domenii.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

➡️ Despre Alexandra Giuca, inițiatoarea proiectului:

”Tot ceea ce sunt eu astăzi reprezintă rezultatul unor oameni. A celor care mi-au oferit gratuit cunoaștere, iubire, zâmbete, zile și nopți nedormite, povești și basme necitite, dar rostite, ierni pline de simplitate, cu mere și covrigi la gura sobei, dimineți de toamnă cu miros de pământ și struguri, după-amiezi de vară pline de fân și flori….
E o listă infinită a copilăriei care m-a transformat încet-încet în om mare.
Din copilăria mea am păstrat aproape de suflet câteva ii țesute și cusute de mamaie (bunica mea), undeva pe lângă Roșiorii de Vede, ca pe o mărturie mută, dar vie, a tuturor anilor petrecuți la țară. Sunt portalele mele către trecut, către amintiri, către fericirea blândă a copilăriei.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🙂 Participarea se face doar în baza unei rezervări pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0765 605 864

Vă așteptăm cu drag!

https://www.facebook.com/events/1946066825464668/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 10 Iunie 2018

Program:
10:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Carturesti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Arthur Verona 13 -15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL