Atelier de joaca senzoriala copii 2-3 ani. Tablouri transparente de iarna

2-3 ani
11:00 - 11:00
Duminică 31 Ianuarie 2016
București

Atelier de joaca senzoriala copii 2-3 ani. Eveniment de conectare si creativitate pentru parinti si copii la care vom confectiona tablouri transparente de iarna.

Va invitam la joaca senzoriala copii 2-3 ani și părinți la atelierul de conectare si  creativitate cu Adina Cosac, instructor de educație timpurie.

N-avem nicio indoială că suntem in plină iarnă! Orasul e alb, pe alocuri gri și pe alte alocuri chiar argintiu. Și totuși, ce alte culori văzute și nevăzute are iarna? Roșu si albastru? Auriu? Cum arată cerul iarna atunci cand soarele apune? Roz si purpuriu..

Sambăta aceasta vom face tablouașe multicolore din hărtie de mătase! Apoi le vom lipi pe geamul ferestrei. Lumina de afară va intra curioasă prin tabloul colorat si ne va umple de casa de culori si veselie. Hai la un atelier de decupat, lipit, colorat si bucurat! Ptiuu, fericire intr-un picior!

PS. Adinuș, cântăm și un cântecel cu iarna? Iar la final, nu-i așa că ne aduci lada senzorială in care adunăm toate culorile iernii, să ne scufundăm măinile și să simțim fel de fel de texturi?

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău, la atelierul de joaca senzoriala copii 2-3 ani?

  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări

Aceasta este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, joaza senzoriala, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.

 

Detalii pentru atelierul de joaca senzoriala copii 2-3 ani

Doar 8 locuri disponibile, vă rugam să rezervați și să confirmați din timp participarea la acest atelier, pe adresa [email protected]. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 13.00.

Recomandăm ținută lejeră și incălțaminte de interior.

Durata 60 minute.
Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc.

Ceai cald oferit cu drag din partea casei.

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, et 1, cod interfon 4321#.

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, este important că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.

Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 31 Ianuarie 2016

Program:
11:00 - 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL