Se stie ca toata lumea are o anumita intoleranta la Gluten. Sa ai o alimentatie cu cat mai putin Gluten, a devenit o necesitate pentru zilele noastre. Insa faina fara gluten este foarte sensibila la prelucrat, iar daca nu stii exact ce trebuie sa ii faci, nu prea iese painea.
Iar daca vorbim despre amestecurile (mix) de faina fara gluten, cele mai multe dintre ele abunda in ingrediente nedorite si nesanatoase. De aceea va propun un atelier de paine si alte produse fara gluten, unde sa aflati secretele unei paini pufoase si gustoase, sa va preparati propriul mix de faina din fainuri integrale sanatoase si pline de nutrientii necesari.
Vom prepara impreuna:
-paine fara gluten cu ou si fara ou
-clatite
-pizza
Iar acasa nu vei pleca cu mana goala: vei duce din ce am preparat la atelier, vei primi retete in format digital (5 preparate fara gluten gata testate si adaptate), plus sfaturi si secrete care sa te ajute sa fii creativ in acest domeniu.
Vom discuta despre:
-care sunt fainurile sanatoase, integrale
– care este rolul amidonului
– ce caracteristici are fiecare faina in parte
-care este secretul cresterii painii si texturii aerisite
-cum dai gustul dorit , schimband tipul fainii
si multe altele
Parteneri:
Rawckers, unici producatori de branza raw vegana in Romania
Terra Natura, vinuri si faina organica
Microgreens Romania , producator de microplante ca si superfoods
Apa alcalina Amulet
Vital Diet, produse fara gluten
Toate ingredientele sunt asigurate!
Te astept Duminica, 10 Februarie de la ora 13.00 la 17.00 la Thermomix Romania – Cluj, Str. Decebal nr 22, Cluj Napoca
Investitie: 200 lei
✍️ Pentru inscriere te rog sa imi trimiti numele si nr de telefon la adresa: [email protected]
Trainer:
Teodora Czentye Raw vegan chef,
Cu experienta in restaurantele vegane din Romania, atat ca bucatar cat si creator de retete vegane si raw vegane.
Miriam Neagoe, mama a 2 copii cu intoleranta la gluten si o vasta experienta in aceste preparate si in gasirea celor mai sanatoase ingrediente.
Te asteptam cu drag!