Atelier de povesti pentru copii de 2-6 ani – De-a povestea

10:30:00 - 10:30:00
Sâmbătă 17 Octombrie 2015
București

Atelierele De-a povestea au la baza textele unor povești vechi românești din culegerea Povești din calendar. Atelier de povesti pentru copii de 2-6 ani

De-a povestea este un nou tip de atelier de poveste, conceput de Asociația Da’DeCe pentru copii cu varste intre 2 si 6 ani. Atelierele au la baza textele unor povești vechi românești din culegerea Povești din calendar, de Iulia Iordan, cu ilustrații de Veronica Neacșu, în curs de apariție la Editura Vellant.

Atelierele De-a povestea îi vor conduce pe copii într-o lume de demult prin intermediul lecturii ludice și participative. Povestea o vor spune deopotrivă cuvintele și mâinile pentru că de fiecare dată lectura va fi pusă în scenă, fie prin intermediul explorărilor senzoriale, a diverselor tehnici artistice sau chiar prin diverse tipuri de teatru.În fiecare lună vom alege o altă poveste, urmând calendarul volumului, o altă tehnică, un alt mod de a ne juca de-a povestea.

Ateliere pentru copii curente

Toate evenimentele de astazi

Atelierele vor începe în luna octombrie și se vor desfășura la Seneca Anticafe, strada Arhitect Ion Mincu, nr. 1, București.

Program de desfășurare Atelier de povesti pentru copii de 2-6 ani:

– sâmbătă, 17 octombrie 2015, ora 10,30 – pentru familii cu copii de la 2 la 4 ani;

– sâmbătă, 24 octombrie 2015, ora 10,30 – pentru familii cu copii de la 4 la 6 ani;

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: [email protected] (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

Taxă de participare Atelier de povesti pentru copii de 2-6 ani:
o 35 lei/copil,
o 60 lei/2 frați,
o 90 lei/3 frați.
Părinții vor participa la atelier, dar vor plăti separat taxa de 8 lei/oră direct la instituția-gazdă, Seneca Anticafe: http://senecanticafe.ro/.

Mai multe detalii despre acest atelier de povesti pentru copii de 2-6 ani puteti gasi aici.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Octombrie 2015

Program:
10:30:00 - 10:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Seneca anticafe

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Arhitect Ion Mincu, Nr 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL