Atelier de Teatru, pentru copii 6-10 ani și părinți

Duminică 13 Noiembrie 2022
București

Dragă părinte!

Hai să recunoaștem. Vremurile nu mai sunt aceleași ca și atunci când noi eram copii și ne petreceam întreaga zi, afară la joacă. 𝑳𝒊𝒃𝒆𝒓𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 era cuvântul de ordine și parcă și părinții noștri, aveau mai mult timp liber pentru noi.

Acum, parcă și săptămâna trece mai repede, zilele nu ne mai ajung iar graba și rutina ne copleșesc. Petrecem mai multe ore la job, uneori se prelungește și în week-end, iar puținul 𝙩𝙞𝙢𝙥 𝙡𝙞𝙗𝙚𝙧 care ne-a mai rămas, este organizat în detaliu.

Copiii resimt acest lucru și sunt dornici ca mami și tati să aibă timp de joacă pentru ei. 👧🧒
𝗝𝗢𝗔𝗖𝗔 creează o 𝒍𝒆𝒈𝒂̆𝒕𝒖𝒓𝒂̆ 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒓𝒏𝒊𝒄𝒂̆ 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒍 𝒔̗𝒊 𝒑𝒂̆𝒓𝒊𝒏𝒕𝒆, legătură ce îl va ghida și însoți întreaga viață! 👨‍👩‍👧‍👦

Din acest motiv a luat naștere Atelierul “TU și Copilul Tău, împreună la JOACĂ”. 🙌 Atelierul reprezintă un prilej excelent de 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒏𝒆𝒄𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒄𝒖 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒍𝒖𝒍 𝒕𝒂̆𝒖 și de a 𝒑𝒆𝒕𝒓𝒆𝒄𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒑 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒊̂𝒎𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏𝒂̆.🥰

Beneficii:

🍁Timp de 3 ore ne vom juca, distra și socializa împreună cu alți părinți și copii.
🍁Atelierul este special conceput astfel încât să pară ca o joacă, însă exercițiile și jocurile se pot pune în aplicare și în viața de zi cu zi, pentru a întări relația copil – părinte.
🍁Vom pleca acasă plini de energie, conștientizări și o experiență unică ca și concept.
🍁Vom crea amintiri și clipe de neuitat cuprinse într-un atelier practic, interactiv și dinamic, bazat pe jocuri teatrale.

⭐ Dragă părinte, trezește copilul magic din tine și vino să descoperim împreună lumea complexă a copilului tău, prin JOACĂ! Platforma teatrală ne pune la dispoziție o mulțime de jocuri, pe care le vom folosi ca și instrument de conectare.

Participând la acest atelier, copilul tău va fi mai 𝒇𝒆𝒓𝒊𝒄𝒊𝒕 🥰 deoarece vă veți juca împreună și știi că asta își dorește cel mai mult, iar tu vei câștiga 𝒓𝒆𝒍𝒂𝒙𝒂𝒓𝒆, 𝒃𝒖𝒏𝒂̆ 𝒅𝒊𝒔𝒑𝒐𝒛𝒊𝒕̗𝒊𝒆 𝒔̗𝒊 𝒎𝒂𝒊 𝒂𝒍𝒆𝒔 𝒕𝒊𝒎𝒑 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 petrecut alături de cel mic! 👏

CÂND?
Duminică, 13 Noiembrie 2022.

PROGRAM:
11:00 – 14:00

INVESTIȚIE:
150 ron (această investiție reprezintă participarea pentru copil + părinte).
Frații beneficiază de intrare gratuită iar al doilea părinte, de asemenea. Încurajăm joaca în familie și participarea tuturor membrilor.🤗
• Fruits Break inclus (ceai, apă, fructe). 🍏🍌🍎

AVEM UN NUMĂR LIMITAT DE LOCURI.

ÎNSCRIERILE se fac telefonic sau printr-un mesaj pe whatsup LA NR: 0769.222.666, de asemenea prin Messengerul paginii de Facebook Mădălina Mărcuș.
LOCAȚIE: Bdul Regina Elisabeta, Nr 25, București.
NOTĂ: Acest atelier se adresează părinților cu copiii cu vârsta cuprinsă între 6 – 10 ani.

🙌Hai să ne cunoaștem!

Sunt Mădălina Mărcuș, trainer în dezvoltare personală prin teatru.

Cu o căutare fără oprire si cu o documentare continuă în psihologie, științele educației, creșterea copilului și arta teatrală, am descoperit și am ajuns la concluzia că puterea pe care o reprezintă JOCUL, este de neegalat. Este modalitatea prin care copilul se dezvoltă cel mai bine. Am început să lucrez cu copiii de acum 10 ani, și încă reușesc să mă surprindă de fiecare dată.

Însă, toată cunoașterea și dezvoltarea, pălesc în fața experienței de a deveni mamă a doi copii, experiență ce a declanșat nevoia mea de evoluție și autocunoaștere.
Darul de a fi mamă s-a împletit armonios cu pasiunea pentru oameni și pentru teatru, și a dat naștere unor activități și ateliere în care copilul este în centrul atenției. Îmi doresc ca fiecare copil să simtă și să descopere beneficiile pe care teatrul le aduce, în viața sa.
Când totul este privit ca o joacă, fiecare copilaș se dezvoltă în ritmul său, la fel ca bobocii de trandafir care înfloresc în ritmul lor propriu. 🌹 Noi doar le pregătim contextul și mediul potrivit.

Dragi părinți și copii, vă aștept cu drag la JOACĂ!

🌐Atelierul de Teatru
by Mădălina Mărcuș – Educație prin artă
☎️ 0769 222 666

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 13 Noiembrie 2022

Program:
11:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL